Znanih je trinajst mladih prejemnikov finančnih sredstev

Znanih je trinajst mladih prejemnikov finančnih sredstev (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2019

Strokovna komisija je tudi letos imela težko delo izbrati mlade nadarjene posameznike, ki bodo prejeli finančna sredstva v okviru projekta Mladi upi Zavoda Vse bo v redu. Vsi bi zaslužili podporo!

Med dvajsetimi ožjimi finalisti je strokovna komisija izbrala dvanajst mladih nadarjenih s področja športa, umetnosti, znanosti in para športa. Eno prejemnico pa je izbralo občinstvo prek spletnega glasovanja.

Potem, ko so se za finančna sredstva, ki jih že šesto leto zapored podeljuje zavod Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav, potegovali športniki, para športniki, znanstveniki in umetniki, bodo finančna sredstva dobile štiri športnice, ena znanstvenica, štiri glasbenice in športnik, para športnik, znanstvenik ter umetnik.

Prejemnice in prejemniki finančnih sredstev razpisa Mladi upi 2018 so:

Razpis Mladi upi zavoda Vse bo v redu je tokrat potekalo šesto leto zapored in je čudovit pokazatelj še ene družbeno odgovorne aktivnosti, ki jo izvaja zavod. S tem razpisom po svojih močeh prispeva k reševanju problema pomanjkanja sredstev za razvoj perspektivnih mladih ljudi.

V Zavarovanici Triglav so z letošnjim potekom razpisa nadvse zadovoljni: "Veseli smo, da smo uspešno zaključili ključno fazo razpisa Mladi upi. Hvaležni smo za vso podporo javnosti in se zahvaljujemo vsem, ki so tako ali drugače podpirali projekt, hvala tudi vsem, ki so podali glas za svojega najljubšega kandidata. Verjamemo, da bodo izbrane kandidatke in kandidati po svojih najboljših močeh uresničili čim več zastavljenih ciljev."

Projekt se bo nadaljeval prek poglobljenega sodelovanja z izbranimi kandidati, predvidoma pa se bo uradno zaključil na zaključnem dogodku.