Lev

Tedenski horoskop

-

Tisti, ki ste vezani, boste v partnerskem odnosu zelo razočarani. Partner se ne bo zmenil za vas, saj mu bosta bolj pomembna delo in druženje s prijatelji. Tudi sami si poskušajte najti kakšno razvedrilo. Samski boste izžarevali privlačnost. Zavedanje slednjega vam lahko pomaga pri uresničitvi želja.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

Pred vami je leto, ko boste morali priti bolj na dan s svojo drzno in pogumno levjo naravo, na glas povedati, kaj si želite od življenja, in začeti uresničevati svoje načrte. Če s tem v življenju nimate težav, boste morda morali sprejeti nekoliko ponižnejšo držo ali pa se zateči k preprostejšim užitkom v življenju in dobro premisliti, kaj v življenju je res vredno in kaj ne. Številni levi bodo v tem letu primorani sprejeti odgovornost za svoja (pretekla) dejanja, saj se bodo sicer še vedno vrteli v začaranem krogu napak, slabe vesti, samoobtoževanja in stagnacije.

Ljubezen v letu 2019

Še zlasti samski levi bodo v novem letu prišli na svoj račun, saj bodo veliko bolj razpoloženi za romantične trenutke in si bodo vzeli več časa za čustveno življenje. Priložnosti za nova poznanstva bo dovolj skozi vse leto, največ pa avgusta, ko boste še posebno karizmatični in zgovorni. Možno je, da boste ljubljeno osebo spoznali v okviru kakšnega ustvarjalnega projekta ali dela. Kako resne bodo vaše romantične zveze, je odvisno tudi od tega, koliko energije ste pripravljeni vložiti v odnos. Če želite, imate vse možnosti, da letos najdete stalnega partnerja. Če ste v stabilnem odnosu, se boste letos morda odločili za naraščaj ali naredili kakšen drug korak, ki bo nakazoval, da sta oba pripravljena vajin odnos popeljati na višjo raven. Tiste, ki niso zadovoljni v ljubezenskem partnerstvu, letos čakajo velike spremembe, ki vas bodo prisilile sprejeti odločitev o skupni prihodnosti. Morda se boste zapletli v ljubezensko avanturo, ki bo lahko olajšala vašo odločitev ali pa jo še poslabšala. Čustvene drame v primeru ljubezenskih trikotnikov niso izključene, zato dobro premislite, v kaj se spuščate in koga vse boste prizadeli s svojimi dejanji.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 23. julija do 1. avgusta

Pričakujte novosti na delovnem mestu. Lahko se boste nenadoma znašli v boljšem ali slabšem delovnem položaju, zato se boste morali hitro prilagoditi. Oseba iz preteklosti vas bo opomnila na vaše pretekle napake in na odgovornosti, ki bi jih morali sprejeti. Čas je, da to tudi storite.

  • Rojeni od 2. do 12. avgusta

Čaka vas ali dolgočasno ali pestro leto. Od vas je odvisno, ali boste še vztrajali v rutinski službi, ki vas ne zadovoljuje, ali pa si boste upali in se predali ustvarjalnosti. Morda boste ustanovili podjetje, začeli uresničevati kreativne zamisli ali se prijavili na delovno mesto. Vsekakor pojdite v akcijo!

  • Rojeni od 13. do 23. avgusta

Če imate svojo družino, boste veliko pozornost namenili predvsem otrokom in družinskemu dogajanju. Morda vas čaka selitev ali kakšna druga novost, ki se ji bo treba prilagoditi in od katere si veliko obetate. Če nimate družine, bo poudarek predvsem na razmerju ali novih ljubeznih.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Rade volje se boste vrnili v rutino, sploh če ste se med prazniki malce zredili. Z disciplino jih boste hitro izgubili. 21. januarja, v času polne lune, se izogibajte pretirano čustvenih odzivov.

Februar
Posvetili se boste rutini in dobro izkoristili delovne dni. Mesec lahko izkoristite za študij ali druge intelektualne naloge. Zmenki bodo obetavni, a bodo stvari potekale bolj počasi, kot bi si želeli.

Marec
Družinski dogovori v tem mesecu ne bodo obrodili sadov. Možno je, da boste v tem času v veliko pomoč enemu od svojcev. Tudi z večjimi finančnimi in službenimi odločitvami raje počakajte.

April
Izpostavljena bodo sodelovanja in skupinski projekti. Morebitne spore in nesporazume rešujte sproti, saj je rezultat vašega dela odvisen od celotne skupine. Posvetite se tudi partnerju in vajini intimi.

Maj
Obremenjeni boste z mnenjem drugih, kar lahko načne vašo samozavest. Če ste v nadrejenem položaju, vam bo posvet s kolegi pomagal pri sprejetju neke odločitve. Možno je napredovanje.

Junij
Zapletene osebne situacije tokrat ne morete rešiti sami. S partnerjem sta močnejša, zato združita moči in delujta odločno. Če ste samski, se lahko vedno zanesete na pomoč prijateljev.

Julij
Mars v vašem znamenju vam bo dovajal pozitivno energijo, s katero boste lažje opravljali vsakdanje naloge. Sredi me­seca so možne zamude, nesporazumi ali konflikti na delovnem mestu.

Avgust
Pred vami je odličen mesec. Dobro boste razpoloženi, družabni in polni načrtov. Mesec je primeren za nove delovne podvige in za počitnice. V ljubezni boste samozavestnejši in zato uspešnejši.

September
Morda boste obremenjeni z neko moralno dilemo, ki vam ne bo dala spati. Za nasvet povprašajte izkušeno osebo, ki ji zaupate. Možen je dodaten zaslužek ali večji družinski nakup.

Oktober
Pričakujte miren, rutinski mesec. Posvetili se boste vsakdanjim službenim opravkom in družini. Če imate otroke, boste najverjetneje preobremenjeni z njihovimi šolskimi nalogami in testi.

November
V ospredju bo predvsem ljubezensko življenje. Če ste samski, naredite prvi korak in nekoga, ki vam je všeč, po­vabite na zmenek. Če imate partnerja, je čas kot nalašč za krajši romantični izlet.

December
Dobro boste razpoloženi, lažje boste opravljali vsakdanje naloge. Prebudite ustvarjalno žilico in se z bližnjimi že v začetku meseca lotite okraševanja doma. Uživajte v prazničnem vzdušju.

O znamenju:

Levi nosijo v sebi vrhunec ustvarjalnega potenciala. Prav tako imajo ogromno pozitivne in konstruktivne življenjske energije, s katero so sposobni navdušiti in navdahniti številne. So izredno dostojanstveni, rojeni zaščitniki in radi pomagajo drugim, pa čeprav včasih le zato, da bi jih drugi še bolj občudovali. To so ponosni in umirjeni ljudje, ki imajo dobro razvite organizacijske sposobnosti. So velikodušni in iskreni.

Vrlini: samostojnost, moč duha
Planet: Sonce
Minerali: jantar, cirkon, aventurin
Rastlini: potonika, gladijola
Moto: Ljubim!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri