Nina Osenar je spregovorila o svojem fantu

Nina Osenar (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
4. 4. 2014

Voditeljica Nina Osenar se je pred kratkim znova vrnila pred kamere oddaje Moj dragi zmore, le da sta tokrat s sovoditeljem Miho Brajnikom zamenjala vlogi in je ona spodbujala tekmovalke. Pravi, da se je počutila prav prijetno in da bi, če bi stavila na svojega Jureta, upala staviti vse žetone.

V prvi oddaji letošnje sezone oddaje Moj dragi zmore sta s sovoditeljem Miho Brajnikom zamenjala vlogi. Čigava ideja je to bila?

Za vse je 'kriva' urednica Simona Stražišar, zagotovo ena od najbolj delavnih žensk, kar jih poznam. Že lani smo razmišljali, kako bi popestrili dogajanje, in odločitev, da obrnemo vlogi, se je izkazala za pravilno. Meni se je to zdela ena od najbolj posrečenih oddaj v vseh treh sezonah naše oddaje, glede na odzive pa nisem edina.

Pa vam je ljubše na odru ali za igralno mizo?

Moram priznati, da sem se predvsem v stajlingu počutila zelo sproščeno, saj je bilo v supergah izredno udobno. (smeh) Zamenjava vlog mi je bila všeč, vsaka taka popestritev je vedno dobrodošla, in tudi Miha se je za mizo imenitno znašel. Na odru je zagotovo bolj dinamično, gre za drugačno spodbujanja kot za mizo, kjer so dame običajno malo manj pogumne pri stavah, zato moram biti do njih bolj nežna.

Če bi se sami znašli med tekmovalkami, katero stran bi izbrali?

Raje bi bila za mizo in stavila. Kdor ne riskira, ne profitira - tako vsaj pravijo. (smeh)

Kako pa se s partnerjem ujameta na delovnem področju? Se kdaj naveličata drug drugega, če sta skupaj doma in v službi?

V službi z Juretom tako ali tako nisva skoraj nikoli sama, in ko se dobimo z Miho (Brajnikom, op. a.), lahko sestankovanje in nabiranje idej opišem kot kreativno supernovo. (smeh) Sva si pa z Juretom tako podobna, da le redko pride do nesoglasij med delovnim procesom. Če pa že, večinoma vse obrneva na štos.

Ali se tudi doma pogovarjata o službi?

O delu doma ne govoriva, imava toliko drugih tem, da ni potrebe po službenih zadevah. Ko se s partnerjem nimaš o čem pogovarjati, je navadno tako, da tematika hitro nanese na delo ali vreme. Pri naju ni tako. Če nama v dveh letih, odkar sva skupaj, ni zmanjkalo idej za pogovor, verjamem, da sva na dobri poti. (smeh)

Intervju lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 15/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 15/2014

Story Story 15/2014, od 02. 04. 2014