Devica

Tedenski horoskop

-

Na srečo vaš partner ve, kako ste odgovorni in da znate tudi pretiravati. Vendar bodite pozorni, da ne bo prišlo do nepredvidljive situacije, ki jo boste pozneje obžalovali. Tisti, ki ste samski, boste z zabavno komunikacijo pritegnili nekoga, ki vas zelo privlači. Iz prijateljstva lahko nastane trda vez.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

Pričakujte dinamično leto, polno dobrih priložnosti za nove izkušnje. Če ste zaposleni, boste morali uspešno krmariti med družinskimi in službenimi obveznostmi, česar ste najverjetneje že vajeni. Večji stres boste doživljali, če z družinskimi okoliščinami niste zadovoljni. V tem primeru se obetajo novosti, ki bodo kratkoročno morda naporne, dolgoročno pa lahko pričakujete izboljšanje v osebnem življenju. Ustvarjalni poklici bodo zelo dobro aspektirani, prav tako bodo uspešni samostojni ustvarjalci in podjetniki. Leto je zelo dobro tudi za naraščaj.

Ljubezen v letu 2019

Manj energije boste potrošili za iskanje primernega ljubezenskega partnerja, več možnosti boste imeli, da ga najdete. Ljubezen se običajno zgodi takrat, ko to najmanj pričakujemo, zato ne gojite velikih upov, ampak preprosto živite svoje življenje in se pustite presenetiti. Priložnosti za pisanje nove ljubezenske zgodbe bo dovolj skozi vse leto, v poznem poletnem in zgodnjem jesenskem času pa boste čustveno in duševno najbolje razpoloženi in prilagodljivi. Če imate partnerja in družino, se bo letos za domačimi zidovi zelo veliko dogajalo. Ne glede na to, ali bo šlo za pozitivne ali negativne dogodke, boste z njimi precej obremenjeni, zato se boste morali sprijazniti s stanjem stvari in se sproti prilagajati na trenutne okoliščine. Negativni partnerski odnosi bodo v tem času še bolj izpostavljeni, zato se boste morali vprašati, koliko lahko sploh še prene­sete. Če vajin odnos slabo vpliva tudi na druge družinske člane, je še posebej pomembno, da sprejmete korenite odločitve. Če se vam ponujajo priložnosti za večje spremembe, kot so selitev, nakup novega stanovanja, nov naraščaj ali novo partnerstvo, sprejmite novosti, ki lahko izboljšajo vaše osebno življenje in vam prinesejo več radosti.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 24. avgusta do 2. septembra

Po vsej verjetnosti se boste v tem letu še prilagajali na novosti, ki so se zgodile konec preteklega leta, ali pa boste zdaj pripravljeni sprejeti določene odločitve, ki bodo močno vplivale na vaš vsakdanjik. Počasi, a vztrajno se bližate cilju, bodite potrpežljivi in zaupajte v prihodnost.

  • Rojeni od 3. do 12. septembra

Poudarek bo na družinskih odnosih in morebitnih spremembah v domačem krogu. Morda boste obremenjeni z nerazčiščeno preteklostjo in boste hoteli najti odgovore na določena vprašanja. Letos bo odličen čas za nova izobraževanja, stike s tujino in potovanja.

  • Rojeni od 13. do 22. septembra

Pričakujte pozitivno in dinamično leto. Spremenil se bo krog vaših bližnjih prijateljev ali sodelavcev. Morda boste zamenjali službo ali študij, naredili vozniški izpit ali se odločili za drznejše in tvegane poteze na delovnem mestu. Novi interesi in hobiji lahko poživijo vaš vsakdan.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Če se od prej spopadate z določenimi težavami, se z novim letom vaše osebne okoliščine ne bodo čudežno spremenile na bolje. Neki dogodek vas bo prisilil, da temeljito posežete v srčiko svojih težav.

Februar
Zelo zaposleni boste, težko boste našli čas zase in za premislek o tem, kaj se vam dogaja in kako naprej. Osredotočite se na vsakodnevne naloge in opravke, a obenem ne pozabite na svoje bližnje.

Marec
Malce lažje boste zadihali, pričakujte več pozitivne energije in dobrega razpoloženja. Nenadoma boste na svoje okoliščine pogledali s pozitivnejše plati. V družinskih odnosih pričakujte napredek.

April
V odnosih boste precej trmasti ali pa se bo nekdo pretirano vmešaval v vaše delo in vaše odločitve. Če vas nekdo izkorišča ali manipulira z vami, se boste zdaj morali pogumno postaviti zase.

Maj
Če razmišljate o tveganem koraku, ki bi močno spremenil vaš vsakdanjik in vam prinesel več možnosti za osebni ali poklicni napredek, potem je čas za akcijo. Okoliščine vam bodo naklonjene.

Junij
Zanesite se na pomoč prijateljev, sodelavcev in tudi šefa. Prisluhnite njihovim nasvetom in se učite. Če ste v nadrejenem položaju, prisluhnite različnim stranem, preden sprejmete pomembno odločitev.

Julij
Vzemite si čas zase in za tehten premislek o vsem, kar se je dogajalo v zadnje pol leta. Čas je primeren za počitnice, sprostitev in uživanje. Poskusite se znebiti zamer in pozitivno zrite v prihodnost.

Avgust
Pripravljeni poslovni ali osebni načrti morda ne bodo izvedljivi, zato se boste morali prilagoditi novim okoliščinam. V zadnji dekadi avgusta se bo vaše počutje izboljšalo, postali boste bolj optimistični.

September
Zdaj je idealna priložnost, da uresničite svoje želje ali pa začnete s projekti in procesi, s katerimi ste prej odlašali. Izredno ustvarjalni boste, drzni in polni novih zamisli. Izpostavite se!

Oktober
Poudarek bo na financah, pa tudi na izboljšanju fizičnega počutja. Lažje se boste odločali za večje nakupe in posojila, morda se boste odločili denar potrošiti za nov študij ali dodatna izobraževanja.

November
Družabni boste, zgovorni in pripravljeni spregovoriti o svojih poslovnih zamislih pa tudi o morebitnih zasebnih težavah. Bolj se boste zavedali svoje vrednosti in bili pripravljeni na nove izzive.

December
Bolj sproščeni boste in dovzetni za nova poznanstva. Veliko se bo dogajalo na čustvenem področju, možne so nove simpatije in romantična srečanja, novi ljubezenski začetki. Veselite se novega leta.

O znamenju:

Device so od vseh znamenj v zodiaku najbolj marljive in inteligentne. Neutrudno so pripravljene garati za svoj cilj, še zlasti kadar gre za zdravje in srečo najbližjih. Življenjski moto devic sta red in razum, saj v zmedi in kaosu zelo težko delujejo, pa tudi stresno okolje jim nikakor ne ustreza. Predstavniki tega znamenja so izredno odgovorni, kritični, imajo močno razvit čut za logiko in analitične sposobnosti.

Vrlini: marljivost, skrbnost
Planet: asteroid Perzefona
Minerali: rdeči oniks, morion (črni kristal), marmor
Rastlina: astra, aloe vera
Moto: Služim!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri