Modna zvezda: Maja Malnar, modni pogreb: Tatjana Tutan

Maja Malnar (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
24. 6. 2014

Zmagovalno kombinacijo je tokrat oblekla Maja Malnar, Tatjana Tutan pa je s svojim 'plaža stilom' pristala v modnem pogrebu. Takole je svojo odločitev utemeljila modna mrha Manja Plešnar.

Modna zvezda: Maja Malnar. Svetovljanka Maja, ni druge, kot da te pohvalimo. Redkokdaj te imamo priložnost videti na kakšnem dogodku, ampak ko se pojaviš, si tako enostavno šik, da se vse ustavi. Najprej bi pohvalila izbiro čevljev, ki so prelepi in zanimivi predvsem zaradi prevezovanja – seksi! Lahkotna poletna bomber jakna v zanimivem vzorcu je vedno dobra investicija in všeč mi je, da si jo kombinirala z zapeljivim in ženstvenim krilom. Črno-bela kombinacija je pravzaprav zelo enostavna, a lepa in nevsiljiva ter seveda modna.

Modni pogreb: Tatjana Tutan. Jah, ni kaj, ni ga čez udobje, ja, toliko ti dam prav. Ampak kaj za boga si mislila? Dogodek sredi mesta res ni najboljša platforma za izživljanje svojih kompleksov, povezanih s tem, kako si želiš, da bi tokrat morje prišlo kar k tebi pod noge. Mislim, celoten stajling je polomija, ker nikakor ne spada nikamor v civilizacijo. Takole so običajno oblečene turistke na morju, ne pa metropolitanke, ki uživajo v prijetnem 'skoraj' poletnem večeru. Res si izstopala, samo ne na dober način, res ne.