Modna policija: Kdo je kiksnil in blestel na premieri v Drami

Tjaša Stanič - Ohooo, odlično, Tjaša. Zelo misteriozna si v tem črnem plašču/parki, ki je zanimiv ravno zaradi materiala, kroja in dolžine. Tudi sicer je celotna podoba skladna in razgibana zaradi raznovrstnih tekstur in črnine, ki
jih povezuje. Dobra popestritev so pikčaste hlačne nogavice in dandy čeveljci, v katerih bi lahko odplesala kakšno točko stepa. Všeč mi je igra dolžin, kratka obleka, lepe dolge noge, dolg plašč ... Skratka sedi, 5! Deluje urejeno, udobno in šik! (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
27. 5. 2013

Z jezikom opleta modna mrha Manja Plešnar.

Maša Derganc - Ob to se pa skoraj moram spotakniti, nimam srca, da se ne bi. Kljub temu da je noga 'ouch', ti mavec očitno dela uslugo, ker je najbolj 'stajliš' na svetu. Kaj tako dobro okrašenega pa še ne! Vidim, da je prepotoval pol sveta, medtem ko je leva noga ostala globoko zakoreninjena v Sloveniji. Če se ne motim, je pognala olivno zelene čeveljce?! Obleka načeloma ni tako zelo napačna, je pa dejstvo, da bi bila veliko lepša, če bi se bolj oprije- mala tvojega telesa ali če bi si omislila drug pas. Škoda, ker zaradi tega deluje kot razpeto padalo ali šotor. Sploh je pa preveč športna in bolj primerna za na kakšen nedeljski piknik.
Nina Šušnjara - Nina, ne vem, kaj se dogaja, ampak jaz sem tokrat kar malo razočarana nad tabo. Kombinacija je preveč 'vrečasta', da bi delovala skladno, in še tako 'mamasta' je. Resnično deluješ tako, kot da si nase navlekla, kar ti je padlo na glavo. Najbolj me je zbode bel pas. Kaj si mislila? Bela barva in barva smetane delujeta samo v skodelici za kavo ... Pa še to takrat, ko ju dobro premešamo z žlico! Na splošno imamo dovolj teh 'zemeljskih' barv in kičastih volančkov! Čas je za malo barve ... Pa še nekaj, kaj so ti listi za vratom? Ne vem no, meni se vse skupaj vleče kot ponedeljek.
Barbara Cerar - Ne, no, reci, da se hecaš. Jaz srčno upam, da si 'uletela' naravnost z odra in ne, da si tale 'kostumček' iz pradavnine dejansko navle- kla nase, ker je bil 'tako zelo ljubek'?!? Vse, kar bi mu lahko pripisala, je: 'tako zelo globoko v grobu je bil, da smo ga izkopavali leto dni'. Zakaj? Pustimo mu počivati v miru, no! Najbolj boleče je, da je nekje vmes med vintidž in novim (bljak). Gumbi so prava nočna mora iz osemde- setih, diamanten izrez dekolteja pa tako mimo kot Pop Design dandanes. Da o čeveljcih iz Kansasa sploh ne govorim.

Foto: Sašo Radej