Iris Mulej svetuje, kaj obleči za silvestrovo

Iris Mulej (foto: Katarina Veselič) Katarina Veselič
Vir: Story
31. 12. 2013

Uspešna manekenka Iris Mulej ima v teh prazničnih dneh popolnoma zaseden urnik, a kljub temu najde čas za svojo veliko strast - nakupovanje. Modno navdušenko smo vprašali, kaj obleči za silvestrovo.

"Vsaka ženska si želi biti za najdaljšo noč lepa in kar se da zadovoljna s seboj. In to je tudi najbolj pomembno, biti zadovoljna sama s seboj, se imeti rada in se počutiti dobro v svoji koži ... in seveda obleki za novo leto.

Predlagam, da se odločijo za tip oblačila, za katero ponavadi vedo, da jim paše, in se lepo ter udobno počutijo v njem, vse skupaj pa naj začinijo s kakšnim posebnim nakitom ali drugim modnim dodatkom ter dodajo kakšne svetleče elemente v svoj make-up.

Vendar pa pri vsem tem naj pazijo na kombinacijo in naj ne pretiravajo, saj imamo novoletnih jelk za vsakim vogalom in si ne želimo, da bi nas kdo zamenjal za okrašeno drevesce," svetuje Iris, ki bo v novo leto stopila s fantom Danijelom.

"Spomnite se na premražene živali"

Glede na to, da je Iris tudi članica ASI (aktivni slovenski inovatorji), smo jo prosili, da z nami deli tudi misel, idejo, ki bi bila v tem zimskem času primerna, koristna ...

"Mogoče to, da naj se v zimskem času ljudje spomnijo tudi na premražene živali, ki zunaj težko najdejo hrano, in jim postavijo kakšno hišico ter jo napolnijo s hrano. Kot zelo zanimiva ideja se mi zdi patent našega zelo uspešnega izumitelja Petra Florjančiča, ki je naredil enostavno zložljivo ptičjo hišico, ki jo pritrdimo na zunanjo stran našega okna in tako lahko opazujemo ptice, ki se hranijo v krmilnici, kar iz svojega toplega doma," je povedala in za konec našim bralkam in bralcem še zaželela:

"Zaželela bi jim seveda klasično 'srečno novo leto', ki vključuje veliko veselja, zdravja, družinske sreče in poslovnega uspeha. Čeprav je čestitka klasična, je mišljena iz srca in resnično upam, da bomo vsi vstopili v novo leto s polnejšim zagonom, pozitivno energijo in čim dlje od krize ter negativnih ljudi in misli."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 02/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 02/2014

Story Story 02/2014, od 30. 12. 2013