Znani obrazi na adrenalinski zabavi s Seatom

Adrenalinska zabava s Seatom (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
11. 7. 2014

Tradicionalni Seat Cupra dan, ki se je tudi tokrat odvijal na poligonu AMZS na Vranskem, je znova upravičil svoj športno-adrenalinski sloves. Obiskovalci, med njimi tudi kar nekaj znanih Slovencev, so lahko počeli same zabavne reči.

Na meniju so bile voženje s seatovimi avtomobili, do adrenalinske proge, speljane po za ta namen zgrajenem poligonu, ki je poskrbel za vzklike navdušenja in adrenalin. Na stezi za preizkus dinamičnih zmogljivosti najbolj športnih Seatov, ko sta volan sukala relista Asja Zupanc in Andrej Jereb pa se je izpod gum močno kadilo.

Marsikdo je prvič v življenju doživel kaj pomeni zares hitro odpeljati serijo ovinkov. Največji srečneži pa so lahko sedli na sovoznikov sedež čisto pravega dirkalnika Ibiza Cup in Cup Racer s 330 'konji' ali v Leona Cupra z 280 'konji'. Med temi je bil tudi naš olimpionik Primož Kozmus.

Primož

Poskrbljeno je bilo tudi za zabavo najmlajših, ki so se poleg igranja v 'cupra vrtcu' lahko preizkusili v vožnji z električnimi trial motorji, avtomobili na baterije ali v poslikavi telesa. No, tisti malce starejši so vsekakor prišli na svoj račun ob šalah voditelja Denisa Avdića in ob spremljanju 'car wash showa' na posebnem prizorišču, namenjenem predelanim Seatovim avtomobilom.

Poseben pečat pa sta dodali tudi vedno nasmejani in poskočni Playbojevi zajčici. Saj veste, dobri avtomobili in lepa dekleta gredo dobro skupaj, kadarkoli!

Premierno smo predstavili osupljivo Super SEAT stezo adrenalina, potekale pa so tudi testne vožnje ter spretnostne vožnje, pri katerih so volan vrteli udeleženci sami.

Bogat spremljevalni program je ponujal ogromne zabave in aktivnosti za vso držino: zabavne nagradne igre, car wash show, tunning corner, raznolike preizkušnje, varstvo za otroke, palačinke in še marsikaj. Za smeh pa je skozi ves dan skrbel radijski prvak Denis Avdić.

Denis