Sanja Grohar: Zdaj sem boljša oseba!

Sanja Grohar: Zdaj sem boljša oseba! (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Story
22. 11. 2012

Pevka Sanja Grohar si je pred časom omislila novo umetniško ime Sanya G. Pravi, da zato, ker si želi sodelovanja s tujino.

Story: Kako se je Sanja Grohar spremenila od časov, ko je bila miss Slovenije? Od tega je zdaj že sedem let ...

Prav zadnjič sem razmišljala o tem, koliko sem se spremenila. Zelo! Boljši človek sem, duhovno sem zelo zrasla, boljša oseba sem, bolj strpna, bolj imam rada ljudi in ne sodim jih več po platnicah, dajem jim možnost. Vsi smo hčerke, sinovi od nekoga. Vsi smo ljudje in vsak od nas nosi svoj križ.

Story: Ste si takrat, na začetku poti, drugače predstavljali, kako je biti slaven za slovenske razmere?

Ja, popolnoma. Pri nas si lahko hitro poznan, a zase ne morem reči, da sem slavna, tudi zvezdnikov pri nas ni, žal smo premajhni, srečujemo se na poštah in v trgovinah. Pravi zvezdniki pa imajo zaposlene, ki to opravljajo zanje. (smeh)

Story: Katero je najpomembnejše spoznanje, ki ste ga iz vseh dobrih in slabih izkušenj pridobili v zadnjih sedmih letih?

Da ostaneš to, kar si, nikoli nisem bila vzvišena, vedno sem bila prizemljena in prijazna, saj nikoli nisem o sebi mislila, da sem kaj več kot drugi. Pa tudi to, da je treba biti do vseh dober, saj je Slovenija premajhna. Morda bi pri nekaterih odnosih zdaj drugače ravnala, saj z leti odrasteš in pozabiš, zakaj se z nekaterimi grdo gledaš.

Story: Je to, da ste si pred kratkim omislili umetniško ime Sanya G, napoved nove dobe in nove Sanje?

Sanya je zato, ker si želimo sodelovati s tujino. Moje ime se v tujini drugače izgovarja in na koncu postanem Sanha ali Sanđa. (smeh) Je pa res, da sem napredovala tako glasbeno kot stilsko, imam novo ekipo in moram reči, da že dolgo nisem dobila toliko pohval in vabil za nastope. Srečna sem, da je tako.

Story: Kakšna pa bo nova Sanja?

Bolj zrela, z več izkušnjami, bolj urbana in še bolj odločna. Glasba je drugačna, tako kot moj imidž, priznam pa, da sem se tudi osebno zelo spremenila, kot sem že omenila.

Story: Tisti, ki vas spremljamo, imamo občutek, da padate iz ene zgodbe v drugo ... Od petja do lastne blagovne znamke kavbojk Double S. Se vam včasih ne zdi, da ste si naložili preveč?

Bi to vprašali tudi J. Lo ali Beyoncé? Za njiju se včasih res vprašam, ali imata sploh čas na skočiti na stranišče. (smeh) Igralstvo, glasba, dizajnerstvo, parfumi, dogodki, snemanja ... Jaz sem samo punca, ki se trudi iztržiti čim več. Zakaj ne, če imam priložnost, kdo pa ne bi? Če bi vam ponudili dodatne posle z možnostjo napredka, zaslužka, jih ne bi pograbili?

Story: Kot že rečeno, mediji ves čas spremljamo vaše ljubezenske težave, poslovne podvige, glasbeno kariero ... Kakšno je vaše življenje zdaj?

Bilo bi lepše in mirnejše, če me ne bi spremljali, a to je del tega medijskega sveta. Takrat, ko končaš zvezo, ni hujšega od tega, kot da potem o tem govori vsa Slovenija. Kar predstavljajte si! Ni zabavno, zato sem pri trenutni zvezi še toliko bolj zaščitniška in jo držim zase. Lahko rečem iskreno ... brez kančka dvoma, da v življenju še nisem bila tako srečna.

Story: Menda s fantom Matejem že načrtujeta gradnjo svojega doma, hiše?

Res je. Tako in tako živiva skupaj, ampak ko bova v hiši, bova najbolj srečna.

Story:  To pomeni, da si gradita gnezdo?

Ha, ha, počasi. Ne bojim se tridesetke, meni so ženske prav med 30. in 40. letom najbolj seksi in ženstvene. Ja, oba komaj čakava, da bova imela družino ... Čez čas.

Story: Si sebe že lahko predstavljate kot mamico?

Glede na to, da so vse okoli mene noseči ali pa so že mamice, komaj čakam, da bo prišel otroček. Sicer pa za zdaj še urejam poslovni del življenja - kariero, potem pa šele otroček.

 

Nova Story že v prodaji

Story