Valentinovo in nov resničnostni šov!

Vir: Govori.se
16. 2. 2010

Film Valentinovo je bil v ponedeljek, 16. februarja, v znamenju poročnega vzdušja. Na ogled filma v ljubljanskem Koloseju so prišli Iris Mulej s spremljevalcem Črtom, Lukas Zuschlag z Ano Klašnja, Iva Kranjc, Simona Belle in Uroš Smolej, manjkal pa ni niti Zmago Jelinčič Plemeniti s svojo Moniko.

In čemu je bila namenjena poroka?

Planet 9, ki upravlja medija siol.net in mobilni Planet, je predstavil nov resničnostni šov, ki se bo odvijal na digitalnih medijih.

POROČIVA SE! Zabavni šov za resno stvar bo srečnemu paru pomagal uresničiti poročne sanje. Organizacija poroke je zahtevna stvar. Zakaj ne bi tega storili celo na zabaven način? V šovu, ki bo potekal na spletni strani siol.net in na mobilnem portalu Planet, bodo v središče postavili tri tekmovalne pare, ki se bodo potegovali za končno zmago. Tako jih bomo spremljali skozi »naporne« priprave na njihov najpomembnejši dan v življenju, v objektiv pa ujeli tudi tiste najbolj kritične in kočljive trenutke.

Torej, vabljeni vsi, ki ravno razmišljate o tem najpomembnejšem koraku v življenju, da se prijavite na siol.net in se na koncu, z malo sreče, seveda, pustite razvajati strokovnjakom za organizacijo porok, frizerjem, kozmetičarkam, modnim svetovalcem, si prislužite poročna prstana, izposojo poročnih oblek, izdelavo foto in video albuma ter na medene tedne odletite na topli Mauricius. Več o resničnostnem šovu Poročiva se! na www.siol.net.