Luka Radovanovič (Gostilna išče šefa): Želi si družine in otroka

Luka Radovanovič (Gostilna išče šefa): Želi si družine in otroka (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
15. 12. 2012

Pred Janijem je iz šova Gostilna išče šefa izpadel Luka Radovanovič, ki je bil v kuhinji hiter kot metek. V intervjuju je čutiti malo žalosti tekmovalca, ki bi se znal dobro spopasti z vsaj še enim tekmovalcem. Luka se je po tem, ko je zapustil oddajo, najbolj veselil prostosti in objema punce Monike, ki ga je ves čas potrpežljivo čakala doma.

Story: Zakaj mislite, da ste tako dolgo ostali v igri? Katere so vaše prednosti?

Moja prednost je gotovo hitrost - v kuhinji sem bil vedno hiter. Vse, od predpriprav do konca, sem opravil hitro. Tudi ko je bila gostilna odprta, sem postoril vse, a vsekakor je na koncu zaradi hitrosti pešala moja natančnost.

Story: Kako komentirate to, da ste izpadli iz igre?

Nekdo je moral izpasti, tokrat sem bil to jaz. Danes sem že prejel klice kolegov, ki so komentirali, da sem včeraj izpadel neupravičeno. Menijo, da Andrej v kuharskem znanju ni tako močan kot jaz. A če sem že moral izpasti, potem sem vesel, da sem izpadel v boju z Andrejem, in ne Janijem. Če bi šel prvi na stol, bi izbral Janija in zgodba bi se razvila drugače.

Story: Kaj boste delali zdaj, ko ste prišli ven?

Kratkoročno imam namen delati v gostinstvu vsaj še pol leta, potem pa ne vem, morda bi 'šel privat' ali pa bom ostal v službi, ki mi bo ustrezala. Moja prihodnost pa je vsekakor v gostinstvu. Upam, da mi bo sodelovanje v šovu pomagalo pri iskanju dobre zaposlitve, saj mislim, da sem se izkazal kot delaven in izjemno hiter.

Story: Kaj ste naredili najprej, ko ste prišli iz šova?

Takoj sem šel v stanovanje v Ljubljani in se srečal s svojim dekletom Moniko.

Story: Načrtujete poroko, otroke?

Seveda! Absolutno načrtujem, da bova imela otroke in vse, saj si želim družino in sploh ne razmišljam o čem drugem. Želim si, da gre vse po načrtu, tako kot mora.

Story: Kaj ste najbolj pogrešali?

Družino, punco, svobodo ...  Tudi to, da lahko greš, kamor hočeš, da si kupiš, kar hočeš ...

Story: Kaj je bilo najbolj mučno v šovu?

To, da si s preostalimi zaprt 24 ur na dan, da uporabljaš skupno toaleto, da skupaj delaš in spiš. Nikamor se ne moreš umakniti, nekdo ti je všeč, nekdo manj, nekomu si ti manj všeč. Največja težava je popolna izolacija.

Story: Kaj ste se naučili, ko ste bili še del tega šova?

Spoznal sem drugo linijo kuhanja, druge smernice kuharskega sveta in bila je življenjska izkušnja, ki je ne bom pozabil. Mislim, da sem se veliko naučil.

Nova Story že v prodaji

Story