Škorpijon

Tedenski horoskop

-

Med vami in osebo nasprotnega spola se bo ustvarjala posebna energija, ki je ne boste pričakovali. Zelo vam bo lepo. Partnerja ne boste želeli izpustiti iz objema. Samski boste imeli težave pri komunikaciji z osebo, ki vam je všeč. Preden kaj rečete, premislite. Izbiranje besed je zelo pomembno.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

Po napornem letu se obeta malce zatišja. Vzeli si boste lahko več časa zase in za premislek o tem, kako naprej. Kaže, da boste precej obremenjeni z novimi načrti, obenem pa boste počasi začeli žeti sadove preteklega dela. To se bo poznalo tudi na finančnem področju, kjer se bodo okoliščine močno izboljšale v primerjavi s preteklim letom. Čeprav želite več, kot morda trenutno imate, zgrabite še tako skromne priložnosti, ki se ponujajo. Nove izkušnje in nova sodelovanja bodo pomembno prispevala k dolgoročnemu izboljšanju vaše poklicne situacije ali kariere.

Ljubezen v letu 2019

Kaže, da boste letos manj osredotočeni na partnerstvo in se bolj obremenjevali z napredovanjem na službenem ali študijskem področju. Partner vam bo pri tem v veliko oporo, zlasti če sta v preteklosti vzpostavila trdne temelje vajinega odnosa, ki temelji na spoštovanju in vzajemnem zaupanju. Morebitni spori bodo lahko pri številnih škorpijonih povezani predvsem s tem, da bosta skupaj preživela manj časa in s tem imela manj časa za skupne pogovore, ki bistveno pripomorejo h kakovosti partnerstva. Še posebej v spomladanskem času si vzemite več časa za preživljanje skupnih uric. Romantičen izlet bi bil še posebej dobra izbira. Če ste samski, vam bo zelo veliko do tega, da vzpostavite resen ljubezenski odnos. Obstaja nevarnost, da boste pri tem pretirano iskreni in čustveno preveč intenzivni, kar lahko osebo, ki vam je všeč, prej prestraši kot prepriča, da ste pravi zanjo. Izogibajte se tudi ljubezenskih kandidatov, ki jim prija vaša pozornost v smislu prejemanja daril in razkošnih zmenkov, v zameno pa dobite bolj malo. Pristne ljubezni ne temeljijo na materialni koristi, temveč temeljijo predvsem na čustveni toplini, bližini, harmoniji in sreči.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 24. oktobra do 2. novembra

S svojim pogumom in optimizmom boste obarvali vse, česar se boste lotili. Kljub temu se zavedaj­te, da se morate še veliko naučiti in da so izkušenejši kolegi kot nalašč za pridobitev dobrih nasvetov in pomoči. Na finančnem področju boste veliko lažje zadihali in si privoščili več.

  • Rojeni od 3. do 12. novembra

V službi vas morda čaka presenečenje, ki bo spodbudno vplivalo na vašo delovno učinkovitost. Možno je, da boste dobili novega sodelavca, ki bo na vas naredil zelo velik vtis. Glede denarja razmišljajte predvsem dolgoročno in pazite, da ne boste na enkrat zapravili preveč.

  • Rojeni od 13. do 22. novembra

Priložnost imate, da se poklicno in finančno osamosvojite ter sprejmete večjo odgovornost za svoje življenje. Pot ne bo lahka, a boste ponosni nase in na svojo vzdržljivost. Če niste zadovoljni s tem, kar imate, počnete ali študirate, bo letos idealna priložnost, da to spremenite.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Zakopali se boste v delo, morda iskali nove priložnosti za zaslužek. Prilagodljivi boste, odločni in pripravljeni na različna sodelovanja. Možno je, da boste obremenjeni z denarjem. Ne zapravljajte.

Februar
Najverjetneje boste navezali nove koristne stike, bodisi prek službenih obveznosti ali družabnih vezi. Izpostavljeni bodo ustvarjalni poklici. Zdaj imate možnost, da razrešite neko težavo.

Marec
Razdražljivi boste in nestrpni, ker se ne bo vse odvijalo po načrtih. Bodite previdni v odnosih z nadrejenimi, brzdajte svojo pretirano iskrenost in ne iščite krivca za težave. Sprijaznite se z razmerami.

April
Veliko boste tuhtali, namesto da bi izkoristili dobro obdobje za uresničevanje svojih ciljev. Ne bojte se sprejeti odločitev, ki so neizogibne, zlasti v službi. Upoštevajte nasvet nekoga, ki ga zelo cenite.

Maj
Posvetite se partnerju. Če sta se zadnje čase malce oddaljila, vaju bodo pogovori v dvoje in različne aktivnosti spet povezale. Če ste samski, se boste počutili precej osamljeno. Pojdite večkrat v družbo.

Junij
Muhasti boste, kar lahko oteži vaše odnose s sodelavci ali pa družinske odnose. Če ne veste, kako bi se odločili glede nekega problema ali dileme, prosite za nasvet. Večje nakupe za zdaj odsvetujemo.

Julij
Čeprav vam je bilo nekaj obljubljeno, trenutne razmere ne bodo omogočile izpolnitve obljube. Ne bodite preveč razočarani, saj se bodo okoliščine hitro spremenile v vašo korist. Zdaj je čas za počitnice.

Avgust
Utrujeni boste in obremenjeni s številnimi opravki. K sreči se bo vse odvijalo v vašo korist, zato boste zadovoljni s svojim delom. Imeli boste več opravka z nadrejenimi, morda vas čaka pomemben sestanek.

September
Pri neki odločitvi boste dobili podporo, ki jo potrebujete. Poudarjena bodo sodelovanja in dolgoročni načrti. Morda vam bo nekdo pomagal pri pridobitvi nove službe, projekta ali kake druge priložnosti.

Oktober
Delovno boste razpoloženi, pričakujte dinamičen urnik. Z Venero in Merkurjem v svojem znamenju boste dobro krmarili med različnimi obveznostmi in odnosi. Samski, zmenkom dobro kaže!

November
Ta mesec si vzemite predvsem čas zase in za rutinska opravila. Nove naloge naj počakajo, dokončajte tekoča dela. Razna razčiščevanja, še posebej s partnerjem, vam ta mesec toplo odsvetujemo.

December
Mars v vašem znamenju vas bo opremil s pozitivno energijo in dobro voljo. Zapravljivi boste in se veselili prazničnih dni. Vzemite si več časa zase in za svoje bližnje. Bodite ponosni na svoje dosežke.

O znamenju:

Škorpijon velja za eno izmed najmočnejših astroloških znamenj z zanj značilnim magnetizmom. Čeprav je na zunaj videti miren in izredno stabilen, se v notranjosti nenehno bojuje s svojimi strastmi, dvomi in napakami. V njem divja pravi vrtinec, zato je dobro, da si omisli kakšno učinkovito tehniko sprostitve. Ne glede na to so neverjetno trdni ljudje, ki znajo preživeti tudi v najtežjih okoliščinah.

Vrline: poglobljenost, pogum, duhovnost
Planeta: Pluton, Mars
Minerali: rubin, jaspis, pirop
Rastlini: nagelj, kaktus
Moto: Premagujem!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri