Clea in Kim: Z videzom opozarjata na svojo drugačnost

29. 10. 2010 | Vir: Story
Deli

Pevki Clea in Kim najraje nakupujeta v tujini. Zato si vedno, ko sta na kakšni turneji, vzameta čas za obisk trgovin in si na tak način zagotovita, da imata oblačila, ki se jih ne da dobiti pri nas.

Story: Kako bi opisali svoj stil? Imata podobnega ali se zelo razlikuje?

Clea: S Kim se v zasebnem življenju stilsko dokaj razlikujeva. Kim se rada oblači v seksi športna oblačila, na primer moderne trendne dimije v kombinaciji s športno jopico in modnimi supergami živih barv, jaz pa navadno nosim oprijete kavbojke v kombinaciji s topom temne barve in škornji z visokimi petami. Tako sem videti še višja, kot sem v resnici, merim 187 centimetrov, vendar se tako počutim super.

Story: Ali se vajin videz za nastope močno razlikuje od zasebnega videza?

Kim: Zaradi najinega specifičnega glasbenega stila imava temu primerno izbrane tudi kostume v urbano-etnično arabskem stilu. Ta oblačila večinoma niso primerna za vsakdanjo rabo, temveč le za na oder in reflektorje.

Story: Se je vajin stil od začetkov nastopanja do danes kaj spremenil?

Clea: Seveda se je, saj spremljava modne trende in skušava najin stil oblačenja temu prilagoditi. Hkrati pa želiva z videzom tudi opozoriti na najino drugačnost.

Story: Pred kratkim sta se odločili za spremembo videza. Kako to?

Kim: Najina fotografinja in prijateljica Maja Slavec nama je na našem zadnjem fotografiranju predlagala spremembo stila. In sicer neko kombinacijo etno-urbanega stila z modernimi utripom. Najin izvršni producent jo je zadolžil za novi stajling in tako nama je po poletnem nakupovanju iz Londona prinesla kup unikatnih oblačil, visokih in odštekanih čevljev ter unikatnih modnih dodatkov za na oder.

Story: Radi eksperimentirata z oblačili?

Clea: To nalogo sva prepustili Maji Slavec, ki ima res odlično oko in občutek za stilske kombinacije in estetiko.

Story: Spremljata modo in modne trende?

Kim: Kolikor se le da, vendar to prepuščava profesionalni ekipi, ki skrbi za najin celoten videz.

Story: Imata kakšno modno obsesijo?

Clea: Seksi spodnje perilo, definitivno. Pri vsakem šopingu se zagotovo najde nekaj novih kompletov, ki jih moram nujno imeti.

Kim: Obožujem superge vseh barv in stilov ter pokrivala, kot so klobuki, rute.

Story: Imata kakšno modno ikono ali nekoga, čigar stil vam je zelo všeč?

Clea: Občudujem stil balkanskih pevk, predvsem grških in turških top pevk, ki so skoraj vedno oblečene v neprecenljiva seksi oblačila, res pa je, da jih znajo tudi nositi.

Kim: Trenutno mi je najbolj pri srcu stil oblačenja Lil`Mame.

Story: Sta vama kdaj glede oblačil svetovali mami ali morda celo babici?

Clea: Niti ne, že od malih nog sem si sama izbirala oblačila. Ravno zato sem velikokrat oblekla še marsikatero prijateljico v koloniji, saj sem si vedno sama pakirala.

Kim: Kot malo punčko me je oblačila mama in me naučila, da se med seboj kombinirajo največ tri barve. Glede na to, da je mama (Lucienne Lončina, op. p.) medijska osebnost in dobro ve, kako se za kakšne primere obleči, sem vedno vesela vsakega njenega mnenja ali nasveta.

Story: Se spomnita kakšnega modnega kiksa, ki sta ga zagrešili?

Clea: Jaz jih imam kar veliko pri barvanju las. Ker sem svetlolaska, je idealen odtenek dokaj težko najti.

Kim: Ne, je pa danes skoraj vse moderno, tako da se je res težko zmotiti pri kombiniranju oblačil. Včasih se mi zdi, da je tudi grdo lahko lepo, če pravilno kombiniraš kose.

Story: Vama je kateri od slovenskih ali tujih oblikovalcev še posebej pri srcu?

