Glasovanje za Miss Hawaiian Tropic

Vir: Govori.se
12. 10. 2009

V okviru tekmovanja Miss Hawaain Tropic 2010 z Agencijo Queen podeljujemo lepotni naziv Miss spleta. Dvanajst lepotičk, ki jih vidite na slikah se bo v četrtek 15. oktobra borilo na odru Vodnega mesta Atlantis za prestižni lepotni naziv Miss Hawaiian tropic 2010, ena izmed njih, ki je morda osvojila vaše srce pa lahko s pomočjo vašega klika postane tudi Miss spleta.

O tisti, ki bo zmagala boste največ izvedeli prav na našem portalu, saj jo čaka lepa nagrada, ki ji odpira veliko možnosti s svet medijev in slave.
Pravila glasovanja

Glasovanje za Miss spleta se začne danes (12.10.) in se zaključi v sredo 14.10.2009 ob 12:00 uri.

Vsak obiskovalec spletne strani lahko glasuje s poljubnim številom glasov, sistem pa onemogoča glasovanje v časovnem intervalu manjšem od 15 minut. Glasovi, za katere bo ugotovljeno, da niso bili oddani v skladu s pravili bodo izbrisani.

Število glasov vsake posameznice, vseh glasov skupaj in glasov v odstotkih hrani organizator tekmovanja, ki bo podatke tudi javno prestavil na finalni prireditvi Miss Hawaiian Tropic. Glasovi so na spletni strani prikazani v odstotkih in zaokroženi na dve decimalni mesti. Vse morebitne zlorabe glasovalnega sistema bodo zabeležene in naznanjene organizatorju, nepravilno oddani glasovi pa bodo izbrisani in postavljeni na število, ki vsem kandidatkam omogoča pravično sodelovanje v skladu s pravili organizatorja.


Spletni portal Govori.se in podjetje Adria Media Ljubljana kot poslovni partner organizatorja tekmovanja ne prevzemata odgovornosti ob morebitnih nezakonitih zlorabah med glasovanjem.

FOTO: Bor Dobrin