Sanja Grohar: “Zelo si želim otroka”

Sanja Grohar: “Zelo si želim otroka” (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Story
18. 1. 2013

Pevka Sanja Grohar se je v novo leto podala polna upanja, velik razlog za to pa je njen partner Matej, v katerem je našla ljubezen svojega življenja. Skupaj preživljata skoraj vse proste trenutke, če ne na kavi, pa na sprehodu s kužkom, ki pa mogoče že kmalu ne bo njun edini 'otrok' v družini.

Story: Kako ste preživeli najdaljšo noč v letu?

V Matejevem objemu, s svojo družino in kužkoma. Bilo je mirno, lepo, bolje ne bi moglo biti.

Story: Sta si z Matejem izmenjala poljub, ko je odbila polnoč?

Seveda, tako mora biti, mar ne? (smeh)

Story: Ali sicer veliko pomena pripisujete novoletnim praznikom in decembrskemu razpoloženju ali se temu raje izognete?

No, sem eden izmed tistih romantikov, ki se v celem letu najbolj veseli decembra prav zaradi tega vzdušja. Okraski, lučke ... Se mi zdi, da se takrat najbližji še bolj povežemo.

Story: O darilih niste želeli govoriti. Nam lahko vseeno malo namignete, kaj sta si izmenjala?

Ni mi pomembno, kaj dobim, všeč mi je pozornost. Vsako darilo, ki sem ga prejela, zelo cenim. Sicer pa sva si oba izmenjala darili, ki sva si jih želela. Božiček nas gleda vse leto, bila sem pridna. (smeh)

Story: Večina izmed nas se je ob začetku leta zaobljubila, da bo v prihajajočih mesecih uvedla spremembe v življenju. Ste se tudi vi lotili recimo hujšanja ali naredili podobne zaobljube?

Da, kot sem že enkrat omenila, sem prvič v življenju tudi jaz pridobila nekaj kilogramčkov. Nekateri pravijo, da sem se bolj zredila v jezik, ampak šest kilogramov ni malo, vsaj jaz jih opazim. Sicer za praznike nisem pazila, ker sem želela uživati. No, zdaj pa jem le sadje in jogurte. Z Matejem se skupaj tudi rekreirava, najpogosteje plavava.

Story: Smo v letu 2013 - vas ta nesrečna številka kaj skrbi ali niste vraževerni?

Leto 2013 bo zelo uspešno - predvsem poslovno. Tak občutek imam.

Story: Kaj ste počeli prvi dan novega leta?

Uživala v brezdelju, poležavanju pred televizijo, dobrih filmih, hrani in crkljanju.

Story: V zadnjem času ste spet dejavni na glasbenem področju. To pomeni, da tudi v prihodnje nadaljujete pevsko kariero?

Pravzaprav sem bila vedno dejavna. Če nisem izdajala novih pesmi, še ne pomeni, da nisem nastopala. No, po pesmi Magic je šlo še stopničko višje, redno nastopam in zdi se mi, da se vse razvija tako, kot se mora. Ne želim izdajati pesmi vsak mesec, saj mora pesem zadihati, poleg tega raje ne izdam nič, kot pa da bi kar nekaj. Želim si, da bi bil naslednji komad vsaj tako dober ali pa še boljši od tega, sicer raje ne izdam pesmi.

Story: Nekaj sprememb smo opazili tudi pri vašem stilskem okusu. Je kakšen poseben razlog za to?

Mogoče mala povezava. Čedalje raje se oblačim tako, da sem komod, kombinacija udobnega uličnega z elegantnim, všeč mi je malo uporniškega, vojaškega (kapice, špice ...). Pa saj se z leti vsi stilsko raz­vijamo.

Story: Lani ste nas 'šokirali' s svojo pričesko, ko ste pobrili le polovico las. Vam je danes kaj žal, da ste se odločili za tako korenito spremembo ali bi si upali še enkrat?

Joj, ne, zelo pogrešam to frizuro. Bila je seksi, uporniška, pa še Mateju je bila zelo všeč. (smeh) Res sem se noro počutila. Zdaj pa trpim, ko ti lasje rastejo in je dolžina nekje vmes.

Story: Ima Matej kaj vpliva na vaš modni okus in nasprotno? Ga kdaj vprašate za nasvet?

Njemu je všeč vse, kar dam nase. Lahko sem v pižami in nenaličena ali pa povsem urejena. Všeč mu je moj slog, verjetno tudi zato, ker me ljubi takšno, kot sem. Ga pa tudi vprašam za nasvet, ja. Sicer pa sem bolj jaz tista, ki ga rada stilsko 'obdeluje'. (smeh)

Story: Se kdaj odpravita skupaj nakupovat ali je eden izmed tipičnih moških, ki to dejavnost raje prepusti kakšni prijateljici?

Matej je moj najboljši prijatelj. Sliši se klišejsko, tega še nisem doživela ... Tudi nakupovat greva skupaj, jaz z njim, on z mano, nič mu ni težko.

Story: Kam se najraje odpravita skupaj, ko imata nekaj prostih uric?

Sprehajava kuža Phoenixa ali pa greva na najino najljubšo kavo - zamrznjen mocachino.

Napisala Anja Kontrec

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story