Clea: Roberto Cavalli in Dolce&Gabbana.

Kim: Ed Hardy in Christian Audigier.

Story: Radi nakupujeta?

Clea: Odvisno od dneva in razpoloženja. Šoping je lahko dokaj naporen razen decembrskega in božičnih nakupov, ki trajajo kar nekaj tednov, a se nikoli ne utrudiva.

Story: Kje in s kom najraje nakupujeta?

Kim: Nakupujeva skupaj, in to najraje, ko sva na turnejah v tujini. V nekaterih balkanskih prestolnicah, kot sta Beograd in Sarajevo, imava izbranih že kar nekaj nakupovalnih centrov, kamor se napotiva takoj, ko imava kaj prostega časa. S tem si zagotoviva unikatna oblačila, ki jih pri nas v Sloveniji ni.

Story: Kaj sta si nazadnje kupili?

Clea: Jaz sem si nazadnje kupila modne kavbojke s kristali in bleščicami Swarovski. Kim pa tigrasto trenirko v Beogradu, kjer sva imeli nastop na prireditvi Miss Srbije 2010. Na vsaki turneji v tujini si poskusiva ukrasti vsaj nekaj uric tudi za nakupovanje, saj tako lahko spoznava kraj, ljudi, kulturo in se napolniva z novimi idejami.

Story: Koliko so vama pri oblačenju pomembni modni dodatki in detajli?

Kim: Modni dodatki so nama zelo pomembni, jaz dam poudarek predvsem na pokrivala, klobuke in jakne iz džinsa.

Clea: Meni pa so všeč uhani, čipke in seksi žabe.

Story: Ali vama je pomembno, katere blagovne znamke so oblačila, ki jih nosita?

Kim: Blagovna znamka nama niti ni pomembna, če nama kaj pade v oko, to kupiva, saj sva sami blagovna znamka.

Story: Vajini nastopi so verjetno zelo naporni. Kako ostajata v formi?

Clea: Ker najin nastop obsega ples in petje hkrati, morava biti vedno v odlični telesni formi. Ohranjava jo z rednimi plesnimi treningi, džogingom, sobnim kolesom ter s pravilno prehrano. Najpomembnejše pa je to, da nastopava s srcem in najinim izrazitim temperamentom, na odru se maksimalno zabavava in uživava. Na zadnjem nastopu sva celo izgubili nekaj telesne teže. Kim pol kilograma, jaz pa četrt.

Story: Kako zjutraj in zvečer negujeta obraz?

Kim: Zaradi nastopov, snemanj, slikanj in veliko ličil morava za kožo redno skrbeti. Ker nama pri oblačilih ni pomembna znamka, pa nama je pri kozmetiki ta toliko bolj. Redno uporabljava izbrano milo, tonik ter hranilno kremo za obraz, dvakrat na teden pa tudi piling.

Story: Kaj na svojem obrazu najraje poudarita?

Clea: Pri ličenju črpava navdih z Orienta, kar pomeni zelo poudarjene oči oziroma 'smokey eyes' ter posebne umetne trepalnice z bleščicami in okraski.

Story: Brez katerih izdelkov si ne predstavljata svojega vsakdanjika?

Clea: Zagotovo ne brez pudra in rdečila za lička.

Kim: Brez kreme za roke.

Story: Si redno privoščita tretmaje v kozmetičnih salonih?

Clea: V kozmetične salone redno zahajava, kjer si privoščiva osnovne tretmaje, kot so depilacija, nega in masaža obraza, vsake toliko pa poskrbiva tudi za masažo telesa, kjer se telo in um najbolje sproščata po napornih treningih ali nastopih.

Story: Uporabljata kakšen poseben trik pri negi obraza ali ličenju, ki bi ga delili z našimi bralkami?

Clea: Uporabljajte tekoči puder in puder v kamnu visoke kakovosti.

Kim: Za zdaj naj ostane še skrivnost. Morda presenetim trg s svojim lastnim izdelkom. O tem pa kdaj drugič.

Napisala: Meta Kač
Kreativni vodja projekta: Irena Lušičić
Stilistka: Tina Curk
Ličenje: Maja Šušnjara
Pričeska: Matjaž za Mič Styling