Sebastjan Cimirotič: "Rad bi bil oče"

Sebastjan Cimirotič (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
3. 1. 2014

V prazničnem času smo se pogovarjali z našim simpatičnim nogometašem Sebastjanom Cimirotičem, ki nas vedno znova navduši s svojo iskrenostjo in neposrednostjo.

Ste v decembrskem času še kaj bolj zaljubljeni v življenje?

Nisem. Za letošnji december se mi zdi, kot da ne bi bil december, in takšnega mnenja so tudi moji prijatelji. Tudi glede vsega, kar se dogaja v naši državi, ne vem, koliko ti lahko ta omogoči, da imaš lahko vesel december. Živimo iz dneva v dan in komaj čakamo, da mine.

Potem je čas za ljubezen šele poleti?

Upam, da bo poletje prineslo več pozitivnih stvari, kot je tole, kar se dogaja.

Kaj pa vam ni všeč?

Grozno mi je, kako ljudje živijo, koliko je problemov. Včasih smo bili prijatelji, raje smo se imeli. Danes vidim, da je med ljudmi toliko sovraštva, ljubosumja ... Za to je kriva politika in upam, da se to čim prej normalizira, da bi ljudje lahko začeli čim bolj normalno živeti. Da začnemo vsi mi normalno živeti.

Se da v tem času, tako kot vse ostalo, kupiti ljubezen?

Zdaj bom malo nesramen, ampak dekleta iščejo 'kar nekaj' samo da bi čim prej dobila varnost. Ni pomembno, kakšen je moški, samo da ima denar, da lahko ona uživa. To je prinesla ta situacija, ker mogoče si sicer dekleta tega ne bi nikoli dopustila, če ni bi imela problemov doma, in si ne morejo privoščiti stvari, zato iščejo srečo drugod. To je žalostno, ker je dosti ljudi, ki so sposobni iz sebe kaj narediti, ampak ne dobijo priložnosti.

Mislite, da se je ženskam vklopil nekakšen prvinski strah?

Družim se v krogu ljudi, ki so preskrbljeni, in vmes so tudi dekleta, ki so sama prišla do denarja in tudi pravijo, da je žalostno, kaj se dogaja. Nekatera dekleta so skoraj prisiljena, da si najdejo kakšnega sponzorja. Zakaj bi bilo treba trpeti? Za to so krive tudi oddaje in resničnostni šovi. Sam ne gledam šovov, kot so Kardashianovi in podobni, ampak nekatera dekleta pač vidijo, kako je oblečena neka Kim, in si želijo enako stvar. Seveda si te ne morejo privoščiti, ker ena obleka stane celo premoženje in ima čevlje za 700 evrov. Ne vem, koliko deklet, ki živijo pri starših, si lahko privošči kaj takega?

Pa ste vi že kakšni kupili čevlje za 700 evrov?

Vsi smo bili naivni. Ko si zaljubljen, nisi več racionalen in narediš vse, da dekletu ustrežeš, da bo njej lepo. Prišlo je že do teh situacij, ne bom govoril o ceni, ampak sem marsikaj kupil. Na koncu, ko potegneš črto in ko nekateri, ki opazujejo od daleč, vidijo, da je to samo začasno ...

Enega najbolj iskrenih intervjujev, v katerem nam je Sebastjan med drugim priznal tudi, da bi bil rad oče, si v celoti lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 02/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 02/2014

Story Story 02/2014, od 30. 12. 2013