Yuri Bradač upihnil 40. svečko

Yurijeva prijateljica Tina je 
prišla s posebnim darilom, nad katerim so bili navdušeni tudi drugi gostje.  (foto: GK) GK
28. 8. 2013

Maneken in igralec štajerskih korenin Yuri Bradač je v kavarni Betnava v Mariboru obeležil prav posebno okroglo obletnico. 40. rojstni dan je preživel v pisani družbi podjetnikov, estradnikov in športnikov.

Vsi, ki poznajo Yurija, vedo, da nima mira in postanka. Deluje v Združenih državah, kjer si vedno znova najde zanimive projekte.

V zadnjem času smo ga pogosto videvali ob boku znanih zvezdnic, pevk in na svetovnih reklamnih kampanjah. Domov pa se vrača le, če ima kakšen poseben razlog. In poleti je to zagotovo njegov rojstni dan.

Zabava, ki jo priredi v slavnostnem vzdušju, ne mine brez presenečenj. Ali mu voščijo princi ali pa sooblikovalci ameriške filmske elite. Yuri vedno znova poskrbi, da Slovenijo obiščejo tako ali drugače znana imena tuje estrade.

Tokrat se je njegovega vabila razveselil Jorge Fuentes, Američan, ki si je svoj imperij zgradil med Miamijem in Los Angelesom. »Jorge obožuje Slovenijo. Všeč sta mu naše podnebje in majhnost dežele, ki jo najraje odkriva s svojimi prestižnimi avtomobili. Je namreč strasten voznik,« razlaga Yuri.

Jorge je glasbeni producent (Miami Records, op. a.), ki je prevzel podjetje svoje babice. Kolumbijec je prav tako direktor agencije Miami top models, poleg tega pa opravlja zajeten družinski sklad.

»Njegov prosti čas je uživanje. Predvsem za volanom,« še doda Yuri.

»Žal mi je samo, da zaradi promocije filma Izhod, ki je bila v polnem teku, nisem praznoval že prej. Rojstni dan imam namreč konec junija, do zadnjega trenutka pa nisem vedel, ali ga sploh bom praznoval ali ne. Ker sem se odločil čez noč, se vsi niso mogli odzvati. Tudi Jannik Olander, priznani oblikovalec nakita Nialaya, zaradi prehitrega termina ni mogel pripotovati v Evropo. Ampak zagotovo bom zabavo imel še v Ameriki,« pove Yuri.

Slavljencu je čestitala tudi Vesna Janković

Vesna in Yuri sta prijatelja še iz srednje šole. Povezujejo jo številni prijatelji z različnih področij. Manekenstva, športa, košarke ... vedno znova so se njune poti prekrižale.

"Res je! (smeh) Z Yurčkom se poznava že zagotovo 23 let. To je bil čas, ko sem se tudi sama začela ukvarjati z manekenstvom. Menim, da je človek na mestu, z velikim srcem. Vsekakor spremljam njegove uspehe in želim mu vse najlepše!" nam je še zaupala Vesna.

Na dogodek je mamica dveh otrok prišla v družbi prijateljice. Na kratko je pozdravila vse znance in poklepetala s prijatelji, ki jih že dolgo ni videla.

Mima

Značke: Yuri Bradac

Priporočamo