Tim Kores priznal, da sta bila z Demetro par!

Tim Kores (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
23. 9. 2013

Pevec skupine In & Out Tim Kores nam je predstavil svoje novo dekle Niko Gorič in priznal, da sta bila z Demetro Malalan, zmagovalko šova X Factor, vendarle več kot dobra prijatelja.

"Priznam, da sva bila z Demetro skoraj leto dni več kot dobra prijatelja. Simpatije so se začele takoj po začetku X Factorja, potem pa, saj veste, rokenrol in gremo! (smeh)

Sprva je bilo vse super, ko pa ni bilo več tistega zagona kot na začetku, so se zadeve počasi ohladile. K temu so pripomogli tudi kilometri med nama in prenatrpana urnika. Kakorkoli: vse se zgodi z razlogom," je priznal Tim, ki je zdaj spet srečno zaljubljen.

"Z Niko, mojo 'bodočo ženo' (smeh), sva skupaj razmeroma malo časa. Poznava se sicer že dolgo, a so iskrice začele preskakovati na snemanju videospota za pesem Sij severni (Nika je v spotu skupine In & Out igrala glavno vlogo, op. a.). Še dobro, da smo jo opazili in izbrali za spot mimo razpisa.

Z razpisom smo namreč iskali 'igralko' za spot in na naše presenečenje se je prijavilo ogromno oboževalk - nekaj res odličnih, a žal nobena ni imela iskrice, ki bi nas prepričala.

Sicer pa je Nika klasična solo pevka, ki je diplomirala na univerzi v Gradcu. Pred dvema tednoma se je preselila v London, kjer je bila sprejeta na tamkajšnji Royal Academy of Music."

Več o svoji novi ljubezni in težkim slovesom, ki sta ga zaljubljenca doživljala tik pred odhodom v London, je Tim povedal v intervjuju, ki ga lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 39/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 39/2013

Story Story 39/2013, od 18. 09. 2013