Maja Štamol preizkusila prvi brezžični likalnik

Maja Štamol preizkusila prvi brezžični likalnik (foto: Aleš Nanut) Aleš Nanut
7. 4. 2013

Družba SEB Slovenija z letošnjo pomladjo prinaša na slovenski trg atraktivne novosti iz programa likalnikov blagovne znamke Tefal.

Med njimi je prvi brezžični likalnik Tefal Freemove, ki s svojo inovativno rešitvijo pomeni pravo tehnološko revolucijo pri uporabi teh izdelkov v gospodinjstvu, z njim pa tudi nove, izjemno učinkovite parne postaje, ki bodo dopolnile ponudbo likalnikov Tefal na slovenskih prodajnih policah.

Na predstavitvi v Kristalni palači v Ljubljani sta med prvimi brezžični likalnik preizkusili Rebeka Dremelj in Maja Štamol, udeleženci pa so se zabavali ob virtualnih 'bungee' skokih brez vrvice in s sodelovanjem na tefalovem tekmovanju v hitrostnem likanju.

Svobodno gibanje okoli likalne mize

Likalniki privlačnih oblik in barv bodo zagotovo všeč tako ženskam kot moškim, ki se lotevajo likanja raznovrstnih tkanin na sodoben in čim bolj praktičen način, pri tem pa koristijo tehnološke prednosti teh novih izdelkov.

Novi likalnik Tefal Freemove je prvi likalnik brez električne vrvice. Z njim se  lahko svobodno gibate okoli likalne mize in drugod po prostoru. Energijo likalniku dovaja napajalna baza, na katero likalnik odlagamo med likanjem.

Baza je ergonomska in jo na likalno mizo pritrdimo povsem enostavno, zlahka pa jo premestimo tudi na drugo površino. Likalnik ima moč 2.400 W in zato omogoča izjemno učinkovito likanje, ki ga z uporabo pare še skrajšamo.

Vodo v posodo nalijemo skozi veliko odprtino že samo v 4 sekundah, hkrati pa ima likalnik vgrajen dvojni sistem proti kapljanju, tako da pri likanju zahtevnejših lanenih ali bombažnih tkanin ob pospešenem pritisku pare na tkanini ne bo več vidnih vodnih kapljic.

Likalnik v atraktivni modri barvi je pakiran v lični embalaži, ki vsebuje tudi vsa potrebna navodila za uporabo, na trgu pa bo na voljo po izjemno ugodni ceni.

Priporočamo