Nadiya Bychkova razkrila podrobnosti s poroke!

Vir: Story
24. 12. 2013

Ukrajinska lepotica Nadiya Bychkova je zmešala glavo marsikateremu znanemu in manj znanemu Slovencu, po letu dni zveze pa je dahnila usodni da ruskemu plesalcu Sergeju Konovalcevu. Zaročila sta se junija, poročna prstana pa sta si nadela 17. decembra v Moskvi in 21. decembra na Maldivih. O sanjskem dnevu in vseh njenih moških smo z njo poklepetali nekaj dni pred poroko.

V kakšnem slogu bo poroka v Rusiji?

Čeprav sem najprej mislila, da bo povabljenih več, sem ravno izračunala, da bova imela v Moskvi 20 povabljencev, saj si želiva resnično uživati v poroki in krogu najbližjih. Organizacijo sem zaradi vseh obveznosti prepustila zaročencu, seveda pa sva se o poročnem dnevu zelo veliko pogovarjala, še preden me je zaprosil, tako da je natančno vedel, kaj si želim. Kot deklica sem si predstavljala veliko in razkošno poroko, česar pa si ta trenutek ne želim. Zato sva se najprej odločila le za Maldive, kjer bi bila sama, potem pa sva zaradi svojcev vključila tudi Moskvo. Želim si zelo intimno in zasebno poroko, da bodo na dogodku resnično uživali le najini sorodniki. Sergej šele zadnjo noč pred poroko prileti iz Kitajske, tako da upam, da bo njegovo letalo prišlo pravočasno. (smeh)

Kako je na novico o poroki odreagiral oče?

Pri nas je navada, da ženin za dovoljenje najprej vpraša nevestinega očeta, a glede na to, da me je Sergej zaprosil za roko, ko sem stala na stopničkah evropskega prvenstva, to žal ni bilo mogoče. Po zaroki sva ga skupaj poklicala in mu je Sergej povedal, kakšna je situacija. (smeh) Verjetno vsak oče ve, kako je težko, ko izve, da se bo njegova edina hči poročila, in ravno danes, ko sva govorila po telefonu, sem ga vprašala, ali je pripravljen na poroko, in mi je odgovoril, ne, saj te ne bom jaz oddal. (smeh) Čutim, da je prisotno malo očetovskega ljubosumja, saj vem, koliko me ima rad, in zdi se mi, da je zdaj malo bolj zadovoljen, ker sva se s Sergejem odločila, da se poročiva tudi v Moskvi. Najprej sva načrtovala, da se poročiva le na Maldivih, nato pa sva pomislila na svojce in to, da tudi nama ne bi bilo prijetno na njihovem mestu, tako da bova naredila lepo večerjo za starše in bo poroka potekala v ožjem družinskem krogu. Po tem, ko je oče izvedel za to, je bil malo bolj miren, kako bo, bomo pa še videli. (smeh)

Ste že kaj živčni pred velikim dnem?

Ne, res komaj čakam, da se končno vsaj ta dan zjutraj normalno naspim. Vsi me sprašujejo, ali sem živčna, vendar za zdaj nisem še nič, mogoče me bo zagrabila živčnost tik pred zdajci. (smeh) Na poročni dan name-ravam izkoristiti tudi lepotne tretmaje, se prepustiti frizerki in uživati v dnevu.

Dejali ste, da bo obleka klasična. Nam lahko izdate še kakšno podrobnost o poročnem videzu?

Obleko sem ravno dobila, saj sem jo delala po naročilu in je res enostavna, saj si ne želim nič pretiranega. Je zelo svetle smetanove barve, pričesko pa bom imela v Chanelovem stilu, in sicer lasje počesani nazaj v šinjon na strani.

Kako bo potekala poroka?

Po uradnem delu se bomo s svojci odpeljali do tradicionalne restavracije v Moskvi, ki se imenuje Pushkin. Je v prekrasnem dvorcu v središču mesta in je znana po aristokratskem vzdušju in edinstveni kulinariki. Všeč mi je, da so v njej ohranjeni tudi starinski predmeti in strežejo tudi jedi, ki so pripravljene po starih ruskih receptih. Tam imamo rezervirano sobo za našo družbo in tisto, kar mi je Sergej pokazal na videoposnetkih, mi je bilo res všeč. Pred poroko tako trenutno nimam prav nobenih skrbi, upam, da bo vse v redu z mojim letom, letom mojih staršev in seveda s Sergejevim, saj prihaja vsak z drugega konca v Moskvo. Prav tako dvomim, da me bo skrbelo, če na dan poroke ne bo vse potekalo popolno, saj se želim prepustiti temu dnevu in želim le uživati v njem.

Kako se je zveza s Sergejem pravzaprav sploh začela?

