Maja Keuc: Frizure se hitro naveliča

Oblačila: obleka Emporio Armani Jeans, Sportina XYZ; verižica Marc Jacobs, Midas (foto: Story) Story
Vir: Govori.se
20. 4. 2012

Pevka Maja Keuc je že od vsega začetka prepoznavna po svojem videzu in odrskem nastopu. Tako kot se je spreminjala iz najstnice v žensko v realnem življenju, je tudi na odru postala veliko bolj seksapilna.

V zadnjem letu je zamenjala kar nekaj videzov, zdaj pa načrtuje še eno spremembo, in sicer doseči svojo naravno barvo las, saj je naravna blondinka.

Story: V zadnjih mesecih ste kar nekajkrat zamenjali pričesko, tako ste vmes postali tudi rdečelaska s frufrujem. Kje dobite navdih in zamisel za svoj videz?

Zelo hitro se naveličam svoje frizure, zato sem na tem področju vedno eksperimentirala. Zdaj se že poskušam znebiti frufruja, saj je z njim ogromno dela. (smeh) Z mojim frizerjem Smiljanom Škarico se rada poigravava z idejami, barvami, striženji. Najin naslednji korak bo spraviti rdečkasto rjavo barvo v mojo naravno, ki pa je, ne bosti verjeli, blond. Zadnje čase mi čedalje bolj ustreza naraven videz in mislim, da tudi moji lasje potrebujejo malce počitka od vseh agresivnih tretmajev.

Story: Se glede oblačil, ličenja in frizure raje posvetujete s strokovnjakom ali v celoti stavite na svoj okus?

Liči me navadno Luka Luka, glede oblačil pa je kar pestro. Na televiziji me je oblačil David Matej Goljat, za moje nastope in drugačna pojavljanja velikokrat poskrbi Urša Drofenik, ki dela zares čudovite obleke, velikokrat pa za to poskrbim tudi sama.

Več o njenem vse bolj seksapilnem stilu oblačenja.

Elle

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

ElleSTORY 17/2012

Naročite se na revijo Elle:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo