Tehtnica

Tedenski horoskop

-

Vezani se boste morali svojemu partnerju neprestano prilagajati. To vam ne bo niti malo všeč. Zdelo se vam bo, da vam želi vzeti svobodo in vam ne pusti dihati. Samske bo presenetila oseba, na katero ne bi pomislili niti v sanjah. Popeljala vas bo v pravljični svet. Vroče vam bo.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

Jupiter v Strelcu prinaša nove priložnosti in optimizem glede prihodnosti. Obetajo se novi začetki ali projekti, v katere boste rade volje vložili veliko energije, saj se zavedate njihove vrednosti. Bogate izkušnje, nova znanja in izzivi bodo dobro vplivali na vašo samozavest, dolgoročno pa tudi na vašo finančno situacijo. V ljubezni boste morali prevzeti pobudo, če boste hoteli v partnerstvo vnesti nekaj sprememb ali sprejeti pomembne odločitve. Če ste samski, boste prav tako vi tisti, ki boste morali tokrat osvojiti osebo, v katero se boste zagledali.

Ljubezen v letu 2019

Letos boste odločnejši in pogumnejši, zato boste lažje prevzemali pobude na vseh življenjskih področjih, tudi v ljubezni. Če že dolgo sanjarite o osebi, ki vam je na skrivaj všeč, boste zdaj lažje naredili prvi korak in jo povabili na zmenek. Ne bojte se razočaranj, saj so ti sestavni del življenja, pomembno pa je, da začnete delovati v skladu s svojimi željami. Že januarja ali februarja se lahko zapletete v strasten ljubezenski odnos, ki morda ne bo dolgotrajen, vsekakor pa vam prinaša nove dragocene izkušnje, iz katerih se lahko veliko naučite o svojem čustvovanju in vzorcih, ki jih prinašate v tovrstne odnose. Jeseni boste imeli več možnosti za vzpostavitev harmoničnega ljubezenska odnosa s trdnimi temelji prijateljstva in medseboj­nega zaupanja. Če ste v stabilnem odnosu, se bosta s partnerjem najbrž odločila za poroko, skupno selitev ali naraščaj. Zaradi takšnih sprememb se bosta morala prilagoditi novim odgovornostim in ohranjati pozitivno naravnanost tudi takrat, ko bosta obremenjena z novimi okoliščinami. Če ste v ljubezenskem odnosu, ki vas ne osrečuje, boste pokazali več odločnosti, da prekinete začarani krog nezadovoljstva in se odločite za samostojno pot.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 23. septembra do 3. oktobra

Poudarjena so nova izobraževanja, delavnice, tečaji in službena potovanja. Zdaj je priložnost, da izpopolnite svoje veščine in znanja ter si tako zagotovite boljšo poklicno in finančno prihodnost. V partnerstvu je možna sprememba, ki bo najbrž posledica vašega nezadovoljstva in večje odločnosti.

  • Rojeni od 4. do 13. oktobra

Letos je možen večji nakup ali najem posojila. Morda boste pripravljeni več denarja vložiti v svoje izobraževanje ali pa se boste odločili za spremembo doma. Če študirate, boste v tem letu zelo uspešni. V ljubezni boste imeli več sreče, a pazite, da na tem področju ne boste preveč zapravljivi.

  • Rojeni od 14. do 23. oktobra

Leto bo primerno za duhovna raziskovanja in osebni napredek, spremembo videza, doma ali pomembno finančno odločitev. Če imate zdravstvene težave ali odvečno telesno težo, se boste v tem času lažje soočili z novostmi, povezanimi z zdravo prehrano in splošno skrbjo za svoje telo.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Bodite previdni v odnosih in pri sodelovanjih, predvsem službenih, saj boste nagnjeni h kritiziranju in pritoževanju. Posvetite se predvsem svojemu telesu. Krajša dieta bo izboljšala vaše počutje.

Februar
Primanjkovalo vam bo energije, izčrpani boste, morda boste imeli težave z nespečnostjo. Posvetite se rutini, ki vam bo pomagala prebroditi težavne dneve. Razčistite morebitne težave v partnerstvu.

Marec
Obremenjeni boste s službenimi zadevami. Po vsej verjetnosti se vse ne bo odvijalo po vaših načrtih. Bodite potrpežljivi in se izogibajte prenagljenim odločitvam, še posebej okrog 21. marca.

April
Boljše volje boste, več možnosti boste imeli za uspešno delo in napredek. Dober čas je za študij, potovanja in druge intelektualne dejavnosti. V odnosih ne bodite pretirano neposredni.

Maj
Zdaj lahko uresničite svoje želje ali ambicije. Stvari se bodo odvijale zelo hitro. Morda boste dobili presenetljivo ponudbo, ki jo boste težko zavrnili. Vzemite si več časa za partnerja in pogovore v dvoje.

Junij
Trma vas n bo daleč pripeljala. Bodite odprti za drugačne možnosti in kompromise, zlasti v odnosu z nadrejenimi. Zdaj je dobra priložnost za načrtovanje potovanja ali drugih stikov s tujino.

Julij
Izpostavljena bodo sodelovanja, zato se zanesite na svojo skupino kolegov. Skupaj boste lažje prišli do rešitev in dogovorov. Brez določenih težav in zamud ne bo šlo, a verjemite v pozitiven izhod.

Avgust
V službi ali pri študiju boste v tem mesecu lažje napredovali. Pri tem vam bodo pomagali tudi drugi. Samozavestnejši boste in družabnejši. Če ste samski, boste imeli možnost za ljubezenski odnos.

September
V prvi polovici meseca pričakujte manjše zatišje. Ukvarjali se boste sami s seboj, morda razčiščevali s preteklostjo, dokončali stare projekte. V drugi polovici meseca boste bolje razpoloženi.

Oktober
Mars in Sonce v vašem znamenju vam prinašata pozitivno energijo in optimizem. Lažje boste zadihali in se samozavestno soočali z izzivi. Zapravljivi boste, družabni in prijateljsko razpoloženi.

November
Odločni boste, zadovoljni in pripravljeni zavihati rokave. Posvetite se predvsem nedokončanim projektom. Če študirate, bo čas primeren za pisanje nalog, raziskovanje in študiranje za izpite.

December
Aktivni boste, pričakujte dinamičen vsakdanjik. Doma se boste trudili vzpostaviti večji red in mir, s partnerjem bosta prišla do določenih odločitev, morda bosta izvedla določen nakup in najela posojilo.

O znamenju:

Diplomatske in elegantne tehtnice imajo prefinjen občutek za estetiko. So družabne, a hkrati zelo izbirčne pri navezovanju stikov, saj so njihova merila izredno visoka. Razvit imajo izrazit čut za lepoto, med njimi najdemo veliko predstavnikov s področja umetnosti. V stikih z ljudmi spoštujejo družbeno sprejemljivo distanco, so uglajeni in izredno dobri govorniki. Znane so tudi po neodločnosti, ki jih ovira tako v osebnem kot poklicnem življenju.

Vrline: pripravljenost pomagati, miroljubnost, taktnost
Planet: Venera
Minerali: turmalin, nefrit, dimni kremen
Rastlini: krizantema, ognjič
Moto: Dogovarjam se!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri