Anika Horvat: Za silvestrovo bo plesala

Vir: Story
27. 12. 2009

Pevka Anika Horvat namerava iz starega v novo leto preplesati in temu primerna bo tudi njena obutev. Ker bo silvestrovala na snegu, si bo verjetno za zabavo kupila kakšno toplo bundo.

Story: Bi se označili za modno navdušenko, spremljate modne trende?

Vsekakor bi se označila za modno navdušenko, vendar tega ne bi povezala s tem, da spremljam modne trende. Včasih se stvari, ki so moderne, lahko hitro naveličaš, ker vsi nosijo podobne kose. Zato jih sama raje ne nosim. Seveda pa spremljam modo in od vsake kombinacije, ki jo vidim, vzamem nekaj, kar mi je všeč, in kombiniram po svoje.

Story: Radi nakupujete?

Izredno. Če ne bi bila finančno omejena, bi zapravila še veliko več. (smeh) Zelo težko se uprem nakupovanju.

Story: S kom in kje najraje zapravljate evre?

Tudi sama z lahkoto zaprav­ljam. (smeh) Ko me popade nakupovalna mrzlica, me nič ne more ustaviti. In takrat mi je vseeno, s kom nakupujem.

Story: Ali si boste za novoletno praznovanje omislili nov kos garderobe?

Že za nastope vedno znova nakupim toliko oblek, čevljev in dodatkov, da elegantne obleke za druge priložnosti ne kupim, ampak uporabim kar te z nasto­pov. Seveda pa se lahko zgodi, da si bom kupila tudi kaj novega za silvestrovo. Ker bom praznovala nekje na snegu, si bom verjetno kupila kaj toplega. Na primer kakšno bundico.

Story: Nameravate prehod v novo leto preplesati? Ali temu primerno potem prilagodite tudi obutev ali raje malo potrpite in vse­eno obujete tiste čevlje z najvišjo peto?

Vsekakor mislim preplesati iz starega v novo. Nikakor ne bom obula čevljev z visokimi petami. Te obujem le za nastope. Na tak večer se mi zdi nesmiselno, da bi trpela. Razen če ne bi bila na kakšni gala večerji. Sicer pa sem rada obuta v udobne in tople čevlje.

Story: Ali novo leto raje preživite v udobnih oblačilih ali vam je pomembneje, da so modna?

Pomembno mi je, da so modna in udobna hkrati. Tako da se pri urejanju potrudim, da je končni videz kombinacija obojega.

Story: Se s prijateljicami posvetujete in si pomagate pri izboru oblačil in urejanju? S tem mislim tako na novo leto kot sicer?

Ne. Ampak se zgodi, da sva včasih s kakšno prijateljico podobno oblečeni. Razen če se kdaj dobimo pri kateri in se skupaj naličimo, preden gremo ven.

Napisala: Anja Kontrec
Fotografije: Miran Juršič
Stilistka: Nina Jagodic
Ličenje: Nataša Zajc
Pričeska: Matjaž za Mič Styling

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story