MLADI, POZOR: Zavod Vse bo v redu išče nove mlade upe

MLADI, POZOR: Zavod Vse bo v redu išče nove mlade upe (foto: Profimedia) Profimedia
21. 12. 2018

Zavod Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav že šesto leto zapored išče nadarjene mlade ljudi z vseh področij. Zavod Vse bo v redu bo širši javnosti predstavil perspektivne mlade iz vse Slovenije, zato mlade s področja znanosti, umetnosti, para-športa, glasbe ... vabijo, da se do 18. januarja prijavijo in se tako potegujejo za enoletno finančno pomoč.

Kdo se lahko prijavi?

Zavod Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav išče nadarjene mlade posameznike, ki že kažejo zametke vrhunskosti in zaradi vse težjih gospodarskih in socialnih razmer potrebujejo pomoč.

Prijavijo se lahko mladi:

  • talentirani športniki, para-športniki in umetniki: stari med 16 - 19 let
  • mladi talentirani znanstveniki: stari med 17 - 20 let

Kaj morajo v prijavi navesti?

Vsi, ki se bodo prijavili, morajo napisati motivacijsko pismo, v katerem morajo opisati področje na katerem blestijo, se pohvaliti z dosedanjimi dosežki in navesti svoje želje in cilje, ki jih nameravajo doseči. Vse ostale informacije glede prijave so navedene v razpisu na www.mladi-upi.si.

Kaj lahko izbrani mladi upi pričakujejo?

Izbrani nadarjeni mladi, ki so perspektivni na svojih področjih, bodo za eno leto prejeli finančno pomoč. Tisti, ki bodo po preteku tega leta še naprej uspešno nadaljevali svojo kariero, pa bodo imeli možnost prijave na razpis za prejem sponzorstva.

Kje se lahko prijavijo?

Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu do 18. januarja zbira prijave prek pošte, po preteku zbiranja prijav pa bo komisija izbrala 20 finalistov, nato pa med njimi izbrala predvidoma 7 mladih talentov, ki bodo prejeli finančno pomoč. Šest jih bo izbrala komisija, enega pa bomo dobili prek spletnega glasovanja na www.mladi-upi.si.

Kakšen je namen akcije Mladi upi?

Zavod Zavarovalnice Triglav Vse bo v redu, ki se ukvarja z družbeno odgovornimi aktivnostmi, že šesto leto finančno podpira nadarjene mlade z vseh področij in jim tako pomaga pri uresničevanju zastavljenih ciljev. Z razpisom in vzporednimi aktivnostmi zavod daje tudi pozitiven zgled in tako prispeva k reševanju problema pomanjkanja sredstev za razvoj perspektivnih mladih ljudi, ki so naša prihodnost.