Renata (Paradise Hotel): V resnici nisem tako hladna

Renata (Paradise Hotel): V resnici nisem tako hladna (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Lea
4. 12. 2012

Pred časom je resničnostni šov Paradise Hotel na Planet TV zapustila 25-letna tekmovalka Renata, ki se je v šov prijavila zgolj zaradi spremembe vsakdana in zaradi želje obiskati eksotične kraje. V šovu je prva začela taktizirati, a se ji strategija nekako ni izšla ...

Lea: Kaj misliš, da je glavni razlog, da si zapustila šov?

Na splošno je bilo to izdajanje vrednih informacij napačnim osebam, kar je posledično tudi privedlo v spor med sostanovalci.

Lea: Kaj si pričakovala, preden si prišla v šov? Morda tudi to, da najdeš ljubezen?

Vedela sem, da bo v hotelu skupek najrazličnejših značajev. Vem, kakšen je žanr tega resničnostnega šova, ampak tja nisem šla iskat niti ljubezenske avanture niti partnerja. Zame je bedarija iskati ljubezen v šovu oziroma iti v šov s tem namenom. Moraš biti pa res obupan. (smeh) Jaz sem si obupno želela iti le v eksotične kraje!

Lea: Kako si se v resnici razumela s sostanovalci?

Glede na to, da nobena od punc (razen ene) ne ustreza karakterjem žensk, ki jih imam v družbi, lahko rečem, da se z njimi nisem najbolje razumela. S fanti sem se bolje razumela. Oni pa so se zaradi svojih sostanovalk držali 'nazaj'.

Lea: Kako bi opisala ženski in kako moški del tekmovalcev?

Ženske – vodje, fantje – ovčke. (smeh) Ženske so tudi veliko bolj tekmovalne kot moški. Medtem ko so se fantje le redko opravljali med sabo, so punce imele veliko za povedati druga čez drugo.

Lea: Kdo ti je šel v šovu najbolj na živce? Zakaj?

Blondinka Sara, ker sem vedela, da je vse punce obrnila proti meni, medtem ko me je ogovarjala. Ker je vse zanikala, čeprav sem vse vedela, posledično pa sem bila jezna tudi na druge, ker so ji vsi sledili.

Lea: Bi danes katero svoje dejanje v šovu spremenila? Ali kaj obžaluješ?

Ja, seveda. Svojih informacij ne bi delila z nikomer, razen z Gorazdom. Zaradi same igre obžalujem svoje direktne izjave, ki so me stale zaupanja drugih. Ampak če bi se situacija ponovila, bi odreagirala isto, nekaterim pač moraš povedati, kar jim gre.

Lea: Misliš, da si bila v šovu prikazana takšna, kot si v resnici?

Kar se tiče moje direktnosti in tega, da se ne pustim voditi in se borim za svoj prav, je v redu prikazano. Nisem pa v resnici tako hladna, kot sem hotela biti v šovu. Sem še preveč čustven človek, ampak do tistih, ki si to zaslužijo. Pa tudi zahrbtna nisem, ker si svoje mnenje upam vsakemu povedati v obraz.

Lea: Koliko se ti je življenje zdaj, ko so te gledalci lahko spoznali prek malih zaslonov, spremenilo?

Ne delim avtogramov, če to mislite. (smeh)

Lea: Se s katerim od tekmovalcev družiš tudi zdaj, ko ni več šova?

Seveda! In to kar z nekaterimi.

Lea: Bi se še enkrat prijavila na Paradise Hotel?

Če bi vedela, da bo ista ekipa – od tekmovalcev do snemalne ekipe – TAKOJ!

Priporočamo