Lucija Gubenšek: Obleka iz tisočerih ogledalc

Vir: Story
25. 12. 2009

Čeprav manekenka in voditeljica Lucija Gubenšek obožuje nakupovanje, še ni imela časa, da bi razmišljala, v čem bo zablestela na najdaljšo noč v letu. Zagotovo pa to ne bo rdeča barva, ki naj bi bila na silvestrski zabavi nepogrešljiva, saj je nikoli ne nosi.

Story: Nakupovanju se le redko lahko uprete. Ste si za letošnjo najdaljšo noč v letu že priskrbeli celoten 'outfit'?

Še vedno se odločam med dvema zelo različnima opcijama, kje bom praznovala, resnici na ljubo pa imam zaradi narave svo­j­ega dela v omari še kar nekaj oblek, ki mi jih še ni uspelo obleči, tako da v skrajni sili ne bo problema.

Story: Kako pa bi bila videti vaša sanjska obleka za slavnostno večerno zabavo?

Zagotovo bi bila zelo vpadljiva, glamurozna, predvsem pa unikatna.

Story: Ste ljubiteljica modnih oblikovalcev in blagovnih znamk. Boste to upoštevali tudi pri novoletnem stajlingu?

Rada imam različne tuje kreatorje, a za novoletni stajling bom zagotovo izbrala kreacijo Nine Šušnjara, kar je zagotovilo, da bom zelo vpadljiva in v skladu z zadnjimi modnimi trendi. Iz izkušenj sem se naučila, da je najboljše, da se prepustim njeni presoji. Glede na to, da poznam njeno obstoječo kolekcijo, bi verjetno izbrala kar obleko iz tisočerih ogledalc, s katero je odprla svojo modno re­vijo.

Story: Ponavadi se na silvestrovo pleše vso noč. Boste temu prilagodili svojo obutev ali lahko tudi v visokih petah sproščeno preživite do jutra?

Obožujem ekstremno visoke pete in me­nim, da so čevlji izjemno pomemben del garderobe vsake ženske. Lani sem preživela novo leto na smučišču in sem seveda imela temu primerno obutev, a če govorimo o pravi zabavi, kjer si lahko daš duška tudi s stajlingom, bodo moje pete zagotovo najvišje.

Story: Si boste s prijateljicami kaj pomagale z nasveti, v čem bi bile videti najbolj glamurozno za novoletno zabavo?

Zagotovo. Letos sva s prijateljico celo prišli do skupnega zaključka, da bova raje malce več vložili vase. Tako že nekaj mesecev med tednom v Ljubljani pridno treniram pri Karmen Lužar in hodim na obloge za razstrupljanje telesa, ko sem v Mariboru, pa za moj obraz in telo poskrbijo v studiu Beauty effect z LPG-programom, ki si ga bom privoščila tudi tik pred odhodom, da bom na najdaljšo noč v letu res sijoča.

Story: Kakšna oprava pa je po vašem mnenju na tak večer nepogrešljiva pri moških?

Odvisno od priložnosti, predvsem pa menim, da mora biti v skladu z njego­vim karakterjem. Če gre za bolj svečano zabavo, pa vsekakor mora biti v dobro ukrojeni obleki.

Napisala: Anja Kontrec
Fotografije: Miran Juršič
Stilistka: Nina Jagodic
Ličenje: Nataša Zajc
Pričeska: Matjaž za Mič Styling

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story