Seka spregovorila o sodelovanju z Drofenikovo

Vir: Story
13. 9. 2013

Velika srbska zveznica Seka Aleksić, ki ima mnogo oboževalcev tudi pri nas, prisega na slovensko kakovost, natančneje na pridne in kreativne roke modne oblikovalke Urše Drofenik. V intervjuju je spregovorila o njunem sodelovanju.

Kako ste zadovoljni z Uršinimi kreacijami?

V Uršine kreacije sem se zaljubila na prvi pogled. To so obleke, ki poudarijo ženske linije, obline in senzualnost. V njih se počutim božansko, poželjivo in zelo seksi. Urška uporablja tudi odlične in za kožo prijetne materiale.

Pred kratkim ste imeli fotografiranje za priljubljeno srbsko žensko revijo in za snemanje ste se odločili za Uršine kreacije. Kako to, da se niste odločili za katerega izmed srbskih oblikovalcev?

Nikoli ne gledam na to, od kod je kdo, ampak samo na to, kako opravlja svoje delo. Pri Urši sem začutila nadarjenost, delo in kreativnost, kar je bilo odločilno, da sva začeli sodelovati. Tudi njena delovna biografija je izjemna, v zadnjih desetih letih je dobila številne nagrade na področju mode. Seveda morata biti pri sodelovanju zadovoljni obe strani. Konkretno v svetu mode mora biti kreator zadovoljen s tem, kako ženska nosi obleko, enako pa mora biti zadovoljna tudi ženska z obleko, ki jo nosi.

Ali Uršo poznata tudi zasebno, se družita, obiskujeta?

Imeli sva priložnost, da se dobro spoznava, ampak zasebno se ne druživa. Kar pa nikakor ne ovira najinega sodelovanja, le obe sva zelo zasedeni in profesionalni v poslih, s katerima se ukvarjava.

Ali Urško poznajo tudi v Srbiji, vas sprašujejo, kdo vam je izdelal obleko?

Urše v Srbiji še ne poznajo dovolj dobro, ampak kolikor sem videla po komentarjih na Facebooku, spoštujejo njeno delo in jim je zelo všeč. Kakovost njenega dela je izjemno vidna v vsakem pogledu. Vse njene kreacije so namreč videti svetovno!

Pred kratkim ste praznovali tudi obletnico poroke. Ste jo že proslavili, morda oblekli katero izmed Uršinih oblek?

S soprogom se še dogovarjava, kako bova proslavila ta dogodek. Želiva si praznovati na domu. Rada bi zbrala prijatelje, ki so bili pred tremi leti z nama na najini poroki, da naredimo nekakšno ponovitev dogodka, ki je nadgradil najino ljubezen.

Nina Keder

V aktualni številki revije Story ne spreglejte intervjuja z Uršo Drofenik, v katerem je spregovorila o srbski zvezdnici in oblinah.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 38/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 38/2013

Story Story 38/2013, od 11. 09. 2013