Ti, samo ti

Vir: Govori.se
18. 11. 2011

Na koncu ostaneš. Toda...

Esmeralda, Esmeralda! Kaj se, vendar greš ko pa vsi vidimo, da je tvoj.
Nekoč sem poznala žensko, ki je prijateljici prevzele moškega. Čez pet let, pa je njej njena "prijateljica" skoraj ukradla tega istega moškega. Pravim skoraj, ker je bila pravočasno opozorjena. Nekateri moški se pač pustijo podajati. So kot žoga, ki obtiči v roki, ki bolj trdno zgrabi. Ostanejo le do naslednjega, še boljtrdnega prijema.

Ljuba Erika, Damjan je pameten fant. Očitno ve, kako iz diamanta narediti briljant. Uf, Jure, ti pa si zakompliciral! Vedeževalka?Nekoč v rosni mladosti sem stekla k  njej. Povedala mi je:" Ti ga moraš prva poljubiti. Takrat se bo vse uredilo med vama. Tvoja negotovost  se bo končala". In se je. Kajti, ko sem ga hotela poljubiti, me je zgroženo zavrnil:" Spodobno dekle tega ne počne!". In je jezno odvihral. Anja, razbij mu te škodljive predsodke-igriva ženska za ljubico, resna pa za ženico (ženičko)!  Resna žena je tudi v postelji resna , igriva pa tudi v kuhinji, v staji, na seniku ostane igriva. Igrivo opravlja najbolj resna dela.

Lara, Larica-čestitam! Luštna si. Srčkana , ko skozi smeh in ljubkost režeš torto na prave kose, tako kot se šika-zrelo in pri polni zavesti. Zaslužila si si, da te je izbral


Priporočamo