Večerni nakup v Nami opravili tudi znani Slovenci

21. 11. 2013

V sredo, 20. novembra, ob 21. uri so se obiskovalci Name med modnimi kolekcijami in dobrimi idejami lahko sprehodili ob spremljavi glasbenikov Slovenske filharmonije.

Večerno nakupovanje v Ljubljani so otvorile fanfare Trobilnega ansambla Slovenske filharmonije. Zbrano občinstvo sta uvodoma pozdravila prva dama veleblagovnice NAMA, Mira K. Veljić, in direktor Slovenske filharmonije, Damjan Damjanovič.

Oba sta izrazila zadovoljstvo ob skupnem sodelovanju, g. Damjanovič pa je poudaril, da s takšnimi projekti v Slovenski filharmoniji upajo, da bodo klasično glasbo približali tudi širši množici.

Ob 22h je svoj nastop na 2. oddelku veleblagovnice pričela violonistka Maja Savnik ob klavirski spremljavi Martina Logarja. Čudovita izvedba je obiskovalce popeljala v drug svet, kjer se umirijo misli, prepustili smo se toku glasbe. 

Tudi v Škofji Loki je bilo pestro, saj sta bila tam trobentača, ki sta se predstavila kar kot odposlanca Slovenske filharmonije. Miha Salobir in Domen Gracej sta poskrbela, da se ju je slišalo po celotni veleblagovnici.

Priporočamo