ZLATI GLAS KONGA 2010: Finalni večer solzic in zabave

Sanja Grohar je vse tri dni blelstela v oblekah Maje štamol na odru in pod njim. (foto: Gregar Gulin in DonFelipe) Gregar Gulin in DonFelipe
Vir: Govori.se
23. 5. 2010

Na finalnem večeru festivala Zlati glas Konga smo, kot je že v navadi videli tudi nekaj znanih obrazov, ki so tako ali drugače spremljali boj glasbenikov na odru za nagrado vredno kar 2000 evrov.

Po zmagi Sare Kobold s skladbo Od tod do večnosti in ljubljenke občinstva Viktorije Petek, ki je prejela nagrado 500 evrov se je zabava razvila zares.

Ob številnih pogovorih znanih slovenskih obrazov, tudi pred našim fotoobjektivom, smo lahko ugotovili, da gresta glasba in zabava dobro z roko v roki, predvsem zanimiv pa je bila nastop Sebastiana, ki se je prvič predstavil v novi odrski podobi, s spremljevalno skupino in tako pokazal, da resno računa na nadaljevanje glasbene poti.

Vse tri večere sta na odru velike dvorane Tam Tam v kraljestvu zabave odlično povezovala z nitmi humorja in sproščenosti lanskoletna zmagovalka Sanja Grohar in Mark Žitnik, ki je kljub vročini v dvorani tudi umetelno odvodil finalno glasovanje, Sanja pa je zbranim po letu dni ponovno zapela pesem Poletna noč, ki ji je lani prinesla zmagovalno stopničko.