Karin Ježovita: Ne obeta se nam nič dobrega!

Karin (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Nova
17. 12. 2013

Po napovedih numerologinje Karin se naši državici pod Alpami ne obeta nič dobrega. Intrige, laži, škandali in politični kaos nas bodo popeljali do preobratov, ki se bodo pomirili komaj leta 2015. Kljub vsemu pa nam je Karin zaupala, da le ni vse tako črnogledo. Prav v ta namen pripravlja tudi motivacijsko predavanje, ki se bo zgodilo v Mariboru.

Letošnje leto se počasi izteka. Če bi potegnili črto, kaj je bilo dobrega in kaj slabega?

Leto 2013 je bilo v vsakem primeru prelomnica v mojem življenju. A ker smo bili pod številko 6, me to ni presenetilo, glede na kombinacijo mojih številk v rojstnem datumu. Pravzaprav so tudi tiste slabe stvari bile samo šola, in ko zdaj pogledam nazaj, se je moralo tako zgoditi, ker me je ravno to dvignilo. Dejansko sem, ko se ozrem v leto, ki se izteka, res zadovoljna, srečna. Poslovne poti v Dubaju so se v tem letu odprle hitreje, kot sem pričakovala, a tudi energija, ki jo vlagam v ta del sveta, prinaša prihodnje leto še nove korake, kot se obeta zdaj. Projekt, ki se bo zgodil 21. decembra v hotelu Habakuk, na posebnem večeru Poišči moč v sebi, pa je na neki način zahvala vsem, ki me spremljajo, in skrivnost, ki bo razkrita udeležencem samo v tem večeru, bo, o tem sem prepričana, spremenila njihova življenja. Številke: numerologija vendarle govori posebno zgodbo in tudi številke v tem večeru bodo odigrale najpomembnejšo vlogo, se dotaknile posameznika in tisti ključ do lepše prihodnosti, ki ga vsi nosijo s seboj, a ga do zdaj niso znali zaradi nešteto ali pa samo enega razloga uporabiti na svoji življenjski poti za svoje dobro.

Sami ste prestali precejšnje preizkušnje. Najpogosteje drugim pomagate v takšnih situacijah, kdo je pomagal vam?

Vsaka šola, lekcija, ki se pojavi na katerikoli poti posameznikov, tudi moji, se le zato, da ti omogočijo drugačen pogled, ti odprejo priložnosti, ki jih zaradi navideznega udobja ne vidiš. In tako marsikdo skozi svojo življenjsko pot ne prepozna sledi uspeha, sreče, miru v prihodnosti. Jaz sem letos ta ključ, to magično formulo svojih številk dovolila sebi odpreti v popolnosti, kar ni bilo vedno lahko, a zdaj lahko mirno rečem, da mi je uspelo. In to je tisto, kar bodo s seboj domov odnesli udeleženci tega posebnega večera. Priložnost, ki je zapisana v njihovih rojstnih datumih.

Si sami kdaj vedežujete?

Glede na to, da je numerologija veda, ki omogoča res natančen vpogled, si seveda za neke prelomnice pogledam. Kot sem že na začetku zapisala, sem glede na kombinacijo vseh številk vedela, da bo leto 2013 vse, samo dolgočasno ne. (smeh)

Pred kratkim ste se preselili iz Maribora v Ljubljano. Kako se zdaj počutite?

Ker sem od nekdaj Ljubljančanka in so me poti v zadnjih šestih letih vodile tudi v Maribor, se tukaj nič ni spremenilo. Uživam. Energije mi tako ali tako nikoli ni primanjkovalo in izzivi nikoli niso vezani na lokacijo, temveč na to, kar je v glavi in kakšne so želje posameznika. Tukaj smo si vsi zelo podobni.

Je bilo letošnje leto težje, kot bo prihodnje? Kakšne so napovedi za leto 2014?

Letu 2014 pripada številka 7, kar vsaj za prvo polovico leta prinaša težave. Po drugi strani pa, ker so povsod tam, kjer so težave, tudi uspehi, sem prepričana, da bo marsikomu v nekaterih ciljih in željah zares uspelo.

Kaj pa za našo deželo pod Alpami? Nam bo kaj bolje?

Boljši časi se nam še nič ne nasmihajo. Zdaj se bo kaos zadnjih petih let zares pokazal v vsej svoji veličini. Šele druga polovica leta 2014 omogoča nekako mirnejše obdobje. Na političnem področju bodo že decembra preobrati, vse tisto, kar se bo dogajalo do maja 2014, prinaša intrige, škandale, laži, ki bodo prišle na površje. To, da so ljudje nezadovoljni, je posledica delovanja v vrhu naše države, ker če so mislili, da so ljudje res tako naivni, so se zelo zmotili. Šola za vlado in tudi za štiri velika gospodarska podjetja, tesno povezana z vlado. Tukaj poči po šivih. Šele potem bo prišel čas za okrevanje.

