Zmagovalka Top 4 o šovu in tem, kaj bo storila z denarno nagrado

Lejla Bratić (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
27. 11. 2014

Resničnosti šov Top 4 s Tjašo Kokalj je dobil zmagovalko, 32-letno Koprčanko Lejlo Bratić, mamico dveh otrok, katere sanje so odpreti fitnes center.

Lejla je z zmago dobila službo za nedoločen čas v podjetju T-2, deset tisoč evrov, avtomobil in lepotno preobrazbo. Simpatična Primorka sicer pravi, da je njena sanjska služba tista, za katero ti ob jutranji budilki ni težko vstati, denarno nagrado pa je najprej hotela porabiti za poročno slavje, a si je premislila ...

Kakšni so občutki ob zmagi?

Občutki so nepopisni. Sreča, veselje, zadovoljstvo, obenem tudi strah. Upam, da bom kos nalogam v novi službi in bom lahko zadovoljila vsa pričakovanja. Svoja in pričakovanja novega delodajalca.

Za kaj boste unovčili nagrado, kakšni so načrti za naprej?

Najprej se bom osredotočila na službo, ki mi pomeni veliko. Na T-2 sem se že začela uvajati in upam, da se bom resnično izkazala. To mi veliko pomeni, saj vem, da zmorem in da se lahko dokažem. Menim, da v sebi skrivam še veliko več kot samo tisto, kar sem pokazala na televiziji. Za zdaj je zato moj cilj usmerjen samo v to, da bi se čim bolj osredotočila na novo delovno mesto, ki sem se ga tako razveselila!

Kaj vam bo najbolj ostalo v spominu, kateri so bili najbolj zabavni in najtežji trenutki v šovu?

V lepem spominu mi bo ostala celotna izkušnja oddaje Top 4 s Tjašo Kokalj. Že prijava na oddajo je bila tako, malo za hec ... Razmišljala sem: "Ah, seveda ne bodo mene poklicali na avdicijo. Mamica dveh otrok, pa tudi 20 let nimam več ..." No, in so me, pa še zmagala sem. (smeh) Vsa snemanja so bila ena velika izkušnja, ena velika zabava. Nikoli ne bom pozabila trenutka, občutka ob razglasitvi top štirih deklet. Tisti trenutek je bil zame najtežji, saj sem upala in si želela, da celotno izkušnjo potrdim vsaj z enim pečatom. Na koncu pa sta pečata bila dva. Skupaj z Aleksandro, Andrejo in Nastasijo sem postala ena od top štirih deklet, sama pa sem tudi zmagala.

Česa ste se naučili?

V šovu sem se naučila, da smo si ljudje popolnoma različni, vsi stremimo k podobnim ciljem, vendar uporabljamo različna orodja za dosego teh. Šov je bil samopotrditev, da zmorem in lahko verjamem vase. Sem oseba, ki se nerada hvali, saj menim, da te morajo pohvaliti drugi. Po mojem mnenju veliko ljudi meša samozavest in samovšečnost.

S kom ste se najbolj spoprijateljili?

Med šovom sem se seveda spoprijateljila s Kim, ki je prav tako Primorka. Skupaj sva se vozili na snemanja, včasih pa tudi po dolgih snemanjih prespali v Ljubljani. Zame je bila veliko presenečenje Petra. Po tistem izločanju v Zagrebu sva šli na kosilo, kjer sva se dolgo pogovarjali. Je zelo duhovita in mi je žal, da se v šovu to ni videlo.

Se je bilo težko navaditi na kamere?

To je zelo posebna izkušnja. (smeh) Snemanja so bila sicer naporna, a je vsak dan prinesel toliko novega, toliko novih dogodivščin in spoznanj, za katera sem danes zelo hvaležna. Preizkusila sem se v različnih nalogah, tudi tistih, za katere sem menila, da jim ne bom kos. A sem na koncu vseeno zbrala toliko moči, da sem bila presenečena sama nad sabo. Ko je v tebi kanček adrenalina, vse poteka lažje. Res sem hvaležna za to odločitev in za izkušnjo, s katero sem se spopadla. Preprosto neprecenljivo.

Že veste, kaj boste naredili z denarno nagrado?

Najprej sem imela v načrtu poroko s partnerjem, a sem zdaj osredotočena na druge stvari, ki imajo prednost. Z denarjem bom ravnala kar se da preudarno, zato bom zagotovo del nagrade pospravila v hranilnik otrok. Za drugo moram še prespati, saj je bila zmaga veliko presenečenje zame.

Kdo so vaši vzorniki v poslovnem svetu?

Vzornikov je veliko in se z leti spreminjajo. V slovenskem poslovnem svetu mi je zelo všeč Joc Pečečnik, vsekakor pa cenim tiste poslovneže, ki jim je uspelo samim, tako rekoč z ničle, brez pomoči. 

Napisala: Ana Fetih

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 48/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 48/2014

Story Story 48/2014, od 20. 11. 2014

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri