Plesna vročica na Božičnem DeeJay Time-u

Plesna vročica na Božičnem DeeJay Time-u (foto: Klemen Štular) Klemen Štular
10. 12. 2013

20 let hude muzike, ustvarjanja glasbenih hitov in trendov, na stotine žurov in nočnih romanc na plesiščih sta Radio Salomon in ekipa DeeJay Time minuli konec tedna proslavila na najboljši možen način: s tradicionalnim Božičnim DeeJay Time-om v legendarni ledeni dvorani Tivoli.

Legenda, ki se je pred 17. leti rodila v kultni diskoteki DC3- Dakota, je v preteklih letih s selitvijo po ljubljanskih dvoranah osvojila čisto novo generacijo ljubiteljev popularne, plesne in urbane glasbe, ta pa je končno doživela epski žur v Tivoliju, ki je zadnji Božični DeeJay Time gostil pred desetletjem.

Novi časi, novi hiti, malo nostalgije, kup sprememb, a priljubljeni format ostaja enak in dokazuje, da mu še vedno ni para. Zabavo ob največjih uspešnicah iztekajočega se leta sta vodila Dean On The Mike in DJ Drago, s plesnimi točkami je utrip dvigovala skupina Lil Getness, odrsko produkcijo pa je s scenskimi učinki dopolnjeval multimedijski robot Liquidator.

Nastopili so še Manche in Rale, Regina ter Clea & Kim, zvezda večera pa je bila priljubljena pevka Inna, ki je za božično darilo svojim oboževalcem na oder pripeljala še skupino Maestro, s katero je v preteklosti že sodelovala, kot kaže pa jo bodo fantje spremljali tudi na naslednji turneji.