Lea Mederal: Skok s padalom bi bil skoraj usoden

Lea Mederal (foto: Story press) Story press
Vir: Story
2. 10. 2014

Seksi Leo Mederal lahko na TV3 občudujete v novi sezoni resničnostnega šova Hajlajf. Lepa in nevarna, le kdo bi se lahko uprl voditeljici, ki nas vsak teden popelje v svet adrenalinskih športov? Zaupala nam je, kaj zabavnega in nevarnega se jim je zgodilo med snemanji.

Kaj lahko pričakujemo v novi sezoni oddaje Hajlajf?

Hajlajf je z adrenalinom nabita oddaja, kjer bodo gledalci spoznali adrenalinske športe, lepote Slovenije, Dalmacije in se hkrati zabavali ob nepričakovanih pripetljajih glavnih akterjev, saj gre skoraj v celoti za resničnostni šov. Prvi dve oddaji sta nadaljevanje prve sezone, ki se je snemala v Egiptu. Tam so gledalci spoznali postavna kajtarja Anžeta in Miho ter mene, ki sem jim predstavila nenavadne običaje Egipčanov in njihove znamenitosti.

Za kajtanje pa mi je žal zmanjkalo časa, zato sta Miha in Anže stopila v akcijo in me povabila na jadranje po hrvaških otokih, da se preizkusim v jadranju, kajtanju in še katerem adrenalinskem športu. Na jadranje sem pripeljala še kolegico in zagrizeno športnico Alenko Medič in tako se je avantura začela. Pogumna kajtarja sva nato v tretji oddaji presenetili s povabilom na skok s padalom v Kranjski Gori, ki sta ga z veseljem sprejela. Preostale adrenalinske športe pa sva se dekleti odločili preizkusiti z znanimi Slovenci. Naj samo povem, da je bilo veliko stav, tekmovanj in smeha. Dirkanje z avtomobili in motorji na Grobniku, kanjoning v Bovcu in wakeboarding so samo nekateri izmed športov, ki jih bodo gledalci spoznali v oddaji ...

V čem se Hajlajf razlikuje od drugih resničnostnih šovov?

V oddaji nastopamo ljudje, ki se med seboj fenomenalno razumemo, zato se ne prepiramo tako kot v drugih resničnostnih šovih. Je pa res, da marsikaj ušpičimo. Smo trenutno tudi edina oddaja (lastne produkcije), ki skozi resničnostni šov predstavlja adrenalinske športe. Torej nismo med štirimi stenami, kjer bi nas spremljale kamere.

Lea

Ste tudi sami preizkusili vse adrenalinske športe?

Tako je, preizkusila sem vse predstavljene adrenalinske športe v oddaji.

Zagotovo se vam je med snemanji pripetilo marsikaj zabavnega.

O ja, marsikaj zabavnega. Pri skoku s padalom bi si skoraj polomila noge med štori (to sicer ni ravno zabavno). Pri kanjoningu me je pošteno zeblo, saj smo v hladni vodi snemali skoraj pet ur, tako da tudi neoprenska obleka ni več pomagala; sploh ko ti voda pride za vrat. Snemalec je med spustom po slapu pozabil pospraviti očala, tako da jih je izgubil v mrzli vodi. Preveč pa ne smem izdati.

Pridružili se vam bodo tudi znani Slovenci in Slovenke. S kom je bilo najbolj zabavno zganjati adrenalinske podvige?

Vsega ne smem povedati, lahko pa rečem, da sem se najbolj zabavala, ko se nam je pridružil znani borec in raper Denis Porčič. Njegov zunanji videz res vara. Na prvi pogled misliš, da je brutalen, neizprosen, strog borec, ko pa ga spoznaš, vidiš, da je pravi medvedek, srček. Mene in Alenko je med snemanjem razvajal s pozornostmi, se šalil na svoj račun in neizmerno užival v kanjoningu.

V oddajah vas pogosto vidimo v kopalkah, od kod ta popolna postava?

O madonca ... hvala za kompliment. Ja, v prvi vrsti se zahvaljujem očetu in mami. (smeh) No, res je, v prvi vrsti so pomembni dobri geni. Imam srečo, da nikoli nisem imela težav s preveliko težo. Pojem lahko res veliko, pa se mi ne bo poznalo (upam, da še dolgo ne). No, je pa res, da jem same polnozrnate stvari in ne pijem sladkih pijač, sploh pa ne mehurčkov. Pa ne zato, da bi pazila, ampak so mi te pijače zares ogabne. Imam pa zelo rada sladice, sploh domača peciva. Večkrat na teden grem rolat, doma delam trebušnjake in vaje za moč, enkrat do dvakrat na teden grem teč v naravo, čez vikende pa na kakšen pohod.

Napisala: Ana Fetih

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 40/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 40/2014

Story Story 40/2014, od 25. 09. 2014