Alya: “Poroka pri meni odpade!”

Vir: Lea
30. 5. 2013

Priljubljena pevka Alya, ki zadnje čase vrhove številnih glasbenih lestvic osvaja s pesmijo Zlaži se mi, je v začetku tedna praznovala okrogli jubilej, saj je dopolnila 30 let. Energična Alya je samo za Leo spregovorila o prelomni številki, o staranju, o svojih preobrazbah pa tudi o tem, zakaj se ne vidi v vlogi neveste!

Lea: Včeraj, v torek, ste praznovali okroglo obletnico. 30 let ni tako neopazna številka. Kako gledate na to prelomnico?

Alya: Res je, včeraj sem praznovala bučno in slavnostno v krogu najboljših prijateljev, skratka ljudi, ki mi veliko pomenijo, in bilo je res sladko, uživala sem, kot še nikoli. (smeh) Po pravici povedano sem se tega praznovanja zelo veselila, prijatelji so poskrbeli, da sem praznovala že teden dni prej, na enem od radijev je celo Eva C. naredila takšen venček presenečenj, da sem se kar zjokala ... skratka cel žur! (smeh) Smešno pa je to, da se nikakor ne počutim stara 30 let. (smeh)

Lea: So vam glasbene kolegice, ki so že dopolnile 30 let, dale kakšen nasvet, kako se s tem spopadati?

Alya: Kaj dosti nasvetov nisem prejela, mi je pa tu in tam kdaj katera omenila, da so trideseta zakon in da se počutiš dosti bolje kot prej, in to vam lahko potrdim. Mislim, da ženska pri tridesetih natančno ve, kaj želi, ima resno zastavljene cilje in je bolj samozavestna, umirjena in stabilna. (smeh)

Lea: Boste okroglo obletnico tudi primerno praznovali? Večina naredi nepozaben žur ...

Alya: Seveda, za takšno obletnico se spodobi narediti velik žur, kajne?!

Celoten intervju z Alyo si preberite v 23. številki Lee, ki je izšla 29. 5. 2013.

Priporočamo