Vodnar

Tedenski horoskop

-

Samski boste sprejeli povabilo osebe, ki vam na prvi pogled ne bo najbolj všeč. Prepustite se, boste videli, kaj bo prinesel čas. Le pogumno. Prva polovica tedna bo za vezane tekla brez težav in problemov. V drugi polovici pa bodite pripravljeni, saj bo zaradi nesporazumov veliko bolj pestro.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

V novem letu se bo v vašem življenju veliko stvari posta­vilo na svoje mesto. Dokončali boste pomembne projekte, uresničili določene poklicne ali osebne cilje in si izpolnili želje. Pomembno bo čustveno področje, saj se morda neko razmerje bliža koncu ali pa boste končno našli srečo v objemu nekoga, ki mu zaupate in verjamete vanj. Novo leto bo dober čas, da temeljito spoznate svojega partnerja, svoja čustva in načrtujete naslednji korak. Dobro kaže tudi načrtovanju novih poklicnih ali poslovnih nalog, raznim sodelovanjem in skupinskim projektom.

Ljubezen v letu 2019

Ker boste dovzetnejši za nova poznan­stva, tako osebna kot poklicna, boste lažje navezovali pristne stike s soljudmi in vanje vložili več energije. Možno je, da se bo iz nekega novega poslovnega odnosa rodilo pristno prijateljstvo, ki lahko pozneje preraste v romantičen odnos. Skupni interesi, želje, cilji in ambicije bodo pomemben dejavnik pri vzpostavljanju zaupnega odnosa. Po drugi strani je možno, da se bosta z novim ali starim partnerjem odločila za skupen poslovni projekt in na ta način združila moči. V vsakem primeru pričakujte plodno partnersko obdobje, v katerem bo pomembno medsebojno dopolnje­vanje, konstruktiven pogovor in skupno uresničevanje ciljev. Številni vodnarji se boste v tem času odločili ustvariti svojo družino ali pa bosta z ljubljeno osebo spoznala, da je čas za skupno vselitev. Takšni premiki bodo pomembno vplivali na vašo prihodnost. Nestabilna razmerja bodo hitro razvodenela, saj zaradi drugačnih interesov in ciljev ne boste več našli pristnega stika s partnerjem. Ker je svoboda ključna za vaše delovanje, se boste imeli zdaj priložnost posloviti od odnosa, ki vas omejuje in onesrečuje, in tlakovati pot za nove ljubezenske priložnosti.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 21 do 30. januarja

Možna je sprememba delovnega mesta ali doma. Če se obeta selitev, bo to zelo spremenilo vaše družinsko življenje ali stil življenja. Mlajši vodnarji se imajo v tem letu priložnost osamosvojiti. Možna je selitev v skupen dom s partnerjem, naraščaj ali drug pomemben osebni dogodek.

  • Rojeni od 31. do 9. februarja

Uspešni boste in željni novih zmag. Če ste prej svoje načrte uresničevali zelo počasi, boste zdaj s pomočjo Jupitra veliko hitreje dosegali dobre rezultate. Če študirate, imate svoje podjetje ali projekt, pričakujte hiter napredek, za katerega boste pripravljeni veliko narediti.

  • Rojeni od 10. do 18. februarja

Možno je, da se boste morali osvoboditi vpliva neke osebe, ki meni, da vam pomaga, v resnici pa vas ovira pri vašem razvoju. Predvsem do aprila imate priložnost, da se osamosvojite in začnete delovati bolj neodvisno od drugih. Morda je čas za spremembo službe ali zamenjavo mentorja.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Začetek leta bo zelo obetaven, zato se splača hitro lotiti dela. Poslovni odnosi bodo zelo dobri. Tudi v ljubezni boste imeli srečo, zato samskim vodnarjem toplo priporočamo, da naredijo prvi korak.

Februar
Zadovoljni boste z nekim sporazumom, še bolj pa s finančnim stanjem. Vaša zapravljivost vas lahko v drugi polovici meseca hitro kaznuje. V ospredju bodo različne izobraževalne dejavnosti.

Marec
Z Venero v vašem znamenju boste družabni, očarljivi in zgovorni. V ljubezni se bo veliko dogajalo, predali se boste čustvom in užitkom. V službi ne bo šlo vse po načrtih, a ni razlogov za paniko.

April
Zadovoljni boste s svojim poslovnim delovanjem, še posebej s sodelovanjem z drugimi. Imeli boste priložnost skleniti dober dogovor. Možen je obisk delavnice ali pa se boste odločili za neki tečaj.

Maj
Počutje bo dobro, ustvarjalni boste. Možen je nepričakovan dogodek ali novica v okviru družine, ki lahko marsikaj spremeni. Proti koncu meseca boste zelo zaposleni in zato precej izčrpani.

Junij
V okviru družine boste veliko sprejemali, bolj malo pa dajali. Prisluhnite svojcu v težavah. V ljubezni bodite iskrenejši ali neposrednejši glede tega, kaj si želite. V tem času je možna zanositev.

Julij
Ta mesec bo precej naporen, počutje bo slabše, dela in izzivov pa veliko. V odnosih bodite previdni, saj lahko neki spor poruši harmonijo v delovnem kolektivu. Priporočamo dolg dopust.

Avgust
V tem času bodite predvsem prilagodljivi in potrpežljivi do drugih. Pri skupinskih projektih ne delujte na lastno pest, saj bi porušili pomembno skupinsko dinamiko. V ljubezni bodite odločnejši.

September
Pred vami je čustveno naporen mesec. Kaže, da se boste morali posvetiti partnerstvu ali družinskim zadevam. Morda boste reševali neki spor. Prisluhnite drugim in se vzdržite negativnih reakcij.

Oktober
Spet se boste posvetili sebi in svojim željam. V poslovnih odnosih bodite bolj taktni, še zlasti do nadrejenih. Osebno se vam lahko v tem času izpolni velika želja. Poudarjeni bodo stiki s tujino.

November
Odpira se možnost za napredovanje, ki se jo splača izkoristiti. Kljub temu temeljito pretehtajte morebitne posledice svoje odločitve. Imate priložnost, da v ljubezenskem odnosu naredite velik korak naprej.

December
Vzemite si več časa zase in za ljubljeno osebo. Če ste samski, ne samevajte doma, temveč pojdite v družbo. Neko naključno osebno poznanstvo vam lahko okoristi pri bodočih poklicnih podvigih.

O znamenju:

Rojeni v znamenju vodnarja so v primerjavi z drugimi astrološkimi znamenji opazni predvsem po svoji ekscentričnosti in izvirnosti, tako značajski kot stilski, pa tudi pri izbiri hobijev. So neodvisni od drugih, odločni in kljubovalni. Vedno težijo k temu, da izpolnijo svoj ustvarjalni potencial, in tega jim nihče ne more preprečiti. So zelo družabni in imajo do vseh izredno enakopraven odnos. Več kot materialna jim pomeni duhovna plat življenja.

Vrline: originalnost, prijaznost, neodvisnost
Planeta: Uran, Saturn
Minerali: čaroit, olivin, svetli safir
Rastlini: rdečežilna maranta, mirta
Moto: Spreminjam se!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri