Domen Krajnc (Paradise Hotel): Čaka ga nujna operacija!

Vir: Lea
28. 11. 2012

Simpatičen študent pravne fakultete v Mariboru, 23-letni Domen Krajnc, je z nastopom v resničnostnem šovu Paradise hotel na Planet TV v trenutku osvojil vse. Simpatičen, nasmejan in komunikativen se je prostovoljno odločil, da šov zapusti, in to vse zaradi hudih bolečin v kolenu. Domen je samo za Leo iskreno spregovoril o svoji izkušnji v šovu, o preostalih kandidatih in tudi o tem, kaj se je dogajalo med rjuhami.

Lea: Čeprav si bil v šovu zelo kratek čas, vseeno lahko poveš, kako si sam doživljal življenje v Paradise hotelu?

Domen: V bistvu se na začetku nihče ni zavedal, v kaj se spuščamo. Sam sem na to gledal kot na dopust v Kostariki, a so se potem začele stvari hitro odvijati in kmalu sem videl, da to ni dopust, ampak strateška igra, pri kateri je treba veliko taktizirati. Ko smo to dojeli, je vsak od nas storil, česar drugače ne bi, recimo manipuliral, lagal ... Vse skupaj sem vzel kot dobro življenjsko izkušnjo, v kateri sem se na novo spoznal.

Lea: Si torej kaj novega spoznal o sebi?

Domen: V življenju se lahko umakneš, če ti kdo karakterno ni všeč, v šovu Paradise hotel pa smo bili prisiljeni družiti se in imeti dobre odnose. Jaz sem se marsičesa naučil in spoznal o sebi stvari, ki jih prej nisem vedel. Glede veliko stvari se je bilo treba v trenutku odločiti, kar je drugače kot v zasebnem življenju, čeprav sem se zavedal, da je to igra.

Lea: Bi torej kaj spremenil, kar si naredil v šovu?

Domen: Seveda bi! Kdaj, ko smo zvečer zelo žurali in sem se sprostil, bi kakšno neumnost lahko izpustil ali drugače naredil. Mogoče sem kdaj izpadel nesramen, čeprav ni bilo tako mišljeno. Sicer pa sem človek načel in stojim za tem, kar naredim, zato mi za večino stvari ni žal. Kamere so nas snemale ves čas, a hitro pozabiš na to in se sprostiš. Zdaj, ko gledam posnetke, vidim, da ni vse prikazano tako, kot je bilo, in dejstvo je, da tam nismo razmišljali, kako bomo izpadli na televiziji.

Lea: Kaj pa ženski del tekmovalk? Kakšne so bile punce?

Domen: Vsi fantje smo mislili, da nam bodo punce vizualno všeč in smo pričakovali nekaj več kot je v resnici bilo. (smeh) Na prvi vtis sem bil razočaran nad puncami, sicer pa, saj veste, kaj pravijo, vsake oči imajo svojega malarja. Sam sem gledal, da se bom s puncami čim bolje ujel. Nisem pa šel tja, da bi iskal resno punco za zvezo.

Lea: No, vseeno si se z eno od njih zapletel že takoj na začetku šova. Kaj se je dogajalo med tabo in Lili pod rjuhami?

Domen: Jaz sem se ravno vrnil iz bolnišnice in dobil sem nalogo, da si najdem punco, ki bo zame skrbela. Izbral sem Lili, ki je delala vse, kar sem si zaželel. Med drugim mi je bila dolžna eno masažo, in na to sem čisto pozabil, dokler me ni po eni zabavi spomnila na to in masaža me ni motila. Prek tega sva se res zbližala in pristala med rjuhami ...

Lea: Sta torej šla do konca?

Domen: Ne! Res je bilo videti, da se pod rjuhami na polno dogaja, ampak kaj več kot dotiki se ni zgodilo. Z Lili sva se objemala in smejala ...

Lea: Kako to, da ni bilo kaj več med vama?

Domen: Fantje smo se že pred začetkom šova dogovorili, da bo vsak čim prej nekaj improviziral pod rjuhami in bomo videli, komu bo prvemu uspelo. Jaz sem imel priložnost in sem delal na tem, da je bilo videti, kot da se pod rjuhami dogaja nekaj strastnega. (smeh) To je bila vse igra. Med nama ni bilo seksa, bila sva pa objeta ...

Lea: Se z Lili zdaj, ko niste več v šovu, še vedno slišita?

Domen: Z vsemi se slišim in družim, tudi z Lili sva ostala prijatelja. Kaj več se med nama ni razvilo.

Lea: Bi kateri punci iz šova dal priložnost, da se med vama razvije kaj več kot le prijateljstvo?

Domen: (dolg razmislek) Vse punce so mi bile simpatične, z vsemi sem se dobro ujel, da bi pa gledal na to, s katero bi se spustil v razmerje, pa ne. To se zgodi samo od sebe, ne moreš nekaj na silo.

Lea: Kaj pa fantje? Konkurenca je bila huda, saj imate vsi izklesane postave.

Domen: Smo imeli huda telesa ... (smeh) S fanti sem se zelo dobro razumel, zato se tudi še naprej družimo. Seveda pa smo se razdelili na neke tabore, saj je bilo bistvo, da tekmujemo med sabo.

Lea: Šov si zapustil prostovoljno, zaradi neznosnih bolečin ...

Domen: Pred dvema letoma sem si med igranjem košarke poškodoval koleno oz. vezi. Bil sem na berglah, nato sem okreval in se spet posvetil vsem športom. Bolečine v kolenu so se v Kostariki začele že drugi dan po vselitvi v hišo, ko sem pri preoblačenju počepnil in začutil neznosno bolečino. In od takrat sem zaradi hudih bolečin komaj premikal nogo.

Lea: Bil si tudi pri zdravniku, kaj so ti povedali?

Domen: Zdravniki so ugotovili, da gre za drugo poškodbo, da imam počen meniskus in bo potrebna operacija. Dali so mi tablete in injekcije, so pa rekli, da je to zgolj kot nekakšna blokada, ki pa mi lahko zdrži dlje časa, čeprav se moram izogibati športu in naprezanju. Svetovali so mi, da je pametno, da se takoj vrnem v Slovenijo in grem na operacijo. Sam sem želel ostati v šovu in igrati svojo taktiko naprej, ampak sem raje gledal na prihodnost in po tehtnem premisleku sprejel odločitev, da zapustim Paradise hotel.

Lea: Operacijo si že imel?

Domen: Ne še. Trenutno čakam nanjo, čeprav se z napotnico v roki še vedno nisem opogumil obiskati zdravnikov, ker se bojim, da bom pristal na berglah, saj sem namreč športnik in športni sodnik. Bom raje odlašal, da me noga spet začne močno boleti, vem pa, da me nujna operacija čaka ...

Lea: Bi se še enkrat prijavil v šov?

Domen: Če bi vedel, da moraš biti v šovu nekaj, kar v resnici nisi, in da moraš vse taktizirati, se verjetno ne bi prijavil. Sem vesel, da sem to izkušnjo imel, ne bi se pa še enkrat prijavil.

Priporočamo