Veliko ljudi je brez služb, tuji vlagatelji se Slovenije izogibajo. Kaj to za nas pomeni v prihodnje?

Glede na to, da je balon, v katerem leti Slovenija, tik pred tem, da poči, je to povsem razumljivo. Tuji analitiki vendarle spremljajo razvoj naše države in tudi vi ne bi vložili v nekaj, kar ne obeta ničesar dobrega. Ker se bo Slovenija še zadolževala, bo tukaj nastal hud problem, ki bo med ljudmi marca 2014 povzročil upor. Generalno gledano šele leto 2015 prinaša luč na koncu predora.

Kako pa je z našimi estradniki? Se morda prihodnje leto komu nasmiha poroka?

Leto 2014 bo seveda postre-glo z zanimivimi znanimi obrazi in njihovimi čustvenimi odnosi. Čaka nas tudi nekaj zares lepih zgodb. Posamezniki, ki imajo številko življenjske poti 2, 4, 6 ali 9, bodo pred novimi izzivi, kjer je mogoče prav vse. A ker je vse to odvisno še od drugih kombinacij številk, je težko govoriti tako zares natančno. Predvsem se bo moral marsikdo spomniti, kaj se je v njihovih življenjih dogajalo leta 2005. Nekaj od tega se bo v letu 2014 ponovno dotaknilo njihovih življenj.

Sami boste 21. decembra v hotelu Habakuk v Mariboru delili svoje znanje in pomagali ljudem, da prevzamejo vajeti v svoje roke. Za kaj sploh gre?

Tokrat bom prvič stopila pred polno dvorano in javnosti razkrila formule, s katerimi se vsak izmed nas lahko najde v vlogi zmagovalca, ne glede na področje, kjer si želi zmagovati. Gre za motivacijsko predavanje in večer, poln transformacij vsega, kar nam danes pije moč za soočanje z vsakim dnem znova. Vsak od nas nosi v sebi številke, ki so naša življenjska pot. Katere in kako jih aktivirati, pa bodo udeleženci izvedeli na predavanju. Vse, kar zares potrebujete, se skriva v vas samih. Jaz bom pri tem le pomagala, kako do zastavljenih ciljev. Vaša prepričanja, potrebe in čustvene osnove so nevidne sile, ki določajo, kako živite. Izdala vam bom skrivnost, kako lahko spremenite svoje življenje na boljše. Naučila vas bom, kako postati močnejši, kot ste si sploh lahko predstavljali v najbolj norih sanjah. S predavanjem Poiščite moč v sebi bom dokazala, da z nekaj moje pomoči lahko zberete dovolj energije, ki se skriva v vas samih, in tako spremenite svoje fizično, mentalno, emocionalno in finančno dojemanje, kakor tudi partnerski odnos in posel. Vstopnice za dogodek lahko kupite na eventim.si in vseh Petrolovih črpalkah.

Kako to, da ste se odločili za takšen korak?

Ko ugotoviš, da si ljudje želijo navkljub krizi narediti korake naprej, a jih sami ne zmorejo, potem potrebujejo nekoga, da jim omogoči vpogled v njihovo veliko lepšo prihodnost. Le dovoliti si morajo, da postanejo srečni. Sreča je za vsakega nekaj drugega, a če se nam v našem vsakdanjiku stvari zares lepo odprejo, če delamo ko-rake naprej, potem smo zmagali. Ko nekdo med jutranjim prebujanjem v želodcu začuti krč, ko se ne more več veseliti majhnih stvari, ko postane apatičen, izgubi v odnosih, se ubada s finančnimi težavami, z izgubo dela, se to odraža na psihofizičnem stanju. Stres takrat zares dobi glavno vlogo v življenju posameznika. In to začne vleči človeka na dno. V soboto, 21. 12. 2013, bo poleg vseh skrivnosti razkrita tudi ta, kako najti pot iz začaranega kroga.

Nekako boste razkrili skrivnosti, ki jih uporabljate pri svojem delu. Kako to?

Tukaj gre za aktivacijo številk posameznikov, ki jih nosijo na svojih življenjskih poteh. Magična formula, ki jo bodo prejeli kot darilo in jo odnesli s seboj domov, jim bo omogočila začetek drugačnega življenja. Rada sem srečna in nasmejana in rada vidim, da so takšni tudi ljudje okoli mene.

Si znate predstavljati, da bi Slovenijo morda zaradi boljšega dela ali posla tudi kdaj zapustili?

Predvsem sem dovolila svojim sanjam razpeti krila. Kako daleč in visoko, pa bo pokazal čas v prihodnosti.

MIMA

Značke: Karin intervju

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri