Maša Kljun: “Lasje so zelo pomembni”

Vir: Story
14. 1. 2010

Voditeljica Maša Kljun je zvesta lepotnim izdelkom, ki ji ustrezajo. Na sebi najraje poudari oči, zato v svoji zbirki ličil nima veliko šmink ali bleščil za ustnice.

Story: Kako vsakodnevno skrbite za svoj videz?

Predvsem tako, da se moja koža počuti dobro, in tako, da je ne obremenjujem z veliko količino ličil, ker jih je v našem poklicu že tako preveč. Moja nega je zelo preprosta, redno si čistim obraz in pridno nanašam nanj serum in kremo. Tudi celotno telo si dvakrat na dan namažem s kremo.

Story: Imate zelo dolge trepalnice. Uporabljate kakšno posebno maskaro?

Ne, mislim, da so za dolge trepalnice krivi kar geni. (smeh)

Story: Brez katerih izdelkov si ne predstavljate vsakdana?

Kreme za obraz in telo ter maskare. Vse drugo pride po potrebi.

Story: Danes imate nalakirane nohte. Jih imate vedno?

Nohte imam pa res skoraj vedno namazane. Redno si jih urejam. Rada imam različne barve, kot so črna, temno zelena, rdeča, rožnata, oranžna in kožne barve.

Story: Ste zvesti eni znamki izdelkov ali radi preizkušate nove?

Če mi izdelek odgovarja, potem vsekakor ostanem zvesta. Drugače pa iščem naprej. Ampak našla sem že večino lepotnih izdelkov, ki mi ustrezajo, tako da bi lahko rekla, da sem po večini zvesta. Če se le da, sem rada zvesta. (smeh)

Story: Ali nego obraza in telesa prilagajate letnim časom?

Seveda. Pozimi potrebuje koža veliko več vlage kot poleti, zato v hladnejših mesecih uporabljam večjo količino seruma in kreme. Večinoma nanesem tudi puder, da je koža bolj zaščitena.

Story: Koliko nege posvetite lasem?

Lasje so zame zelo pomembni. Zanje skrbi frizer Matej Prinčič iz Mič Stylinga, ki je zame najboljši frizer na svetu. Zamenjala sem jih že veliko, ampak njemu ostajam zvesta. Tudi če me postriže tako, da sem jaz prepričana, da mi ne bo všeč, in se pritožujem, ga naslednji dan vedno vsa skesana pokličem in priznam, da je odlično opravil svoje delo.

Story: Imate že od nekdaj kratke in svetle lase?

Do konca osnovne šole sem imela zelo dolge lase. Potem sem se postrigla na kratko in pobarvala na modro. Kratke lase sem imela skoraj vso srednjo šolo, veliko pa sem eksperimentirala z barvami. V najstniških letih sem preizkusila veliko različnih videzov, zdaj pa ne čutim več te potrebe. Skozi leta sem ugotovila, da se s kratkimi lasmi najbolje počutim. Mislim, da dolgih sploh ne bi znala več nositi.

Napisala: Meta Kač
Kreativni vodja projekta: Irena Lušičić
Fotografije: Miran Juršič
Stilistka: Nina Jagodic
Asistentka stilistke: Špela Pipan
Ličenje: Nataša Zajc
Pričeska: Matej za Mič Styling

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story