Dvojčka

Tedenski horoskop

-

Samski boste ponovno občutili čustveno naklonjenost ob srečanju z osebo, ki je že nekaj časa niste videli. Ko boste to osebo dobro spoznali, boste ugotovili, da se dopolnjujeta. Ne zanemarjajte partnerja zaradi svojih poslovnih obveznosti. Izkoristite teden za romantiko in pogovore, ki bodo uspešni.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

V novem letu boste po zaslugi Jupitra veliko spoznali o sebi in drugih. Možna so razočaranja, ki vas bodo od­daljila od določene skupine ljudi, ali pa nove priložnosti, zaradi katerih se boste odločili zamenjati okolje. Čeprav boste zaradi tega pod stresom, bodo spremembe dobrodošle. Kot kaže, se bo največ dogajalo na področju službenih odnosov, kjer boste pridobili nove izkušnje in lekcije, ki vam bodo pomagale napredovati. V ospredju bodo tudi partnerski odnosi. Številni dvojčki se bodo v tem letu odločali za resne zveze, ki zahtevajo več odgovornosti.

Ljubezen v letu 2019

Nove priložnosti za prijateljstva, partnerstva, poslovna ali študijska sodelovanja, izzivalni odnosi s starimi znanci, kolegi in prijatelji, pa tudi nova čustvena razmerja lahko pomembno vplivajo na vaše doživljanje odnosov in vaše vloge v njih. Morda boste pripravljeni večkrat reči ne tistim, ki so vas do zdaj čustveno ali materialno izkoriščali, ali pa boste končali odnose, ki so vas omejevali. Vse to bo vplivalo tudi na vaše ljubezensko življenje, kjer si boste zaželeli več stabilnosti in harmonije. Če ste v trdnem odnosu, boste v tem letu veliko naredili za to, da bi še poglobila medsebojno zaupanje. Če partnerstvo temelji na medsebojnih obtožbah, očitkih in prelaganju krivde, pa boste znali sprejeti izziv in se odločiti, kako naprej. Številni nezadovoljivi odnosi dvojčkov bodo v tem letu dočakali svoj konec, morda tudi vaš, s tem pa si boste dali svobodo in priložnost, da razmislite, s kakšno osebo si želite deliti svoje življenje in kaj morate sami storiti za to. Januar, april, julij in september bodo naporni meseci, ko lahko vaša čustva dosežejo višek v pozitivnem ali negativnem smislu. Če ste samski, so našteti meseci odličen čas za nova poznanstva in romantična razmerja, ki se lahko letos razvijejo v resne zveze.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 22. do 31. maja

V tem letu se imate priložnost predvsem učiti in razširjati svoja obzorja. Nove študijske smeri, raziskovalni projekti, potovanja in druge podobne dejavnosti vam bodo pomagale priti do novih spoznanj, ki vam bodo olajšala marsikatero odločitev. Tudi v ljubezni pričakujte nove lekcije.

  • Rojeni od 1. do 10. junija

V prvi polovici leta boste obremenjeni z določeno osebo ali odnosom, ki bo močno vplival na vašo nadaljnjo pot, bodisi osebno ali poklicno. Možne so ljubezenske afere, tekmovalnost s sodelavcem, zavist ali ukazovalna politika nadrejenih. Poskusite razrešiti odnose, ki vas omejujejo.

  • Rojeni od 11. do 21. junija

Zelo delavni boste. Kaže, da boste dobili nove delovne priložnosti, ki jih boste želeli kar najbolje izkoristiti. Pazite, da ne boste pregoreli in da zaradi delovne vneme ne bodo trpeli ljubezenski in družinski odnosi. Pomembno je najti ravnotežje in se zavedati, kaj je res pomembno v življenju.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Nekdo vam bo pomagal izpolniti željo, po vsej verjetnosti povezano s službenimi načrti. Ne pozabite ob priložnosti vrniti usluge. S tveganjem lahko v ljubezni veliko izgubite, zato bodite previdnejši.

Februar
Odlično boste sodelovali z drugimi, še zlasti pri raziskovalnih in poslovnih dejavnostih. Pričakujte uspeh. V ljubezni se izognite osebi, ki je pretirano posesivna in bi lahko kratila vašo svobodo.

Marec
Odnosi z nadrejenimi ne bodo najboljši, zato se raje ne izpostavljajte. Na silo ne boste nikogar prepričali o svojem prav, tudi partnerja ne. Čas je primeren za študij in potovanja, obiščite kakšno delavnico.

April
Odlično se boste počutili, zato energijo usmerite v konstruktivna dela, ki vas izpolnjujejo. Neki načrti se ne uresničujejo po vaših željah, za kar obstaja dober razlog. Za zdaj pozabite na tovrstne ambicije.

Maj
Vaše razpoloženje bo nihalo tako kot okoliščine, v katerih se boste znašli v službi, doma ali v šoli. Namesto da se sprašujete, zakaj, bo bolje počakati na boljše razmere. Ne pretiravajte z alkoholom.

Junij
Zadovoljni boste z izkupičkom nekega projekta, saj boste popravili finančno situacijo in si zagotovili novo spoštovanje. V ljubezni boste imeli več sreče kot prej, zato pojdite na zmenek ali dva.

Julij
Posvetite se predvsem nedokončanim nalogam in izpolnite obljubo nekomu, ki je že rahlo razočaran nad vami. Pogovori glede novega projekta bodo uspešni, a zdaj še ni čas za njihovo uresničevanje.

Avgust
Družabni boste, zgovorni, sproščeni in polni elana. Čas je primeren za počitnice, in če ste samski, za poletno romanco. Tisti v partnerstvu čim bolj izkoristite ta čas za romantična doživetja.

September
Veliko boste kritizirali, bolj malo pa storili, da bi izboljšali stvari. Površni boste, zato trikrat preverite svoje delo, preden ga predate naprej. V ospredju bodo tudi družinske zdrahe. Bodite potrpežljivi.

Oktober
Čas je, da se posvetite svoji intimi in bližnjim. Partnerstva in ljubezenska razmerja bodo cvetela, prav tako ustvarjalna dela in različni hobiji. Konec meseca je možen obisk pri zdravniku.

November
V ljubezni se boste znašli pred čustveno preizkušnjo. Morda vas bodo presenetila močna čustva ali pa boste neodločni glede neke odločitve. Ne pozabite, da se za pristno srečo splača tvegati.

December
Dvomili boste o sebi in svojih odločitvah, še zlasti tistih, povezanih z vašo družino. Če imate glede nečesa slabo vest, se opravičite osebi, ki ste jo prizadeli. Veselite se novega leta in s tem novih začetkov.

O znamenju:

To je znamenje stikov in povezanosti z ljudmi. Zanje je značilna hitrost misli in dejanj ter odsotnost ustaljenih navad, norm in pravil. Tipični dvojčki so komunikativni in vedno kam hitijo. Ne marajo samote in nikoli ne posedajo brez dela, zato je njihov vsakdanjik dinamičen in nabit z različnimi opravki. Zanima jih vse, hitro se učijo in so iznajdljivi. Lepo znajo govoriti, a ne znajo poslušati. Včasih so raztreseni in izgubijo objektivnost.

Vrline: komunikativnost, radovednost, iznajdljivost
Planeta: Merkur, asteroid Proserpina
Minerali: smaragd, kamena strela, citrin
Rastlini: marjetica, jasmin
Moto: Učim se!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri