Strelec

Tedenski horoskop

-

Vezani si boste zastavili cilje, za uresničitev katerih boste potrebovali partnerjevo pomoč. Lahko ste brez skrbi, saj vam bo ves čas stal ob strani in vas podpiral v vsaki vaši odločitvi. Samski boste srečali sorodno dušo, ki vam bo všeč že na prvi pogled. Zavihajte rokave in se potrudite.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

Jupiter v vašem znamenju vam prinaša nove priložnosti za osebno rast ter razvoj in napredek na vseh področjih. Ne razmišljajte preveč dolgoročno, temveč poskrbite, da boste vsak dan dali kar največ od sebe in izkoristili priložnosti, ki se ponujajo. Včasih bo zato naporno in stresno, toda sami dobro veste, da se je za nagrade treba potruditi. Poudarjeno bo tudi področje financ, kjer se bodo pokazale možnosti za večji zaslužek ali izdatek. Nagnjeni boste k tveganju. Če stavite na novo podjetje, izdelek ali vlagate v svoje izobraževanje in kariero, se bo tveganje najverjetneje obrestovalo.

Ljubezen v letu 2019

V novem letu bo vse lažje, tudi sklepati nova poznanstva in ljubezenska razmerja. Kaže, da boste v odnosih odločnejši in neposrednejši, pa tudi očarljivejši in nagnjeni k osvajanju. Če ste samski, se boste v tem letu težko odločali za resna razmerja, temveč se boste najbrž zapletli z več osebami in si dali priložnost za eksperimentiranje. Bežali boste od pretirano čustvenih dram in bili željni svobode. Po drugi strani je zelo možno, da boste neki odnos vzeli preveč zares in bili zelo razočarani in prizadeti, ko se vse ne bo izšlo po vaših željah. Posebej v spomladanskem času bodite previdnejši v ljubezni, saj boste vse svoje upe pola­gali v nekoga, ki morda veliko obljublja, a si lahko hitro premisli. Če ste v resnem razmerju, dobro premislite, ali vas ta osrečuje ali se v njem počutite ujeti. Svoboda vam bo v tem obdobju zelo veliko pomenila, zato se ne spuščajte v resne odnose, če vam ni do tega. V tem letu se bodo številni strelci odločali končati razmerja in partnerstva, ki jih utesnjujejo. Če vaš odnos temelji na posesivnosti, ljubosumju, pretirani odvisnosti in celo nadzorovanju, boste sami sebi naredili največjo uslugo, če temu naredite konec in se odločite zaživeti samostojno in svobodno življenje.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 23. do 30. novembra

Obetajo se spremembe, povezane z vašim poklicem, delom ali službo. Če iščete službo, novo delovno mesto ali napredovanje, boste v tem času imeli dobro priložnost, da uresničite svoje želje. Vse kaže, da se bodo stvari odvijale zelo hitro, zato bodite pripravljeni na presenečenja.

  • Rojeni od 1. do 11. decembra

Okoliščine vas bodo pripeljale do tega, da boste več razmišljali o sebi in o svojih željah. Nova spoznanja bodo pomembno vplivala na vaš življenjski nazor, ki se bo morda korenito spremenil. Oprtani z novim razmišljanjem, se boste optimistično lotili novih življenjskih projektov.

  • Rojeni od 12. do 21. decembra

Hrepenite po spremembi, a se mora ta najprej zgoditi v vas samih. Prisluhnite notranjemu glasu in se povežite z njim. Zelo možno je, da so vaše skrite želje povsem drugačne od poti, po kateri trenutno stopate. Priznajte si svoje ambicije in jih začnite samozavestno uresničevati.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
V novo leto boste vstopili optimistični in polni energije. V tem času boste opravili še več nalog, kot ste načrtovali. Tudi v ljubezni vam zelo dobro kaže, saj boste očarljivi, drzni in samozavestni.

Februar
Razmišljali boste o nekem nakupu, a si ga privoščite le, če imate dovolj sredstev. Drage zimske počitnice bi močno oklestile vaš proračun, zato previdno. Pričakujte nekaj družinskih težav.

Marec
Osredotočite se predvsem nase, na svoje počutje, duhovno stanje in ustvarjanje. Četudi imate veliko novih načrtov, jih v tem času raje pustite pri miru in se posvetite tekočim rutinskim delom.

April
Želeli boste več miru, a vas bo nenehno kdo priganjal, ali pa boste sami sebe preveč silili v delo, ki vas trenutno ne izpolnjuje. Odnosi z drugimi bodo zelo izpostavljeni. Težko se boste prilagajali.

Maj
Imeli se boste priložnost izpostaviti, zato ne odlašajte. Vaš napor bo končno poplačan. Kaže, da boste v tem času usmerjeni predvsem v poklicni napredek ali študij. Učinkoviti in uspešni boste.

Junij
S partnerjem se bosta morala pogovoriti o novo nastali situaciji. Če ste v svežem razmerju, dobro premislite, ali ste našli pravo osebo zase. Počutje ne bo najboljše, zato poskrbite za sprostitev.

Julij
Velikopotezni cilji zdaj ne bodo uresničljivi. Ne sanjarite po nedosegljivem, osredotočite se na tisto, kar imate. Počitnice bi bile zdaj dobrodošle, saj bi se umaknili od trenutnih službenih ovir.

Avgust
Polni elana in energije boste. Zdaj lahko postorite vse tisto, česar niste mogli storiti pretekli mesec. Dobro so aspektirani razni intelektualni podvigi, pa tudi družabna srečanja. Prepustite se poletju.

September
Vaš napredek pri nekem projektu ali nalogi bo odvisen od nekoga drugega, kar vas bo precej jezilo. S pozitivnim pristopom boste storili več kot s trmo in nejevoljo, čeprav bo ta povsem upravičena.

Oktober
Če neki nalogi ne boste kos, ne bo prav nič narobe, če boste zaprosili za pomoč. Vzemite si več časa zase, za meditacijo in razmislek. Glede nekega odnosa bodite povsem iskreni do sebe.

November
Posvetite se predvsem ljubezenskemu odnosu, saj vas bo ta v tem trenutku najbolj osrečeval in pomirjal. Če ste samski, boste zelo razpoloženi za nova poznanstva in zmenke. Prevzemite pobudo.

December
Odlično boste razpoloženi, večji poudarek boste dali družinskim in prijateljskim odnosom, manj pa delu. S finančno situacijo boste zadovoljni in kaže, da boste v tem mesecu precej zapravljivi.

O znamenju:

Strelci so od vseh ognjenih znakov najbolj vedri, družabni, velikodušni in filozofsko razpoloženi. Njihovo poslanstvo je prinesti ljudem luč spoznanja, pomagati, da najdejo svoj smisel, da se odpravijo na pot raziskovanja sveta in samega sebe ter duhovno zrastejo. Strelci ljubijo potovanja in druženja z zanimivimi ljudmi. So naravni učitelji in znajo izredno dobro vplivati na okolico. Zanje so značilni močna samozavest, izreden intelekt in ponos.

Vrline: širok pogled na svet, romantičnost, vedoželjnost
Planeta: Jupiter, Neptun
Minerala: topaz, turkiz
Rastline: hijacinta, klivija, narcisa
Moto: Navdihujem!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri