Neli Štrukelj: FuNkY denarnica

Vir: Govori.se
1. 7. 2010

Ste morda že slišali za slovensko modno oblikovalko Neli Štrukelj? Mlada, inovativna in predvsem kreativna modna oblikovalka, ki s svojimi kreacijami navdušuje tako domačo kot tujo klientelo.

Po lansiranju revolucionarne multifunkcionalne torbe I-BAG je Neli Štrukelj, slovenska nadobudna modna oblikovalka, ustvarila tudi različne kolekcije denarnic z zanimivimi umetniškimi motivi.

Denarnice z različnimi podobami  na zunanjem delu so primerne tako za ženske kot moške, ki z denarnico želijo sporočiti nekaj več – svojo drugačnost. S slikovitimi podobami raznih umetniških fotografij, digitalnih ilustracij  in grafik, so kot nalašč za urbane in mlade posameznike, ki živijo v stiku z modo.

Zunanji motivi denarnic nosijo svojo zgodbo in vsaka zgodba je del posamezne kolekcije:

1.    Kolekcija Ljubljana riše zgodbo s pisanimi motivi Ljubljane. Podobe je v objektiv ujel fotograf Matjaž Tančič.
2.    Kolekcija  ∞KN@ prikazuje digitalne ilustracije – interpretacije Kosovelovih Integralov.
3.    Kolekcija Kalejdoskop popelje gledalca v ujete trenutke neskončnega vrtenja kalejdoskopa.
4.    Kolekcija Street nakazuje utrinke uličnega življenja.
5.    Kolekcija Expressions prikazuje digitalne slike s podobami grafik oblikovalke Davorke Požgan.

Notranjost vsake denarnice je usnjena in je izjemno pregledna, praktična. Ima 2 predala za bankovce, predal na zadrgo za kovance, 12 rež za kartice in še 2 dodatna predala za račune in vizitke. Dodatek k denarnici sta dve zanki, zaradi katerih se denarnico lahko uporablja kot torbico ali pa se jo pripne na verižico.

Na voljo v trgovinah: IKA (Ciril-Metodov trg 13, Ljubljana), KOBB (Poštna ulica 3, Maribor), TOKO LJUBLJANA BTC (Hala A, Šmartinska c. 152, Ljubljana) in TOKO PASAŽA NEBOTIČNIKA (Cankarjeva 4, Ljubljana).

Več o izdelkih Neli Štrukelj si lahko ogledate na spletni strani www.i-bag.info.

Priporočamo