Mladi upi: Glasujte za svojega kandidata!

Mladi upi: Glasujte za svojega kandidata! (foto: Mateja Jordovič Potočnik) Mateja Jordovič Potočnik
4. 4. 2019

Med dvajsetimi mladimi nadarjenimi posamezniki s področja športa, para-športa, znanosti in umetnosti, ki se letos potegujejo za prejem finančnih sredstev s strani zavoda Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav, izberite svojega kandidata. Čas imate do 12. aprila!

V zadnjih tednih smo v tekstu, videu in sliki predstavili vseh dvajset letošnjih kandidatov. Vsi so mladi, nadarjeni, vztrajni in nadvse aktivni na svojem izbranem področju. Dosegli so že zelo lepe rezultate in so pokazali, da so pravi mladi upi in da lahko na njih v prihodnosti zagotovo računamo.

V zadnjih štirih tednih smo vam predstavili dvanajst finalistk in osem finalistov.

FINALISTKE razpisa Mladi upi so (po abecednem redu):

FINALISTI razpisa Mladi upi so (po abecednem redu):

Glasujte za svojega kandidata!

Strokovna žirija bo med letošnjimi dvajsetimi finalisti izbrala najmanj šest tistih, ki bodo prejemali enoletno finančno pomoč, ENO/EGA pa boste v spletnem glasovanju izbrali VI.

Obiščite www.mladi-upi.si in podajte svoj glas. Čas imate do 12. aprila do 12. ure.

Da boste lažje sprejeli odločitev, komu podariti svoj glas, odklikajte na posamezne predstavitve kandidatov, si o njih preberite več ter si poglejte zanimive video predstavitve.

Prejemniki finančnih sredstev bodo znani 15. aprila po 15. uri.

Projekt Mladi upi zavoda Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav poteka že šesto leto. Zavod Vse bo v redu se ukvarja z družbeno odgovornimi aktivnostmi, s tem razpisom in vzporednimi aktivnostmi pa daje pozitiven zgled in tako prispeva k reševanju problema pomanjkanja sredstev za razvoj perspektivnih mladih ljudi, ki so naša prihodnost.

Priporočamo