Zajčica Anna Milinković: "Biti mama je naj lepše"

"Dejan me je spoznal kot zajčico in me je vedno podpiral pri vseh mojih odločitvah ..." (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
28. 9. 2014

Anna Milinković je priznana vizažistka, ki je v zadnjih letih poskrbela za brezhiben videz marsikatere Playboyeve zajčice, beli repek pa si je tudi sama večkrat nadela. Vsekakor pa je na njenem seznamu prioritet zadnja tri leta sin Luka, zaradi katerega se je na začetku odpovedala tudi poslu.

Medijem ste poznani kot Playboyeva zajčica, vendar pa ste veliko več kot samo to. Že nekaj let ste tudi uspešna poslovna ženska, kajne?

Res je. Kar nekaj časa sem bila Playboyeva zajčica in ta naziv se me kar drži, čeprav že nekaj let nisem več v tem. (smeh) Po izobrazbi sem medicinka, vendar me je vedno vleklo v lepotno industrijo. Tako sem se začela izobraževati v to smer in leta 2008, pri rosnih 22 letih, sem odprla vrata lastnega lepotnega studia na Kozini, ob tem pa sem se ves čas izobraževala, da strankam lahko ponudim čim več. Danes sem poleg kozmetičnih storitev dobila tudi zastopništvo za vrhunsko italijansko linijo za nohte Vip, ki jo začenjam prav v tem času tržiti.

Imate kdaj težave s tem, da vas ljudje ne jemljejo resno v poslu, glede na vašo preteklost v lepotnem svetu?

Ne, nikoli nisem imela te težave. Pravzaprav je vse skupaj na neki način povezano z lepoto in mislim, da je to samo še dodaten plus.

Leta 2007 ste osvojili naziv miss bikini in Slovenijo v Las Vegasu zastopali na lepotnem izboru Miss Hawaiian Tropic. Je bila to prelomnica v vašem življenju ali ste že od nekdaj vedeli, da želite delati v lepotni industriji?

Ni bila prelomnica. Nazivi miss, ki sem jih prejela, so bili samo v okviru mojega prostega časa oziroma neki hobi, če lahko temu tako rečem, in sem počela stvari, v katerih sem uživala. Vedela sem, da želim delati z ljudmi, v medicini ali kozmetiki, to so bili moji cilji in želje, ki se jim posvečam vsak dan.

Anna

Se spomnite začetkov, preden ste postali profesionalna mojstrica ličenja?

Seveda se jih spomnim. Vedno mora biti neki začetek in vsakič, ko dobim priložnost se izkazati pri ličenju na večjih pomembnih dogodkih, se spomnim začetka in si rečem, to je to.

Pred tremi leti ste postali tudi mamica. Kako združujete poslovne obveznosti z družinskim življenjem?

Moram priznati, da zelo težko. Ko sem postala mamica, se mi je posel čisto ustavil in ob tem sem kar veliko trpela. Ker je bil partner iz Celja, sem se v nosečnosti preselila k njemu in salon na Kozini prepustila v vodstvo drugim. Ko je prišel sin Luka na svet, sem se šele začela zavedati, da nisem več sama, in ves čas sem posvetila njemu. Ustvarjati kariero in skrbeti za majhnega otroka je bilo zame nemogoče, zato sem se v celoti posvetila vlogi mame. Zdaj je Luka star tri leta in spet sem se v polnem zagonu posvetila poslu.

Kako pa se je vaše življenje spremenilo, odkar imate sina?

Ogromno. Lepo je, ko si sam in lahko počneš vse, kar želiš, vendar biti mama je zame res nekaj najlepšega. Tisti občutek, ko ti nekaj tvojega reče: 'Mami, rad te imam,' je nekaj neverjetnega in nenadomestljivega. Sploh si ne predstavljam življenja brez njega!

Anna

Kako pa vaš partner sprejema to, da veljate za eno od 'zajčic' z najdaljšim stažem?

Dejan me je spoznal kot zajčico in me je vedno podpiral pri vseh mojih odločitvah, čeprav od takrat, ko sva se spoznala, res nisem več delala kot zajčica. Pa ne zato, ker se on ne bi strinjal s tem.

V teh dneh ste se preselili na Primorsko, vsaj kar se salona tiče. Kako to?

Temu bi pa lahko rekla prelomnica. Moram narediti korak naprej, moram nekam, kjer je večji pretok ljudi, tako da salon selim na Obalo, in veselim se novega začetka v prodaji nove linije Vip gel v Sloveniji.

Ko pogledate nazaj, vam je za kaj žal? Bi storili kaj drugače, če bi imeli možnost?

Prav ničesar. Nekje sem prebrala, da se vsako naključje zgodi z namenom, in to mi je zelo všeč!

Napisala: Anja Kontrec

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 39/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 39/2014

Story Story 39/2014, od 18. 09. 2014