Ribi

Tedenski horoskop

-

Tisti, ki ste vezani, boste imeli s partnerjem kar precej težav. Prevzelo ga bo ljubosumje. Zaradi službene odsotnosti bo dvomil o vaši iskrenosti. Razložite mu, kako in kaj. Samski poskušajte pozabiti na bolečo preteklost. Svoje misli usmerite v sedanjost in novo ljubezensko dogodivščino.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

Z Jupitrom v Strelcu se boste hoteli dokazati in pokazati svoje talente. Bolj nepremišljeni boste v svojih ambicijah in obljubah, zato se lahko večkrat znajdete v časovni stiski. Dobro premislite o velikopoteznih načrtih, saj morda niste pripravljeni na nova bremena in odgovornosti. V vsakem primeru se okrepite s pomočniki, saj se boste lahko zanesli na njihov nasvet in vpliv. Kaže, da bo neka oseba zelo pozitivno vplivala na vaše napredovanje. Če razmišljate o dodatnem izobraževanju ali se odločate za študij, boste lahko zelo hitro pristali v študentskih klopeh.

Ljubezen v letu 2019

Ker boste bolj osredotočeni na poslovne in poklicne obveznosti, bo vaše čustveno življenje v tem letu morda malce zapostavljeno. Če ste v dolgotrajnem partnerstvu, boste morali skupne urice skrbneje načrtovati, saj lahko v nasprotnem primeru obstaja nevarnost, da se bosta s partnerjem čustveno oddaljila. Predvsem v spo­mladanskih in poletnih mesecih je nujno, da si dajeta čustveno oporo. Skupni sprehodi ali izleti vama bodo ponudili priložnost za iskrene in dolge pogovore in razglabljanja o tem, kar vaju muči in kar se vama dogaja na poklicnem področju. Izogibajte se sporom, ki bodo povezani z nepomembnimi vsakdanjimi malenkostmi. Življenje je prekratko, da bi se s partnerjem pričkali glede tega, kdo je kdaj pomil posodo ali nazadnje skuhal kosilo. Če ste samski, boste v tem letu močno aktivirali svojo osvajalsko naravo, po kateri sicer niste znani. Kot kaže, vas bo močno očarala neka oseba, ki jo zelo občudujete. Prav zato boste pripravljeni zapraviti veliko svojega časa in denarja za to, da jo očarate in osvojite. Pri tem boste morda šli predaleč. Predvsem januarja, marca, julija in novembra pazite, da vaše brezglavo zapravljanje ne bo presegalo vaših finančnih zmožnosti.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 19. februarja do 1. marca

Imeli boste srečno roko pri raznih odločitvah, tako osebnih kot poklicnih. Dobro kaže tudi vsem vrstam izobraževanj. Če se ukvarjate z izobraževanjem drugih, boste v tem letu zelo uspešni tudi pri iskanju novega delovnega mesta ali uvajanja novih učnih metod ali materialov.

  • Rojeni od 2. do 10. marca

Vaša neodločnost ali pasivnost lahko slabo vpliva na vaše finančno stanje. Sprejmite določene odločitve, ki vas bodo prisilile k večji dejavnosti. Na delovnem mestu bodo pomembni predvsem odnosi z nadrejenimi. Če imate z njimi negativne izkušnje, imate zdaj to priložnost popraviti.

  • Rojeni od 11. do 20. marca

Pričakujte spremembe na finančnem področju, bodisi pozitivne ali negativne. V vsakem primeru se boste morali prilagoditi novim okoliščinam, kar lahko zelo stresno vpliva na vas. V začetku leta je možno daljše potovanje ali pa se boste v tem času odločili za nova izobraževanja.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Družabni boste, prilagodljivi in motivirani za nova sodelovanja. Če so ta ustvarjalne narave, boste v tem času lepo napredovali. Neko prijateljstvo vam veliko pomeni, zato vanj vložite več energije.

Februar
Začnite uresničevati svoje načrte. Ne zanesite se le na lastne vire, temveč prosite za pomoč. Vse kaže, da boste brez težav dobili pomočnike. Možen je nepričakovan izdatek ali večji nakup.

Marec
Hiteli boste z nekim opravkom, a boste pri tem najbrž naleteli na ovire. Z večjimi nalogami počakajte do konca meseca. V osebnih odnosih so možni nesporazumi. Bodite potrpežljivi do sebe in drugih.

April
Posvetite se prijetnim opravkom in ljudem, ki so vam blizu. Ljubezenskim odnosom še posebej dobro kaže. Tudi poklicno lahko sklenete pomemben dogovor ali opravite pomembno nalogo.

Maj
Motivirani boste in odločnejši. Izpostavljena bodo razna izobraževanja, službena potovanja, sestanki in sporazumi. Poslovnih odločitev ne sprejemaj­te brez vnaprejšnjega dogovora z nadrejenimi.

Junij
Samozavestnejši boste in energični. Če študirate ali se kako drugače izobražujete, boste v tem mesecu odkljukali veliko obveznosti. Če imate svojo družino, boste več časa posvetili svojim otrokom.

Julij
Čim manj se obremenjujte s poklicnimi okoliščinami, ki ne bodo najboljše. Po­svetite se predvsem sebi in svoji rutini. Privoščite si zdravo prehrano, redno vadbo in izdaten mentalni počitek.

Avgust
Razmišljajte pozitivno, tudi če ne bo šlo vse po vaših željah in načrtih. Možno je, da se bodo mnenja v okviru delovnega projekta precej razhajala, zato boste primorani skleniti kompromis.

September
Pomembni bodo odnosi. Morda boste obremenjeni z razmerjem, ki se nikamor ne premakne. Ne izgubljajte časa za ljudi, ki niso dovolj odločni ali pripravljeni prevzeti odgovornosti za svoja dejanja.

Oktober
Lažje se boste soočali s svojimi čustvi in težavnimi odnosi. Če imate težave v partnerstvu, boste zdaj bolj razpoloženi za resen pogovor. Dobro kaže vsem, ki se tako ali drugače izobražujete.

November
Posvetite se nalogam, s katerimi ste odlašali. Zdaj je priložnost, da dokončate še zadnja dela pri nekem projektu. Posvetite se podrobnostim. Počistite e-poštni nabiralnik, opravite nujno korespondenco.

December
Imeli boste več energije, lažje se boste osredotočili na delo ali študij. Uspešni boste. Proti koncu meseca se umirite in se posvetite predvsem partnerju. Novo leto boste morda pričakali v tujini.

O znamenju:

Zodiakalni krog se zaključi z znamenjem rib. Po modrosti se nihče ne more kosati z njimi. So pronicljive in hkrati nagnjene k sanjarjenju. Njihova čustvenost ne pozna meja, vedno znajo odkriti ključ, ki vodi do srca sogovornika, saj so izredno dobri in razumevajoči poslušalci. So tudi rojeni psihologi, saj se znajo postaviti v kožo slehernega človeka, težava pa je v tem, da nase vežejo marsikatero negativno čustvo drugih.

Vrline: intuicija, spontanost, čustvenost
Planeta: Neptun, Jupiter
Minerali: aleksandrit, akvamarin, selenit
Rastlini: orhideja, spominčica
Moto: Verjamem!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri