Pevka skupine Muff priznala, da si je popravila ustnice

Pevka skupine Muff priznala, da si je popravila ustnice (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Story
12. 8. 2015

Senida, pevka skupine Muff, je v ekskluzivnem intervjuju za revijo Story priznala, da si je popravila ustnice. Za lepotni poseg se je odločila iz radovednosti, in ker ji je bil rezultat tako zelo všeč, se je odločila, da bo povečavo ustnic nadaljevala. Pevka nam je zagotovila, da polnilo ne bo pretirano vplivalo na njen videz, saj si še vedno želi delovati naravno. Sicer pa Senida ne izključuje niti možnosti, da bi si nekoč dala zgladiti kakšno gubico ali dve.

Story: Pred kratkim ste v intervjuju, ki smo ga objavili v reviji Story, priznali, da ste si popravili ustnice. Kakšne so bile prve reakcije ljudi, ki za to niso vedeli?

Vsi moji bližnji so to vedeli že pred tem mojim 'priznanjem', za druge pa, iskreno, ne vem. (nasmešek) Ljudje se bodo vedno zgražali, ampak jaz pravim, da so to navadno ljudje, ki niso preveč zadovoljni s sabo, drugi, zadovoljni pa ne izgubljajo časa s šinfanjem in slabo energijo.

SenidaStory: Vsekakor ne gre za velik popravek, a vseeno se najde kdo, ki tega ne razume. Kaj bi rekli tem?

Naj se malo sprostijo. (nasmešek) Vsak posameznik lahko počne s svojim telesom, kar hoče, in ljudje se ne bi smeli vtikati v tuja življenja, vsaj tako bi moralo biti. Jaz sem taka, da moram vse preizkusiti vsaj enkrat, če mi je všeč, nadaljujem, če pa ne, nikomur nič.

Story: Zakaj ste se sploh odločili za povečanje ustnic?

Zanimalo me je, kako bi meni to pasalo, saj pravim, da poskusim. Enkrat sem tudi opazila spremembo pri prijateljici in mi je bilo takoj všeč, vedela sem, da je to to, saj je bilo videti zelo naravno, nikakor preveč, in zelo ji je pristajalo, čez dva tedna je pa tudi meni pristajalo. (smeh)

Story: So bile večje ustnice nekaj, po čemer ste vedno hrepeneli? Ste bili zaradi pomanjkanja polnosti ustnic prej kaj manj samozavestni?

Nikakor, vedno sem bila zadovoljna s svojim videzom, nikoli nisem imela kompleksov zaradi ustnic ali česarkoli, tudi ljudje so mi vedno pravili, kako imam lepe in popolno obliko, ampak tisto me je prepričalo.

Story: Kako je ta manjši estetski popravek vplival na kakovost vašega življenja in počutja? Vas je to navdalo z dodatnim veseljem

Prvi dan absolutno. Vsakič, ko sem se sprehodila mimo ogledala, si nisem mogla pomagati, da se ne bi pogledala. Potem se pa že takoj navadiš, ker so videti naravno, še vedno so zelo mehke, le bolj sočne.

Story: Kje je vaša meja pri dodajanju polnila in kje potegnete črto?

Zelo mi je pomembno, da vse življenje ostanem naravna, ne pa kot neka karikatura, saj takih ljudi ne morem jemati resno, ker so vedno videti nasmejani. Se pravi, dokler je videti naravno, polnim.

Story: Za kakšno polnilo pa pravzaprav gre?

Gre za polnilo Vollbela, to je gel s hialuronsko kislino, ki daje videz naravnih, polnih ustnic.

Story: Torej se s časom obseg manjša. Na koliko časa torej hodite po dodatek?

Lani konec avgusta sem si dala prvič, drugič pa na začetku poletja, se pravi tam nekje v juniju ... Mislim, da po desetih mesecih, čeprav sem imela še kar polne.

Story: Kam ste se odpravili na povečavo ustnic in kako ste se sploh odločili za strokovnjaka?

Nekako nisem brskala po spletu, to je prišlo samo od sebe oz. prijateljice. Takoj sem poklicala v Estetiko Medartis, 'zahtevala' dr. Suvorov, se naročila na pregled in isti dan tudi opravila 'poseg', ki je trajal kratek čas, vendar zelo pozorno in previdno, saj se vidi, da je dr. Suvorov perfekcionist in svoje delo opravlja odlično.

Story: Ste odprti glede tega, kaj bi si še omislili v prihodnosti? Se boste morda kdaj lotili zglajevanja gubic?

Tu pa tam bi se dalo kaj zgladiti, ampak mislim, da bom najprej poskusila kakšen obrazni tretma, ki zgladi manjše gubice in izboljša napetost kože.

Napisala Manja Plešnar
Fotografije Tibor Golob

Značke: Senidah
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story32/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 32/2015

Story 32/2015, od 06. 08. 2015