Glede na to, da oba prihajava iz plesnega sveta, sva drug za drugega vedela že dolgo časa, vendar nikoli nisva bila v stikih. Zdaj, ko poznam celotno zgodbo, sem izvedela, da me je on opazil že leta 2011 in sem mu bila všeč, čeprav je imel dekle. Pravi, da so mu velikokrat razla-gali o meni, nato pa je prišel na tekmo Champions Cup v Moskvo, kjer smo nastopali le povabljeni državni prvaki. On je prišel tja le pogledat prijatelje, saj je tako kot jaz vedno nasprotoval temu, da bi imel partnerico iz plesnih voda. Tudi sama sem si po prekinitvi zveze z Mihom rekla, samo plesalca nikoli več, ker je ob plesu res težko ohranjati odnos ... Sergej pravi, da se mu je nekaj premaknilo v srcu, ko me je takrat zagledal na tekmi, in od takrat me je imel vedno v mislih. Na neki način nama je bilo verjetno to namenjeno, da je nekako našel pot do mene. Pri Sergeju mi je tudi najbolj všeč to, da ga nič ne ustavi, in če kaj načrtuje, bo to tudi dosegel.

V enem izmed intervjujev ste povedali, da je bila najbolj romantična stvar, ki jo je moški naredil za vas, ta, da vas je peljal na Maldive, da bi vas bolje spoznal. Kako to, da ste sprejeli Sergejevo povabilo?

Sergejevo povabilo na Maldive je prišlo lani spomladi, ko sem imela posebno obdobje v svojem življenju, saj se mi je v tistem času zgodilo res veliko stvari. Takrat sva se začela bolje spoznavati, bila tudi malo več v stikih in bila sem v takšnem stanju, da nisem preveč razmišljala in se prvič v življenju tako spontano odzvala na povabilo in rekla, okej, grem na Maldive. (smeh) Takrat sem ravno živela v Milanu in imela med vsemi obveznostmi ravno teden časa za oddih. Sergej me je vprašal, kdaj, jaz sem mu povedala datume in potem mi je kar poslal karte. (smeh) Še danes ne vem, kaj me je prijelo, saj česa takšnega še nikoli nisem naredila. Takrat me je vodila intuicija, a se še zdaj čudim sebi, zakaj sem kar sprejela.

Kdaj ste vedeli, da se želite poročiti ravno s tem moškim? V preteklosti ste imeli kar nekaj partnerjev, prav tako pa ima za vas poroka globok pomen ...

Ko me je zaprosil za roko, saj takrat nisem niti malo oklevala. Zdi se mi, da si punce dostikrat predstavljamo, da bi se poročile z nekom, vendar je to težje za moškega, saj je potreben velik korak, da zaprosiš dekle. Glede na razdalje in obveznosti, ki naju ločujejo, se mi je nekako zdelo, da je zaroka stopnička višje v najini zvezi, če bi oba želela, da bi odnos funkcioniral. Verjetno je tudi Sergej čutil, da mora iti po enem letu nekaj naprej, saj naju je omejevala razdalja, ki pa sva jo z usklajevanjem vendarle premagovala.

Kako ste se počutili tisti trenutek, ko ste ga videli, kako je s šopkom rož in zaročnim prstanom stal pred vami na plesnem parketu?

Tega res nisem pričakovala. Sergej je bil tam s šopkom rož, in glede na to, da so vsi pričakovali, da bova zmagala evropsko prvenstvo, sem mislila, da je to namenjeno temu. Veliko ljudi okrog mene je vedelo, da se Sergej pripravlja na ta korak, le jaz ne. (smeh) Takrat je bil zelo živčen, tresle so se mu roke, in ko je prišel s šopkom, je vzel škatlico, me nekaj vprašal. Predvidevala sem, da to, če bi se poročila z njim, ker se mi zdi, da še sam točno ne ve, kaj je sploh rekel. Na prst mi je nataknil prstan in kar odšel. (smeh) Po tem, ko sva prejela čestitke, pa me je 20 minut kasneje v garderobi vprašal: ''Jaz sem bil tako živčen in nič nisem slišal, si mi sploh rekla ja?'' (smeh)

Dejali ste, da želite postati večkratna mama še pred 30. letom. Načrtujeta družino že v prihodnjem letu?

Sama sem si zelo želela, da bi bilo to čim prej, in sicer že po poroki, vendar se nama z Mihom letos ni izšlo. Na žalost nisva zmagala svetovnega prvenstva, čeprav sva imela vse možnosti, tako da bova morala s Sergejem premakniti načrte za eno leto. S soplesalcem se bova tako res pripravljala, da zmagava svetovno prvenstvo 2014, nato si želim otroka in takoj nazaj spet plesati in zmagovati.

Ali se nameravata s Sergejem že takoj po poroki preseliti v Slovenijo?

Ne še. Že sedaj sva živela v dveh državah, saj sem bila polovico časa jaz v Moskvi in on v Sloveniji, če greva kam zaradi poslovnih obveznosti, se uskladiva tudi zasebno. Za zdaj, ko še nimava otroka in sama še vedno tako aktivno plešem, bo kar podobno, kot je bilo, a sva usmerjena v to, da bo najin dom v Sloveniji. Načrti so takšni, potem pa bomo sčasoma videli, kako bo vse skupaj.

Domen Mavrič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 52/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 52/2013

Story Story 52/2013, od 18. 12. 2013