Ana Dolinar: Najlepše se počutim, ko sem zaljubljena

Vir: Story
26. 3. 2009

Karizmatična igralka Ana Dolinar se je že kot majhna deklica v mamini garderobi igrala z njenimi ličili. Temnolasa lepotica še danes upošteva mamine nasvete o negi kože.

Story: Kako zjutraj in zvečer poskrbite za obraz?
Zjutraj si obraz umijem z vodo, zvečer pa s čistilnim mlekom in vodo, da resnično odstranim vsa ličila. Nato nanesem kremo, in sicer sem se navdušila nad francosko kozmetiko Nuxe, ki zelo ustreza mojemu tipu kože.

Story: Se naličite vsak dan?
Ne, ker se moram skoraj vsak dan ličiti v gledališču in se mi s tem ne ljubi ukvarjati še v prostem času. Za predstavo Kabaret se na primer ličim celo uro. A če bi imela nekoga, ki bi me vsako jutro naličil, bi bila vedno naličena.

Story: Se spomnite, kdaj ste začeli uporabljati ličila?
Ko mama v času službe zame ni dobila varuške, me je vzela s seboj v gledališče. Mama je imela predstavo, mene pa so v zaodrju pazili frizer in garderoberke. Takrat sem se lahko v mamini garderobi igrala z njenimi ličili.

Story: Sledite modnim trendom?
Zelo rada prebiram domače in tuje modne revije. Trendom pa sledim le toliko, da v svoj stil vključim tisto, kar mi je všeč. Imam svoj stil, znotraj katerega včasih malo eksperimentiram in v svojo garderobo vključim kakšen nenavaden kos.

Story: Kakšni parfumi so vam všeč?

Parfume rada prilagajam letnim časom. Pozimi uporabljam sladke in močne parfume, poleti pa nežne in sveže vonje. Trenutno uporabljam parfum Jeana Paula Gaultierja Madame, ki mi ga je predlagal Anžej Dežan. Ko sva bila štiri dni v Parizu, kjer sva si ogledala Madonnin koncert, mi ga je predstavil in od takrat ga obožujem.

Story: Se razvajate s tretmaji?
Obožujem savno, še posebej pozimi. To si poskušam redno privoščiti. Če imam čas, grem rada tudi na manikiro, saj si nohtov sama ne znam urediti. Občasno grem tudi na pedikuro, saj se še vedno pozna, da sem se ukvarjala z baletom.

Story: Kdaj se počutite najlepše?
Ko sem zaljubljena.

Story: Lepotni nasvet, ki še vedno upoštevate?
Mami mi je že od malega govorila, da moram skrbeti za kožo, jo vlažiti in da se ne smem preveč sončiti. Seveda grem kdaj v solarij, če moram za kakšno vlogo pokazati več kože, vendar si nikoli ne sončim obraza.

Story: Bi si kdaj privoščili lepotno operacijo, če ne bi bili zadovoljni s kakšnim delom telesa?

Načeloma sem proti lepotnim operacijam, čeprav nikoli ne reci nikoli. (smeh) Zdi se mi, da je do neke mere lepotna kirurgija ušla izpod nadzora in da se za to zapravi preveč denarja. Ne razumem tudi, zakaj se nekatere ženske počutijo bolje, če imajo na primer večje ustnice. Seveda pa ne nasprotujem lepotnim operacijam, ki pomagajo ljudem s prirojenimi napakami ali tistim, ki so v nesrečah utrpeli hude poškodbe.Napisala Meta Kač
Kreativni vodja projekta: Irena Lušičić
Fotografije: Miran Juršič
Stilistka: Milica Kotur
Ličenje: Tina Cavazza
Pričeska: Petra Maček za frizerski salon In

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story