Oven

Tedenski horoskop

-

Samskim bo ta teden bolj ustrezala samota, zato na področju iskanja ljubezni ne boste aktivni. Prosti čas boste namenili zabavi. Vezani boste razmišljali, kaj lahko še naredite na čustvenem področju. Razdeljeni boste med dve osebi. Nesporazumi bodo pogostejši, vendar se bo vse počasi uredilo.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

Pričakujte uspešno leto, v katerem boste veliko pridobili in napredovali. Še zlasti tisti, ki se znate odgovorno lotiti nalog in se postaviti za svoje odločitve, boste zadovoljni z izkupičkom. Če ste rojeni v prvi dekadi znamenja ovna, boste morali svojo spontanost letos nadomestiti z načrtovanjem, disciplino, vztrajnostjo in odločnostjo, sicer boste težko uresničili svoje cilje. Če ste rojeni v tretji dekadi, na svoji poti pričakujte več presenečenj, ki vas bodo prisilila k razmisleku o vašem delovanju in s tem o prihodnosti. Bodite čim manj trmasti in odprti za novosti.

Ljubezen v letu 2019

Številni se boste odločili stopiti na ustaljeno pot partnerskega oz. zakonskega življenja, ki ste se mu doslej izmikali. Spoznavali boste dobre plati dajanja in prejemanja, vzajemnega zaupanja in grajenja skupne prihodnosti. S sočutnostjo boste presenetili tudi prijatelje, ki so vajeni vaše drzne in neposredne narave. Če ste v partnerstvu, boste letos imeli priložnost pokazati drugačno, bolj razumevajočo plat svojega značaja. Posebej rahločutni in razumevajoči boste tudi do tistih partnerjevih lastnosti, ki so vas sicer spravljale ob živce. Spoznali boste, da je življenje prekratko, da bi ga zapravljali za partnerske prepire, ki jih navadno povzročijo malenkosti. Bolj boste znali uživati v partnerjevi družbi in izkoristiti čas, ki vama je namenjen. Če ste samski, boste imeli največ priložnosti za nova ljubezenska poznanstva v januarju, februarju, aprilu in maju. Če ste v partnerstvu, ki vas ne zadovoljuje, bo april zelo pomemben mesec za pogovore, razčiščevanja in sprave, medtem ko bo jesenski čas pokazal, ali bo vaše razmerje obstalo ali ne. Veselite se sprememb v partnerstvu in se odprite duhovni rasti, ki spremlja še tako zapletene ljubezenske odnose.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 21. do 31. marca

Če sami v svoje življenje nočete vnesti sprememb, bodo za to poskrbeli zunanji dogodki in drugi ljudje. Čim prej se znebite zamer, samopomilovanja in maščevalnih misli, saj vas vse to ovira pri napredovanju. Na delovnem mestu bodite odprti za predloge drugih in sprejmite pomoč.

  • Rojeni od 1. do 10. aprila

Lažje boste prepoznali svoje napake in jih poskušali odpraviti. Dobro boste vplivali na druge ljudi, saj boste bolj razumevajoči in strpni. Znali boste svetovati drugim, pa tudi sami boste lažje poiskali nasvet. Če ste v nadrejenem službenem položaju, boste letos imeli priložnost izboljšati odnose.

  • Rojeni od 11. do 20. aprila

Čas je primeren za odločitev, s ka­tero že dalj časa odlašate. Ne bojte se sprememb, ki jih ta prinaša. Če razmišljate o novem študiju ali spremembi kariere, bi vam lahko bilo žal, da ste o tem zgolj razmišljali in nič naredili. Nasproti vam bodo prišli stari prijatelji, s katerimi lahko začnete poslovno sodelovati.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Dobro veste, da je prišel čas za spremembe, tako v osebnem kot službenem življenju. Zavihajte rokave in pojdite v akcijo. Zavlačevanje bi vas lahko pahnilo v obup in depresijo. Verjemite vase in vztrajajte.

Februar
V ljubezni pokažite več zanimanja za partnerja in s tem poskrbite za zaupnejši in konstruktivnejši odnos. Če ste samski, se ne izmikajte osebi, ki od vas zahteva pojasnilo glede vaše izmuzljivosti.

Marec
Ne boste najbolje razpoloženi, veliko boste tuhtali in premlevali o svojih napakah in slabih odločitvah. Bodite potrpežljivejši do sebe in drugih. Zapravljivi boste ali pa boste imeli povečan apetit.

April
Na začetku meseca pričakujte zatišje. Čustvenejši boste kot običajno in željni medčloveške topline. Od sredine aprila boste družabnejši in očarljivejši, zato pričakujte več dogajanja v ljubezni.

Maj
Dobro se boste počutili in samozavestneje opozorili nase tako v službi kot v družbi. Imeli boste več energije za delo. Dobro kaže službenim potem, izletom, predavanjem in izpitom.

Junij
Bolj izčrpani boste in več časa boste potrebovali za dokončanje stvari. V službi ne bo šlo vse po načrtih, a zato ne izgubite živcev. Ne pozabite, da se lahko zanesete tudi na svoje sodelavce.

Julij
Če se niste odpravili že junija, vam toplo priporočamo, da se zdaj odpravite na dopust. Čas ni primeren za nove začetke. Osredotočite se nase in na svoje telo, privoščite mu več gibanja in manj stresa.

Avgust
Sproščeni boste in zadovoljni sami s seboj. Od sredine avgusta se lahko posvetite novim poslovnim projektom ali študijskim načrtom. V partnerstvo boste vnesli več romantike in igrivosti.

September
Poudarek bo na službenih tegobah. Ključno bo sodelovanje z drugimi, zato se prilagodite mnenju večine in izpolnite svoj del obveznosti. Ne dovolite, da vam vaša trma prekriža načrte za napredovanje.

Oktober
Osredotočili se boste na osebno ali poslovno partnerstvo. Morda se boste odločili za samostojno poslovno pot in iskali pomočnike ali pa si boste vzeli več časa za ljubezensko razmerje.

November
Žrli vas bodo neizpolnjeni načrti ali obljube. Bolj se boste začeli zavedati svojih odgovornosti in poskusili popraviti napake iz preteklosti. Izogibaj­te se večjim finančnim naložbam in samopomilovanju.

December
Prebudile se bodo vaše skrite ambicije. Morda boste dobili priložnost za napredovanje ali pa se obeta začetek novega projekta. Imate vse možnosti, da leto končate pozitivno in zadovoljno.

O znamenju:

Ovni so od vseh znakov najbolj impulzivni in izredno odločni. Na svoji poti ne poznajo ovir. Kadar si oven nekaj zamisli, je to pripravljen za vsako ceno tudi uresničiti ali doseči. Hkrati so občutljivi, po otroško vznemirjeni in odprti za vsako novo izkušnjo. Zelo hitro se navdušijo za nove ideje, se odkrito navdušujejo nad ljudmi, ki so jim všeč, in nikoli niso pripravljeni z zvijačo dosegati zastavljen cilj. So plemeniti zmagovalci z viteškim značajem.

Vrline: odločnost, vodenje, pogum
Planeta: Mars, Pluton
Minerali: diamant, hematit, karneol
Rastlini: vrtnica, rododendron
Moto: Odločam se!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri