Neža Marolt: Fant je navdušen nad fotografijami v Playboyu

Neža Marolt: Fant je navdušen nad fotografijami v Playboyu (foto: Aleš Bravničar za Playboy) Aleš Bravničar za Playboy
Vir: Story
23. 5. 2014

Lepotica Neža Marolt buri duhove s svojimi oblinami na naslovnici najnovejšega Playboya. O tem podvigu je dolgo molčala in nas s končnim rezultatom izjemno navdušila. Brez besed pa je ostal tudi njen izbranec, s katerim trenutno živi v Azerbajdžanu. Par sicer najnovejšega Playboya še ni videl v živo, a je kljub temu zadovoljen s končnim izidom.

Story: Je vaš fant zadovoljen s tem, da krasite naslovnico revije, ki so jo nekoč krasile tudi lepotice, kot so Marilyn Monroe, Cindy Crawford, Kim Basinger ...? Kakšna je bila njegova prva reakcija?

Fant se ne pogovarja več z mano ... ker ima preveč dela z ogledovanjem novega Playboya! (smeh) Seveda so mu fotografije všeč in je navdušen.

Story: Kaj vas je spodbudilo, da odvržete krpice?

Z Alešem Bravničarjem sva posnela fotografije za Playboyevo rubriko Sanjsko dekle in Aleš je, verjetno zaradi najinega dobrega sodelovanja, hitro izkoristil priložnost in mi ponudil fotografiranje za 'pictorial' v Miamiju. Njegova prepričevalna tehnika je očitna zelo močna. (smeh) In tukaj sem, na naslovnici Playboya, juhu!

Story: Ste imeli kaj zadržkov, preden ste rekli da Playboyu, in ali ste se s to idejo spogledovali že kdaj prej?

Zadržkov? Ne, ker že dlje časa občudujem pictoriale naših punc (Iris Mulej, Katarine Jurkovič, Natalije Osolnik, Karin Škufca in drugih) in so mi končni izdelki v Playboyu res všeč, ne vidim nič spornega v tem. Ravno nasprotno. Gre za vrhunsko estetsko fotografijo in počaščena sem, da sem bila izbrana za takšen projekt. Seveda je bilo odločilno tudi to, da vsega ne pokažem.

Story: Očitno ste izredno pogumni in samozavestni. Kaj so še druge lastnosti, ki so izjemnega pomena za žensko, kot ste sami?

Nimam se za izredno pogumno in samozavestno. Sem punca kot druge, ki jo na vsake toliko že kaj zmoti na sebi. Sej veste, en dan so lasje nekam čudni, naslednji dan je zadnjica nekam večja kot sicer, spet tretji dan ugotavljam, da nisem več rosno mlada, saj vidim gubice itd. Nato pride dan, ko zamahnem z roko in si rečem, da sta mi starša podarila čisto 'fajn' gene. (smeh)

Story: Fotografirali ste se čez lužo, kamor se vedno radi vračate, kajne?

Ja, Aleš mi je res ponudil top lokacijo, saj obožujem Ameriko! Miami je bil na vrhu mojega seznama top destinacij, ki jih bom v prihodnje obiskala. V Ameriki se res počutim tako zelo svobodno, ljudje so izjemno odprti in prijetni, pa še klima mi ustreza. Je pa še nekaj čudovitih mest tudi v Ameriki, tako da nisem bila zadnjič tam.

Story: Kaj vam je povzročalo največ preglavic pri fotografiranju in kaj je bilo najbolj zanimivo?

Snemanje je potekalo kot po maslu. Vsega je seveda 'kriv' Aleš, ki je pravi profesionalec. Edina preglavica zame je bilo zgodnje vstajanje, da smo ujeli najboljšo svetlobo ob vzhodu. Nato smo še lovili sončne zahode, znova zaradi čarobne svetlobe. Pa naj kdo reče, da smo samo uživali, daleč od tega, res smo bili pridni in delavni.

Poleg tega smo bili ves vikend aktivni na delavnici pod okriljem Shoot the Centerfold, kjer smo fotografirali tudi za naslovnico. Najzanimivejši pa so bili zagotovo skriti kotički v Miamiju. Čudovite plaže in otočki, turkizno morje in nikjer nikogar. Sanjsko!

Story: Vam je bilo kdaj tudi nerodno? Menda so na set prišli neki gledalci ... Kako je bilo to videti in kaj se vam je takrat podilo po glavi?

Na scenah smo bili vedno sami, le med sceno s kadilakom smo imeli družbo. Snemali smo namreč zraven avtomehanične delavnice in fantje so morali priti vsake toliko preverit, ali sem okej. (smeh) Saj so bili kulturni in so gledali z nemoteče distance. Seveda mi je bilo nerodno. Zanimivo pa je, da smo kljub temu fotografijo posneli v rekordnem času. Hvala, Aleš! (smeh)

Story: Boste fotografije uokvirili in obesili na posebno mesto?

Dobra ideja! Ker sva trenutno v Bakuju, Playboya sploh še nisva videla v živo. Fotografije bodo zagotovo našle posebno mesto v najinem domu, ko se vrneva.

Story: Koliko časa ste se fizično priprav--ljali na ta podvig? Ste se pred snemanjem odločili za kakšno posebno dieto ali kaj podobnega?

Ne, nikakršna dieta, bog ne daj. Bi izgubila vse bogastvo, če bi hujšala! (smeh) Redna telovadba nekajkrat na teden je del mojega življenja že tako ali tako.

Story: Čigava pohvala vam pomeni največ?

Edina pohvala in kritika, ki si jo jemljem k srcu, je od ljudi, ki so mi blizu, torej od partnerja, staršev in prijateljev. Smešno, pohvale so letele na vse fotografije v Playboyu. Ni favoritinje, kar pomeni, da smo z vsako sliko 'razturali'.

Story: Kaj je za vas najbolj seksi stvar na svetu?

Uf, ta je težka. Naj pomislim. Oči. Tatuji. Pa drznost! Hm, hrana? Ja, vsekakor, sploh sladice. Samozavest. Mišice. Inteligenca in razgledanost. A bo dovolj? (smeh)

Napisala Manja Plešnar

Značke: Neža Marolt

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story