Ana Klašnja: "Nihče nima nikogar pod nadzorom"

Ana Klašnja (foto: arhiv POP TV) arhiv POP TV
Vir: Story
9. 10. 2014

Balerina Ana Klašnja znova sije s televizijskih zaslonov. Na žirantskem stolu šova Slovenija ima talent je v tej sezoni zagotovo bolj sproščena, kar je priznala tudi sama. Čeprav je njeno življenje trenutno podrejeno poslovnim obveznostim, to ne pomeni, da je pozabila na fanta Miho Krušiča, s katerim izkoristita vsak prost trenutek za uživanje v dvoje.

Šov Slovenija ima talent je doživel svoj krst na televizijskih zaslonih v novi sezoni. Kaj lahko pričakujemo?

Pričakujte še več zabavnih točk. Tekmovalci so strastni, zgovorni, nenavadni in karizmatični, pa tudi naše kritike sprejemajo zelo pozitivno.

Na žirantskem odru znova sedite med dvema postavnima moškima. Predvidevam, da ju imate kar pod nadzorom?

(smeh) Nihče nima nikogar pod nadzorom. Tako dobro sodelujemo zato, ker se vsi trije spoštujemo in upoštevamo različna mnenja. Seveda pa sta tako Branko kot Rok karizmatična, inteligentna in zelo zabavna moška, tako da mi ni hudega. (smeh)

Kako pa bi se znašli v družbi žirantk?

Nobenih težav ne bi imela z žensko sestavo žirije. Pomemben je človek, ki sedi za žirantsko mizo, in ne spol.

Ana se trenutno pripravlja tudi na Twingov izziv, na katerem bo s svojo ekipo pokazala spretnosti za volanom. TUKAJ preberite, kje lahko že ta petek navijate za svojo najljubšo Twingospodično!

Na voditeljski poziciji sta znova Vid Valič in Peter Poles. Kako se razumete z njima?

Seveda Vida in Petra že dolgo poznam, žirantje pa smo bili lani tudi gostje v Vid in Pero šovu, tako da zelo dobro vem, kaj vse sta sposobna ušpičiti. Med avdicijskimi oddajami smo se jima že toliko nasmejali, da se kar bojim, kaj nas še čaka.

Kateri talent vas je v tej sezoni za zdaj najbolj očaral?

Najbolj me je očaral plesni par, ki sem mu namenila svoj zlati gumb. Mislim, da me tako zelo kot onadva še nihče do zdaj ni pretresel.

Ana

V prejšnjih sezonah ste bili bolj pozorni na plesne kandidate, zdaj pa ste najbrž že postali vešči pri ocenjevanju tudi drugih zvrsti?

Predvsem mi je veliko lažje, ker bolj razumem, kaj in koga iščemo. Plesalci so seveda še vedno moja prioriteta. Pri pevcih pa bolj kot lani iščem karizmo in strast, ter ne zgolj kvalitete petja. Videla pa sem tudi veliko nenavadnih točk, ki so me zelo zabavale.

Vaše življenje je trenutno podrejeno šovu in treningom. Kako najdete kaj časa zase?

Nimam časa zase in vedela sem, da bo tako, preden sem sprejela ponovno sodelovanje pri Talentih, ker imamo tudi v Operi ogromno dela. Vendar si vsakič, ko sem utrujena, rečem, da sem srečna in hvaležna za to, da v življenju lahko delam tako čudovite stvari.

Kaj najraje počnete, ko si utrgate prosto uro ali večer?

Preživim ga z Miho.

Kaj vam predstavlja najboljši način sprostitve?

Vroča kopel. Prižgem si glasbo in (če se le da) izklopim vse misli.

Z Miho sta vpeta v ustvarjanje šova in že na začetku ste rekli, da se bosta v studiu pri živih oddajah videla bolj malo. Kako pa nadoknadita ta zamujeni čas?

Če nama le uspe najti kaj časa, ga na željo obeh poskusiva preživeti čim manj aktivno in stresno, ker oba potrebujeva psihični, še bolj pa fizični počitek.

Vedno ste bili znani kot družabna estradnica, ki se s prijateljicami rada zabava tudi na kakšnem večernem dogodku. Pa imate kaj časa za zabavo?

Uf, čas za zabavo?? Pa saj se zabavam v službi. V plesu uživam, pri Talentih pa je tako ali tako vedno veselo.

Nazadnje ste priznali, da ste vestna gospodinja. Predvidevam, da ob vseh obveznostih vajino stanovanje v tem obdobju ni več kot iz škatlice?

V dvoje gre lažje in hitreje, kar velja tudi pri pospravljanju. (smeh)

Obeta se ji pestra jesen

Veliko ljudi misli, da je Ana zaradi šova svoje 'baletne' zadolžitve postavila na stranski tir, vendar je to daleč od resnice. Tako se ji obetajo pestri delovni meseci. "V Operi trenutno pripravljamo premiero Tristan in Izolda. Ta čudovita umetnost je razlog, da sem to, kar sem, vedno je bila ter vedno bo moja prva ljubezen. Srečna sem, da si z Miho lahko delim to strast do plesa, brez katerega si tudi on ne predstavlja življenja."   

Napisala: Anja Kontrec
Fotografije: arhiv POP TV, Primiž Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 41/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 41/2014

Story Story 41/2014, od 02. 10. 2014