Manja Plešnar zelo rada eksperimentira

Manja Plešnar zelo rada eksperimentira (foto: Mimi Antolović) Mimi Antolović
Vir: Story
29. 4. 2013

Vedno urejena Manja Plešnar nam je zaupala, kako skrbi za kožo, nohte in lase. Kot pri oblačenju ji tudi pri lepoti eksperimentiranje ni tuje. 

Prisegate na določeno kozmetiko ali radi preizkušate nove izdelke?

Izjemno rada eksperimentiram in preizkušam nove izdelke. Vedno me premamijo izdelki, ki lepo dišijo, so naravni ali imajo lepo embalažo. Sicer pa, že odkar pomnim, prisegam na edino res odlično kremo za telo Nivea.

Lahko z našimi bralkami delite najbolj uporaben nasvet, ki vam ga je dal kakšen vizažist ali prijateljica?

Ličim se zelo malo, saj imam najraje naravni videz. Kljub temu pa ne grem od doma brez dobre podlage, bronzerja, rdečila za lička in maskare. Najboljši namig, ki sem ga dobila, je bil od Tine Fabjan, ki mi je svetovala, kako mešati bronzer in rdečilo za lička, da dobimo sijoči J.LO efekt. Čez celo ličnico nanesemo bronzer, rdečilo pa samo na tisti predel, ki izstopa, ko se smejimo. Res deluje in je videti naravno.

Pri pričeski pa se ne bojite eksperimentirati, kajne? Kakšne barve las ste že imeli?

Res je, neizmerno rada menjam barve in pričeske. Imela sem že povsem kratke, zabrite na centimeter dolžine, pobarvane na platinasto blond barvo, potem sem imela dolgo svetle pramene, sledila je faza črnine, potem pa ognjena rdeča in dolgi lasje, nato paž, zdaj pa ostajam pri pažu in rjavi barvi. Preizkusila sem tudi ombre, ki mi je bil izredno všeč, vendar sem se naveličala in spremenila na paž v rjavi barvi z zanimivim blond pramenom, zaradi katerega se zdaj ljubkovalno kličem kar 'dihurček', mala smrdulja. (smeh)

Se enako seksi in ženstveno počutite s krajšimi kot z daljšimi lasmi?

Pravzaprav se veliko bolj ženstveno in seksi počutim s krajšo, urejeno pričesko. Zdaj sem res izjemno zadovoljna s pričesko, ki jo imam. Počutim se divje in zapeljivo, pa tudi pristaja vsemu, kar nosim. Počutim se tako rokenrol.

Vam je pomembno, da imate vedno urejene nohte?

Izrednega pomena! Imeti urejene nohte je neizmerno ženstveno in seksi. Res mi naredijo dan in absolutno se z urejenimi nohti počutim bolj samozavestno in lepo. Redno zahajam v Studio Maya, kjer skrbijo za moje nohte in kjer vsakič znova naredijo nekaj zanimivega. Včasih mi nohte krasijo poslikave Minx, sicer pa obstojen gel lak Magnetic in kakšni kristalčki ali neti. Najbolj obožujem vse pudraste odtenke, črno in rdečo barvo.

Končno se je začela pomlad in tudi poletje je za vogalom. Ali v toplejših mesecih drugače skrbite in ličite svojo kožo kot v hladnejših?

Pri tem imam že rutino, ki se ne spreminja prav veliko. Je pa res, da se ne ličim poleti, ker je za to prevroče, poleg tega rada vidim, da moja koža diha. Sicer pa obraza načeloma ne nastavljam soncu, ker še ne želim imeti gub.

Napisala: Špela Jambrek
Make up: Maja Šušnjara
Stajling: Nina Jagodic
Pričeska: Matjaž za Mič Styling

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 18/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 18/2013

Story Story 18/2013, od 24. 04. 2013